Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również wbiję na server z powodu braku lvla przy nicku, i świetnego sys. ulepszeń :) Nieraz dawałem propozycje serverom by usunęły ten zasrany lvl obok nicku i nic... Na szczęście tutaj go nie ma :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Czy wbicie max. lvl'a bodziakiem zajmie mi długo? Dziennie po 1,5/2h expiąc? (wiem, mało. trza się uczyć)

PD'ki będą dropiły?

Ulepki tylko z metków, bossów?

Opublikowano

Serwer jest zaje*** bylem na becie i polecam Minion ! :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Serwer godny polecenia, kwestia tego, że trzeba powiększyć hosting, bo przekroczyli dotychczasowy. Jakieś info od ekipy, czy będzie to dzisiaj zrobione?

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

a więc: strona na darmowym hostingu- nie działa, start opóźnia się o 1h, grafika zbroi jest koszmarna, Co z epicką biżuterią.

Opublikowano

a więc: strona na darmowym hostingu- nie działa, start opóźnia się o 1h, grafika zbroi jest koszmarna, Co z epicką biżuterią.

Jesteś pierwszą osobą której się grafika zbroi nie podoba, inni wręcz się nią zachwycają. Jeśli tak bardzo Ci się nie podoba, to kup sobie kostium.

Nie ma żadnego admina w prezce, więc na info troszkę poczekamy. :>

Opublikowano

A wciąż 0 info od adminów. :x

Odbędzie się dzisiaj ten start, czy już nie?:/

Wejdz na ts tam sie wszystkiego dowiesz ...

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Wejdz na ts tam sie wszystkiego dowiesz ...

To może nas oświeć? Niektórzy nie posiadają TSa lub mikro więc nie mają dostępu do informacji :)...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Okej, w końcu powróciłem.

Wybaczcie, opóźnienie nie było spowodowane moim błędem, nikt też temu nie pomógł itp., zwyczajnie bardzo dziwny problem. Nie mogłem wchodzić na żadną stronę, co najlepsze, TS, oraz wszystkie inne programy oprócz przeglądarki działały.

Dowód:

5276ac5078107.png

Jak widać, normalnie na TS rozmawiam, a strony nie działają. Był telefon do Orange (Tak wiem, nie mam możliwości zmiany dostawcy) i stwierdzili, że to nie ich wina.

Wybaczcie, starałem się, ale taka sytuacja...

I teraz pytanie do Was, zapraszam do odpowiadania w ankiecie.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Wybaczcie, opóźnienie nie było spowodowane moim błędem, nikt też temu nie pomógł itp., zwyczajnie bardzo dziwny problem. Nie mogłem wchodzić na żadną stronę, co najlepsze, TS, oraz wszystkie inne programy oprócz przeglądarki działały.

Dowód:

5276ac5078107.png

Jak widać, normalnie na TS rozmawiam, a strony nie działają. Był telefon do Orange (Tak wiem, nie mam możliwości zmiany dostawcy) i stwierdzili, że to nie ich wina.

Jakiej ankiecie? Na forum?

@Edit

Sry, jak to pisałeś jeszcze nie było xD

Opublikowano

Dowód:

5276ac5078107.png

Miałem ten sam problem normalnie all działało a strony nie i też net z orange ^^ :P

Opublikowano

Wątpie ,że dzisiaj wystartujecie jak strona i forum nie działa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...