Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Helium2

Helium2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, co do reklamy, czy serwer będzie dobrze reklamowany + czy będą jacyś stali YouTuberzy, ponieważ taki serwer musi mieć reklamę ^^

Co do serwera, bardzo estetycznie wykonana zapowiedź, no i zapewne serwer tak samo, czekam już na BETĘ i więcej informacji.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer zapowiada się konkretnie, ładnie wykonana prezentacja, aż chce się czytać, ciekawy system ulepszeń, oczywiście zagram, powodzenia :)

Opublikowano

Czepiać się nie chce ale forum nulled a pliczki 3.4.4 pierwsze lepsze z neta :)

Nie oceniaj forum od zewnatrz tylko to co jest w srodku. Ma byc pomocne dla graczy. Wyglad niebjest najwazniejszy chociaz nie wiembo co sie czepiasz bo dla mnie forum jest zajebiste i tyle :)

sygna1.jpg

Opublikowano

Nie oceniaj forum od zewnatrz tylko to co jest w srodku. Ma byc pomocne dla graczy. Wyglad niebjest najwazniejszy chociaz nie wiembo co sie czepiasz bo dla mnie forum jest zajebiste i tyle :)

Ok, dla Ciebie jest zajebiste od tej strony, a patrząc na to technicznie może zostać zamknięte z dnia na dzień bo nie ma swojej licencji.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Ok, dla Ciebie jest zajebiste od tej strony, a patrząc na to technicznie może zostać zamknięte z dnia na dzień bo nie ma swojej licencji.

Moze zostac zamkniete omg.

Jestvzamkniete? NIE. Jak zamkna to bedziemy sie martwic wtedy a nie teraz na zapas.

Poradzą sobie, oni wiedza co robic.

sygna1.jpg

Opublikowano

QueTT

nie wiem jak Ci wyszedł taki wynik skoro mamy normalnie wgraną licencję na forum.

Graj na Helium2 już teraz!

Vc801YR.png

Opublikowano

jeśli server nie jest i nie będzie w 100% pod IS to z chęcią zagram

Gwarantuję Tobie, że prawie wszystko, co znajdzie się w IS będzie do zdobycia w grze. Nie znajdą się tam żadne przedmioty, które zbudują znaczną przewagę nad innymi graczami.

Vc801YR.png

Opublikowano

Było by super gdyby nie te miasta :/

Miasta są bardzo starannie wykonane, szczególnie powinno polepszyć się granie osobom ze słabszymi komputerami ze względu na zwiększone pole handlowe w każdym mieście. Wkrótce na filmie zobaczycie w pełni nasze nowe miasta :)

Vc801YR.png

Opublikowano

No zapowiedź niezła. Ale mam kilka pytań.

- Jest jakieś zabezpieczenie przed fishbotem? Z tego co widzę łowienie ryb ma duże znaczenie na rozwój postaci na serwerze.

- W ile wbiję 75?

- Wiadomo już w jakiej cenie będzie PD na 7 dni w IS? Żeby nie było tak że PD jest za np. 151 Sm a doładowanie za np. 10zł jest na 150 Sm.

- Skąd Truta tylko rip, nieb śmierć?

- Ile będę miał kasy na np. 30lv? Czy będę miał jej na tyle żeby wybonować sobie spokojnie eq?

- Jaki max lv? I czy będzie zwiększany?

- Bs legalny?

No to na razie tyle. Jeśli na te pytania były gdzieś już odpowiedzi to sorki ale nie chce mi się wszystkiego czytać.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

No zapowiedź niezła. Ale mam kilka pytań.

- Jest jakieś zabezpieczenie przed fishbotem? Z tego co widzę łowienie ryb ma duże znaczenie na rozwój postaci na serwerze.

- W ile wbiję 75?

- Wiadomo już w jakiej cenie będzie PD na 7 dni w IS? Żeby nie było tak że PD jest za np. 151 Sm a doładowanie za np. 10zł jest na 150 Sm.

- Skąd Truta tylko rip, nieb śmierć?

- Ile będę miał kasy na np. 30lv? Czy będę miał jej na tyle żeby wybonować sobie spokojnie eq?

- Jaki max lv? I czy będzie zwiększany?

- Bs legalny?

No to na razie tyle. Jeśli na te pytania były gdzieś już odpowiedzi to sorki ale nie chce mi się wszystkiego czytać.

1. Tak jest zabezpieczenie clientowe i serwerowe.

2. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, gdyż nie znam Twojego sposobu zdobywania doświadczenia. Będziesz mógł się przekonać na serwerze w fazie beta jak Ci idzie.

3. Jeszcze ceny nie są ustalone, jednak nie będą one chamsko ustalane jak wymieniłeś.

4. Tylko umarły rozpruwacz

5. Również radzę wejść na betę wkrótce i się przekonać, zrobić wszystkie misje.

6. Maksymalny poziom - 130, a czy będzie zwiększany to będzie zależeć od Was.

7. Nie, również jesteśmy przed tym zabezpieczeni.

Dodatkowo chciałbym poinformować, że client będzie ważył +/- 700mb.

Vc801YR.png

Opublikowano

Gwarantuję Tobie, że prawie wszystko, co znajdzie się w IS będzie do zdobycia w grze. Nie znajdą się tam żadne przedmioty, które zbudują znaczną przewagę nad innymi graczami.

w takim razie z chęcią zagram :)

Opublikowano

Zapowiada się fantastycznie, napewno zagram! Czekam na start ;)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Znam Administracje nie od dziś.

Polecam w 100%!

Są to jak najbardziej odpowiednie osoby na odpowiednich stanowiskach.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wszystko super, cud, miód i orzeszki..

Tylko dajcie tą Togę na stałe.. skoro reprezentuje nasze królestwo to czemu tylko na 7 dni?

W sumie, dobry pomysł. Zostanie wdrążony do gry i niedługo dodam to w prezentacji wraz z nowymi rzeczami :)

Vc801YR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...