Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Uprzejmie prosi się o przeczytanie całej prezentacji od początku od początku do końca, gdyż zostało dodanych wiele elementów od czasu zapowiedzi. Dodatkowo uprasza się o dokładne przeczytanie FAQ w celu uniknięcia pytań na które odpowiedź już się znajduje.

logo.png

linki.png

Strona główna

Sheron.pl

TS3

178.217.189.31

Forum

Na stronie

Client

Link pierwszy:

mega.co.nz/#!BV00QIaL!HuNpwzAZk9hInmJu5ScbvDJ2QYhMSX_GHggApZ5LDqA

Skan:

www.virustotal.com/pl/url/b59ae0576ab8d4f27230d3e36a0ac74fcec62f81ee8a3922a3c5ec54ff5c56a3/analysis/1383482643/

raty.png
handlarze.png
biolog.png
kon.png
interface.gif
zdrowie.png
poziom.gif
tablica.png
niebai.gif
zielarstwo.gif
patcher.png
vip.png
teleport.png
runy.png
melodia.gif
zwierzaki.png
wierzchowce.png
metiny.png
wulkan.gif
smok.gif
baronowa.gif
sciezki.gif
ninja.png
bronninja.png
lukninja.png
sura.png
bronsura.png
szaman.png
dzwonyszaman.png
wojownik.png
dwureka.png
bronwojownik.png

faq.png

P: Czy administratorem serwera jest Pavcio/Tevan/Gruby?

O: Tak

P: Czy to ta sama osoba, która zaszkodziła kilku serwerom?

O: Tak, aczkolwiek wiele opinii o mnie jest nieprawidłowych. Powinniście spojrzeć na to obiektywnie i wysłuchać dwóch stron, zapraszam na TS'a w celu wyjaśnienia

P: Czy możemy czuć się bezpiecznie?

O: To oczywiste. Jednak oczywistą rzeczą jest także to, iż każdy administrator tak pisze. Jednak aby się przekonać musicie zagrać, zapewniam Was, że się nie zawiedziecie, a czas spędzony na serwerze Sheron będziecie wspominać bardzo przyjemnie smile.png Wiele osób nam zaufało i się nie zawiodło, nie patrzcie na opinie innych, sprawdźcie sami!

P: Jaki jest maksymalny poziom?

O: 150

P: Jaka jest maksymalna ilość punktów statystyk?

O: 125

P: Co z umiejętnościami?

O: Umiejętności otrzymujemy na maksymalnym poziomie w momencie ich wybrania.

P: Czy jest sposób na zdobycie SM bez wydawania realnych pieniędzy?

O: Tak, przede wszystkim można wymienić Punkty Osiągnięć na SM, w grze dostępne są także Zwoje SM. dodatkową opcją zdobycia monet są także przeróżne konkursy.

P: Czy jest 6-sty skill?

O: Nie

P: Czy jest 6/7 bonus?

O: Tak, lecz występuje tylko w postaci punktów statystyk.

P: Czy na serwerze będą jeszcze jakieś nowości?

O: Tak, mam masę pomysłów które zostaną zrealizowane wkrótce :)

P: Czy prezentacja będzie uzupełniana?

O: Tak, brakuje w niej jeszcze wiele rzeczy które możecie spotkać na serwerze, zostanie to wkrótce uzupełnione.

P: Co z ddosami?

O: Nie mamy łącza niczym NASA, jak każdy inny serwer jesteśmy podatni na tego typu ataki, aczkolwiek myślę, że rozwiązania zastosowane na serwerze Sheron powinny skutecznie ograniczyć problemy powiązane z tego typu atakiem. Pamiętajcie, w życiu są pewne tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki. Początki są najtrudniejsze :)

Serdecznie zapraszam na TS-a, tam możecie dowiedzieć się wielu rzeczy o serwerze oraz jego przyszłości, dodatkowo co jakiś czas będą rozdawane kody SMS które będziecie mogli wykorzystać.

178.217.189.31

1384449750-U247153.png

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całkiem fajne zestawy :)

P.S. w tej chwili trwa ta beta? bo nie moge ani nic pobrac itd . ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

serwer oczywiście polecam, zapraszamy na beta testy (informacje na TS3), proszę nie zwracać uwagi na posty hejterów z Lit*Game, które tu się zapewne pojawią.., gdyż jest to banda zazdrosnych internetowych hejterów.. !

Opublikowano

Zdecydowanie polecam serwer :)

Znam dobrze jednego członka Teamu a drugiego tak średnio :)

Mogę polecić bo wiem że się napracowali i mam nadzieję że będzie jak najmniej błędów.

Powodzenia i oczywiście zawitam.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacji, raczej nie zagram z powodu 6/7. I dodatkowo ta funkcja z ukrytym poziomem jest do bani. :x. Będzie mnóstwo przekrętów.

A i widać, że kilka pilków z Cavisa. Klasy są już zbilansowane? (PvP)

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacji, raczej nie zagram z powodu 6/7. I dodatkowo ta funkcja z ukrytym poziomem jest do bani. :x. Będzie mnóstwo przekrętów.

A i widać, że kilka pilków z Cavisa. Klasy są już zbilansowane? (PvP)

6/7 dodaje bonusy tylko statusowe, typu Siła, Inteligencja.

Ukryty poziom to powrót do starych czasów, nowi nie zrozumieją :)

Klasy są zbilansowane :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Mi sie tez nie podoba ukryty lvl nowi nie zrozumieją gram metka od czasu jak wszedł do polski i nie jestem nowy i nie rozumiem po co powrót to czego sie nie podobało graczom i 6/7 bon tez nie sie nie podoba

Opublikowano

A mam pytanie - Kiedy będzie można się zarejestrować?

Ciągle można. Jeśli komuś wyrzuca błąd o uzupełnieniu pól, to zapewne nie wpisał odpowiedniej ilości znaków.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

6/7 dodaje bonusy tylko statusowe, typu Siła, Inteligencja.

Ukryty poziom to powrót do starych czasów, nowi nie zrozumieją :)

Klasy są zbilansowane :)

Ale testowaliście klasy z 6/7? Żeby nie było, jak na Cavisie, liczył się tylko kryt, nie ważne jaka profka.

Opublikowano

Nie polecam.

Server jest na góra miesiąc , administrator nie ma bladego pojęcia co robi i także nie zgodze się z tym :

"Serdecznie zapraszam na TS-a, tam możecie dowiedzieć się wielu rzeczy o serwerze oraz jego przyszłości, dodatkowo co jakiś czas będą rozdawane kody SMS które będziecie mogli wykorzystać po starcie serwera."

Chcieliśmy pogadać z administratorem servera , niestety odrazu zaczął wyzywać i zachowywać się jak dziecko.

<21:11:06> "[Zodi] Zodi" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)
<21:13:24> "[Flourine] Flourine" connected to channel "[cspacer]••»Witaj!«••"
<21:13:28> "[Flourine] Flourine" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)
<21:15:12> "Andrzej Strzelba" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)
<21:15:14> You were banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)

Do tego :

Rejestrując się tutaj narażacie swoje login oraz hasła.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Administratorem serwera jest tevan aka gruby aka pavecio, na każdym serwerze urzęduje pod innym nickiem gdyż jego serwery są jeszcze szybciej zamykane jak otwierane.

Jeśli chcecie stracić swój czas i pieniądze to grajcie, mogę powiedzieć że napewno nawet połowy tego co w prezce nie znajdziecie na serwerze gdyż miałem okazję już działać z tevanem.

Każdy kto będzie chciał wyrazić negatywną opinie o serwerze na ich ts/grze/forum zapewniam, że również dostanie perma.

To by było na tyle, czas pokaże to co mówię :)

pslv.png
Zasubskrybuj serwerowy kanał Youtube ExperionMt2!
http://www.youtube.com/user/ExperionMt2

Opublikowano

Administratorem serwera jest tevan aka gruby aka pavecio, na każdym serwerze urzęduje pod innym nickiem gdyż jego serwery są jeszcze szybciej zamykane jak otwierane.

Jeśli chcecie stracić swój czas i pieniądze to grajcie, mogę powiedzieć że napewno nawet połowy tego co w prezce nie znajdziecie na serwerze gdyż miałem okazję już działać z tevanem.

Każdy kto będzie chciał wyrazić negatywną opinie o serwerze na ich ts/grze/forum zapewniam, że również dostanie perma.

Rozumiemy, iż boicie się konkurencji, ale to żałosne jak próbujecie się jej pozbyć :)

Beta trwa w najlepsze, zapraszam na ts'a, rozmawia się bardzo przyjemnie :)

IP:

178.217.189.31

Przypominam, że oficjalny start dziś o 19.00.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Nie polecam.

Server jest na góra miesiąc , administrator nie ma bladego pojęcia co robi i także nie zgodze się z tym :

"Serdecznie zapraszam na TS-a, tam możecie dowiedzieć się wielu rzeczy o serwerze oraz jego przyszłości, dodatkowo co jakiś czas będą rozdawane kody SMS które będziecie mogli wykorzystać po starcie serwera."

Chcieliśmy pogadać z administratorem servera , niestety odrazu zaczął wyzywać i zachowywać się jak dziecko.

<21:11:06> "[Zodi] Zodi" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)

<21:13:24> "[Flourine] Flourine" connected to channel "[cspacer]••»Witaj!«••"

<21:13:28> "[Flourine] Flourine" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)

<21:15:12> "Andrzej Strzelba" was banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)

<21:15:14> You were banned permanently from the server by "Pavcio" (Nom)

Do tego :

Rejestrując się tutaj narażacie swoje login oraz hasła.

i na początek jak widzicie mamy dwóch z zapowiadanych hejterów z litegame, nie martwcie się chłopaki, damy wam lajki, jak już wiemy, tylko po to piszecie te swoje hejterskie posty. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że rozmawiałem z administratorem serwera Cavis potwierdził, że pliki są kradzione a tevan nie ma do nich żadnych praw. To tyle.

nom, gdyby nie to że on przy nich prawie wszystko robił, to bym ci w cokolwiek uwierzył kolego, wyjdź i się nie ośmieszaj lub zacznij pisać prawde :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...