Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skąd runy?

Gralem jzu na kilku serwerach z runami i byly tylko z IS oraZ dawaly duize bonusy, mam nadzieje, ze tu jest inaczej.

Opublikowano

Skąd runy?

Gralem jzu na kilku serwerach z runami i byly tylko z IS oraZ dawaly duize bonusy, mam nadzieje, ze tu jest inaczej.

Runy z bossów :)

@Top

SM za bete kiedy będą rozdane?

JI5Zwld.png

Opublikowano

mi nie działa.. łącze się i błąd połączenia.. uruchamiam przez sheron.exe bo patcher się zacina a obejscie nie działa -.-

I podmień cały folder :)

Ile ludzi online?

Na samym CH1 aktualnie około 30 :)

Aczkolwiek późna godzina, jutro się wszystko okaże ;)

SM za bete kiedy będą rozdane?

Jutro wieczorem - aby każdy zdążył założyć konto :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Szkoda że nervil stoi od marca, a experion od czerwca. Narzekacie, że litegame hejtuje, a same pozytywne komentarze w tym temacie to koledzy bądź przydupasy admina tego żałosnego serwera.

Wiem że moje wypowiedzi dla was nic nie znaczą bo nie przyjmujecie do siebie niczego innego niż to co sami powiecie, ale mam nadzieje, że reszta ludzi którzy jeszcze nie wiedzą na co się porywają to przeczytają i mimo wszystko zrezygnują z gry na tym serwerze gdyż to nie ma sensu. No chyba, że ktoś chce wydać swoje pieniądze by po kilku dniach męczyć się z bugami, banami i pan Bóg wie czym jeszcze.

Wiesz co to prowokacja? :D

Gram w metka od czasow serwera Poland stary s1 i od tamtego czasu ukrytego lvl nie widzialem i stwierdzam ze na serwer bym wszedl gdyby nie ten zasrany brak lvl

Jak to usuniecie to wbije jak wiekszosc a jak nie to nie ;c

Widać że nie znasz csyt2 :)

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...