Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka stworzyłem ten temat , zeby z wami pogadac co myslicie o tym co sie dzieje w mandz.

podoba wam sie to co sie dzieje , czy spodziewaliscie sie czegos calkiem innego? Jak wam sie wydaje jak to wszystko sie skonczy , .

Do tego zastanawia mniej ze aruto jest zajebiscie overpowered a nadal inni porownywani sa do niego etc.A wy co o tym myslicie?

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestalem czytac mange :) Ale to co sie dzieje w Anime to ohohoho! :D Wszystko wyglada na dopracowane, nie jest jakos niewiadomo jakie ale jest lepsze od reszty i to widac :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Naruto jest teraz strasznie OP. Pokonał tak naprawdę mędrca 6 ścieżek czyli najpotężniejszą postać w całym świecie mangi i teraz pewnie wymyślą jakiś wątek z dupy, żeby tylko ciągnąć dalej odcinki....

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

@up zgadzam sie

Po tej walce to pewnie będzie dokończenie paru watków.(czyli jakieś poboczne wątki [w anime nazywają to "fillery" xD ])

Tak czy inaczej , Naruto niedługo spełni marzenie :) (wątpię że Tsunade jeszcze długo pociągnie bo m.in. jest już trochę stara , dwa że będą chcieli już z naruto zrobić tego hokage)

Btw. Ciekawe jak mocno Sasuke przewyższy Madare i czy będzie jeszcze jakiś wątek z Edo Tensei i byłymi hokage.

edit

@ !.Szymcio:*

Nawet nie wiesz co już jest w mandze i co teraz będzie anime się działo :**.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ale mnie irytuje strasznie to ze on juz jest teoretycznie niepokonany , a nadal nie uznany za najsilniejszego.

Podświadomie każdy wie , że Naruto jest najsilniejszy (jak 1h to przyznał to tak musi być xD ).

Choć szczerze powiedziawszy to trzeba czekać na całkowite zakończenie wojny .

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

A jak myslicie co sie wydarzy dalej ?

myslicie ze po tym epizodzie bedzie juz koniec , czy bedzie cos jeszcze.

A jak myslicie co orocchimaru kombinuje?

Mi sie wydaje ze jakos wykorzysta sytyuacje.

Opublikowano

Według mnie będzie jakieś zamiatanie syfu po wojnie i dokończenie paru rzeczy np. jak to będzie wgl z tym Naruto , jaką będzie miał pozycje w wiosce.

Pewnie w miedzy czasie będzie parę misji :)

Orochimaru to jak pewne osoby mówią "gunwo". Nie sądzę , że w czasach gdzie m.in. Naruto jest od niego silniejszy ma coś do powiedzenia(zapewne będzie dalej kontynuował jakieś badania , albo np. szkolił/badał/pomagał Sasuke) ale pozory czasem mylą i może coś wykombinuje ala kolejna wojna xD .

Mnie za to interesuje jak to bedzie z relacjami miedzy wioskami. Czy dalej będą w sojuszu i nastaną "szczęśliwe lata" , czy może bedą jakieś spory.

*fajny by był ostatni (dodatkowy) chapter w którym jest pojedynek miedzy np. Naruto i Minato albo pełna walka 1h vs madara

Komp:

Opublikowano

Nie no co Ty, jeszcze kilka chapterów przynajmniej będzie, Kisiel tak szybko tego nie zakończy. Zostało mu parę wątków do wyjaśnienia. Mi się osobiście nie zdarzało oglądać anime około 2 miesiące, ale już mam nadrobione. Chapki czytam na bieżąco jak tylko się pojawią po angielsku. Co się może wydarzyć? Naruto może przekonać Obito, że to co robi jest złe i przekabacić go na dobrą stronę i razem to zakończą. Jakoś to się unormuje na tyle, by było przyswajalne dla młodszego grona odbiorców z jakimś przesłaniem końcowym.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@up to my wiemy , chodzi nam o to co sie juz stanie po wojnie z taki Naruto albo Orochimaru

To co sie dzieje teraz i jak to sie skonczy jest bardzo proste do przewidzenia

Komp:

Opublikowano

Niestety jesli watek zakonczy sie tak ze obito przejdzie na strone dobra , to dla mnie bedzie to katastrofa.

P.S a jak wam sie wydaje moze naruto sam zostanie tym medrcem 6ciu sciezek?

Opublikowano

Niestety jesli watek zakonczy sie tak ze obito przejdzie na strone dobra , to dla mnie bedzie to katastrofa.

P.S a jak wam sie wydaje moze naruto sam zostanie tym medrcem 6ciu sciezek?

W aktualnym chapterze Naruto już go przekonuje wiec chyba zaprzestanie planu rozpierdolenia świata :).

Co do medrca to teoretycznie już nim jest , bo większość ogoniastych bestii uznała że on jednak coś w sobie ma( nawet w anime to jest).

W ciągu najbliższych 2 miesięcy już się chyba watek z wojną skończy i się dowiemy ocb.

Komp:

Opublikowano

Hmmm ... żeby dojść do tej formy by musiał "mieć" wszystkie ogoniaste bestie , a jak wiadomo osmiogoniastego ma jego przyjaciel Bee

Jak dla mnie Naruto będzie uznawany za mędrca i pewnie jakiegoś geniusza wiatru ale oficjalnie nie będzie na to dowodów.(ważne że Bijuu są zdania że naruto jest szczególny)

Co do Sasuke to mogę powiedzieć tylko tyle: " ZOSTANE HOKAGE!!!!".

PS. Może ktoś jeszcze dołączy się do dyskusji?

Komp:

Opublikowano

No ogolnie tak jest ,ze w mandze naruto ma przezajebista moc , ale nadal mi brakuje tego odstepu ON-INNI

Nie dosc ze sam walczy tyle czasu , daje czakre innym etc .

A np jakby byla walka teraz naruto kontra niewwiem Deidara czy tam Kisame to pewnie meczyli by sie w choy

Opublikowano

Pozwole sobie odswiezyc zadajac pytanie.

Niby juz wszyscy czlonkowie akatsuki nie zyja , ale co z ZETSU , co sie z nim dzieje , czy cos przeoczyłem?

Sasuke zabił oryginał białego Zetsu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

No ogolnie tak jest ,ze w mandze naruto ma przezajebista moc , ale nadal mi brakuje tego odstepu ON-INNI

Nie dosc ze sam walczy tyle czasu , daje czakre innym etc .

A np jakby byla walka teraz naruto kontra niewwiem Deidara czy tam Kisame to pewnie meczyli by sie w choy

Czy ja wiem , Deidara to napakowany c4 koleś więc Naruto chyba szybko by go powalił.

Z Kisame to już nie wiem , ale chyba dużo dłużej też by nie było. Naruto teraz rozpie***** ilością chakry , jebnoł by z 20 rasen-shurikenów/1-2 bijuu-dama i po sprawie.

Za to ciekawy by był pojedynek z jakimś z kage.(np. testowy pojedynek 2h albo 3 vs Naruto xD )

Komp:

Opublikowano

Mozesz mi przypomniec kiedy to było?

Dokłądnego odcinka Ci nie powiem, ale to było, jak wychodził na wojnę po przeszczepie oczu Itachiego.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To tak ja mam pare swoich ,,fantazji'' co się może wydarzyć może to trochę głupie ale

po 1

Orochimaru moim zdaniem teraz coś knuje jakieś ,,badanie'' i wykombinuje coś bardzo złego i to własnie będzie po wojnie w odcinkach że naruto będzie walczył z Orochimaru lub czymś co on wykombinuje

Po 2

Naruto coś odpierdoli i nie będzie chciał zostać Hokage

po 3

Jirayja w końcu powróci dlaczego ? ponieważ mam argument trochę głupi ale jest Nagato ożywił wszystkich których zabił więc w tym jirayje ? ale i tak jeśli nie to to i tak powróci bo czemu na stary dobry ero zboczek tak szybko i łatwo by umarł ? no to był mój iDol <3

Po 4

Naruto bedzie z Hinata i urodza córeczke ;]

Wiem wiem dzieccinnie głupie te moje pomysły ale komentujcie ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

Yamarlo z tego co mi wiadomo, to Naruto bedzie z Sakura i to ona urodzi mu córeczke, a z plot wychodzi na to,ze ich pociecha bedzie Bi, i w posiadaniu mocy uwodzenia obu płci ;)

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...