Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehehe, widzę że wielki litegame się wita :D. Cóż, aż 3 się zebrało... (HAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHHAHAA)

Co do serwera to nie moge się doczekać :D. Chyba szykuje się wreszcie ogarnięty serw, nie tak jak nervil czy experion. (CZEKAM NA HEJTY LITEGAME :D)

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dla hajsu, pliki kradzione (czyt. cavis) na której chłop nie ma praw. Serwer postoi pare dni i jak hajs sie bedzie zgadzal zamknie i otworzy pod inną nazwą i od nowa . To już nie pierwszy serwer na którym tak było.. (a i tak ogolnie kto startuje z serwerem w niedziele wieczorem ? o.O)

/ wiem, ze beta jak coś ale i tak to jeden ch*j

a ty się w przyjaciela litegame teraz bawisz ?, pochwal się swoim serwerem gdzie na naprawe marnej fryzury czekaliśmy 2 tygodnie, żenada :)

Opublikowano

Hehehe, widzę że wielki litegame się wita :D. Cóż, aż 3 się zebrało... (HAHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHHAHAA)

Co do serwera to nie moge się doczekać :D. Chyba szykuje się wreszcie ogarnięty serw, nie tak jak nervil czy experion. (CZEKAM NA HEJTY LITEGAME :D)

Szkoda że nervil stoi od marca, a experion od czerwca. Narzekacie, że litegame hejtuje, a same pozytywne komentarze w tym temacie to koledzy bądź przydupasy admina tego żałosnego serwera.

Wiem że moje wypowiedzi dla was nic nie znaczą bo nie przyjmujecie do siebie niczego innego niż to co sami powiecie, ale mam nadzieje, że reszta ludzi którzy jeszcze nie wiedzą na co się porywają to przeczytają i mimo wszystko zrezygnują z gry na tym serwerze gdyż to nie ma sensu. No chyba, że ktoś chce wydać swoje pieniądze by po kilku dniach męczyć się z bugami, banami i pan Bóg wie czym jeszcze.

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Wbijać na serwa śmiało :>

A pozdrawiam ludzi od litegame

Nie żeby coś ale serwer litegame są o wiele lepsze od tego ... Przynajmniej tam was nie okradną z kont na innych serwerach i nie mają nie szyfrowanych haseł . Powiadasz , że Nervil i Experion są nie ogarnięte? Na Nervilu ciągłe update więc nic nie muszę dodawać to samo experiona administracja(Harion) się stara a Pavcio , gdy był w teamie experiona przez dobre parę miesięcy nie robił dosłownie nic więc nie pisz , że ten serwer będzie lepszy bo owszem będzie taki dopóki hajs będzie leciał :|

Up. Mnie wyprzedził .

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Szkoda że nervil stoi od marca, a experion od czerwca. Narzekacie, że litegame hejtuje, a same pozytywne komentarze w tym temacie to koledzy bądź przydupasy admina tego żałosnego serwera.

Wiem że moje wypowiedzi dla was nic nie znaczą bo nie przyjmujecie do siebie niczego innego niż to co sami powiecie, ale mam nadzieje, że reszta ludzi którzy jeszcze nie wiedzą na co się porywają to przeczytają i mimo wszystko zrezygnują z gry na tym serwerze gdyż to nie ma sensu. No chyba, że ktoś chce wydać swoje pieniądze by po kilku dniach męczyć się z bugami, banami i pan Bóg wie czym jeszcze.

kolejny lajk dla ciebie, teraz już możesz wracać na to swoje gówno xD

Nie żeby coś ale serwer litegame są o wiele lepsze od tego ... Przynajmniej tam was nie okradną z kont na innych serwerach i nie mają nie szyfrowanych haseł . Powiadasz , że Nervil i Experion są nie ogarnięte? Na Nervilu ciągłe update więc nic nie muszę dodawać to samo experiona administracja(Harion) się stara a Pavcio , gdy był w teamie experiona przez dobre parę miesięcy nie robił dosłownie nic więc nie pisz , że ten serwer będzie lepszy bo owszem będzie taki dopóki hajs będzie leciał :|

Up. Mnie wyprzedził .

broń ich dalej, a moge ci zagwarantować że dobrze na tym nie wyjdziesz :)

Opublikowano

Zrobie sobie zdjęcie twojej wypowiedzi i do 30 dni wstawie Ci go do profilu :)

Nie polecam servera i widze że nie tylko ja nie polecam.

Pierwszy miesiąc i narazie :)

broń ich dalej, a moge ci zMPCarantować że dobrze na tym nie wyjdziesz :)

A ty dalej myśl że ten server wypali :)

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

broń ich dalej, a moge ci zMPCarantować że dobrze na tym nie wyjdziesz :)

Eh...Dlaczego myślisz , że mi potrzebne twoje "lajki" ? Wracać na swoje gówno ? Nie wypowiem się co jest gównem .

Jeśli będę chciał to będę ich bronić a tobie nic do tego .

AW. Kiedy reje on ? Z kąd dropią truty bo nie doczytałem ? I czy na serwerze quest na VIP z astorii ?

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Eh...Dlaczego myślisz , że mi potrzebne twoje "lajki" ? Wracać na swoje gówno ? Nie wypowiem się co jest gównem .

Jeśli będę chciał to będę ich bronić a tobie nic do tego .

AW. Kiedy reje on ? Z kąd dropią truty bo nie doczytałem ? I czy na serwerze quest na VIP z astorii ?

ogarnij chłopcze, bo jesteś jeszcze za cienki w uszach żeby mi tu pyskować, reje już jest on, truty ripper, bossy, tak dokładnie jest quest VIP z syfiastej Astorii :)

Opublikowano

Mimo hejtów ja zdecydowałem, że dam im szansę i wbiję. Potem dam Wam krótkie sprawozdanie. : ) Widzimy się o 19. ;]

Opublikowano

Ja tam konta założyć nie mogę, bo pisze że nie wypełniam wszystkich pól. Niestety, mam wypełnione wszystkie, zgodnie z ilościami znaków... Jakieś sugestie? ;>

Opublikowano

Znikneła ich strona , pisze że przekroczono limit CPU

jeżeli to fake to bardzo sprytnie zrobiony i z wielkim trudem wiec chyba nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...