Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chronos - Opiekun czasu

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój ulubieniec :D Postać idealna na każdą mapę. Ulti potrafi uratować w ciężkich sytuacjach jak np skontrowanie ulta przeciwników lub ucieczka przy małej ilości hp. Early game bardzo słabe lecz w mid i late game robi masakryczny dmg połączony z niezłym speedem.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Freja mocna Tylko potrzeba czasu aby doladowac mocy :3

Osobiscie Chronos latwy do przewidzenia nawet jak ma to ulti wiesz gdzie byl i jazda szybciej go czasem ubijam niz przed jak zanim uzyl ulti :D

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

• 1 rok później...
Opublikowano

Dawno nim już nie grałem, kiedyś chciałem go mainować. Niestety, gra tą postacią szybko się nudzi, a sama w sobie jest słaba i trudna do opanowania, broni się jedynie ultimate który wyróżnia się na tle innych postaci.

Jest wiele lepszych postaci na mida...

Opublikowano

Dawno nim już nie grałem, kiedyś chciałem go mainować. Niestety, gra tą postacią szybko się nudzi, a sama w sobie jest słaba i trudna do opanowania, broni się jedynie ultimate który wyróżnia się na tle innych postaci.

to jest jeden z najlepszych solo lanerow nie mider ^^

Opublikowano

Po pierwsze jak postacie ci sie nudzą to się nie nauczysz, żadną dobrze grać.

Po drugie, to nie jest mider.

Po trzecie po czym stwierdzasz, że postać jest słaba.

Po czwarte, każdy ultimate się "wyróżnia na tle innych postaci"

Jak taki ktoś może być modem to ja też chce

Opublikowano

@Szugones Jak bym miał grać mainstreamowo to dawno bym odinstalował tę grę ;

@YoungGod

1. Mam na nim 3 mastery i mnie po prostu znudził? Co w tym dziwnego?

Na Hadesie już prawie 10 i nadal mam ochotę nim grać.

2. Patrz wyżej

3. Biorąc pod uwagę Hadesa czy Scylle to Chronos jest na ostatnim miejscu jeśli chodzi o damage wśród moich ulubionych postaci

4. To ultimate jest akurat szczególne, nie zadaję żadnych obrażeń, a ma mocny wpływ na wynik gry postacią.

Opublikowano

@YoungGod

2. Patrz wyżej

3. Biorąc pod uwagę Hadesa czy Scylle to Chronos jest na ostatnim miejscu jeśli chodzi o damage wśród moich ulubionych postaci

4. To ultimate jest akurat szczególne, nie zadaję żadnych obrażeń, a ma mocny wpływ na wynik gry postacią.

to ty chyba nie wiesz co robi chronos w late jak mówisz, że jakis hades czy scylla moze zrobic wiekszy dmg

Opublikowano

@YoungGod

2. Patrz wyżej

co to za porównanie wgl takiego maga jak chronos do scylli czy hadesa. chronos w dużej części opiera sie na basicach, rozumiem gdybys go jeszcze porównal do freyi

Opublikowano

On pisze prawdę chronos jest c*****y i nie ma czym się podniecać, daje rade tylko jak jest na feedowany... Każdy adc w late jebie go na 3 base :(

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

On pisze prawdę chronos jest c*****y i nie ma czym się podniecać, daje rade tylko jak jest na feedowany... Każdy adc w late jebie go na 3 base :(

Jakby to ujmę gówno prawda skoro tak piszesz stwierdzam, że nigdy nie grałeś na dobrego chronosa.

Opublikowano

Pamiętaj mag na solo to 100% invade i grałem z dużą ilością chronosów ...

Opublikowano

Chronos bijący po 400 z auto 900 z 1dynki, do tego stun, zapie**ala jak głupi  i sie go trafić nie da i do tego ult ktory daje ci 2 życie ch**ooowy mega 

Opublikowano

Chronos bijący po 400 z auto 900 z 1dynki, do tego stun, zapie**ala jak głupi  i sie go trafić nie da i do tego ult ktory daje ci 2 życie ch**ooowy mega 

W sumie to ult nie daje drugiego życia, tylko cofa o 8 sekund poziom życia i many - co w niektórych przypadkach może zaszkodzić. :)

Opublikowano

Pamiętaj mag na solo to 100% invade i grałem z dużą ilością chronosów ...

tak z ciekawości napisz mi swój ign bo to co ty piszesz typu mag na solo to 100% invade to jakis bullshit

Opublikowano

W sumie to ult nie daje drugiego życia, tylko cofa o 8 sekund poziom życia i many - co w niektórych przypadkach może zaszkodzić. :)

xD to wcale nie jest "drugie życie" chyba w smite gra się z mózgiem i w miare ogarniasz kiedy użyc ulta kiedy on ci pomoze a kiedy nie? Nigdy mi się nie zdarzylo zeby ultem sobie zaszkodzic dalej wymyslajcie jakies gowna zeby ciagnac to ze niby chronos jest slaby tzn jest jak zamiast mozgu masz kotlet

Opublikowano

xD to wcale nie jest "drugie życie" chyba w smite gra się z mózgiem i w miare ogarniasz kiedy użyc ulta kiedy on ci pomoze a kiedy nie? Nigdy mi się nie zdarzylo zeby ultem sobie zaszkodzic dalej wymyslajcie jakies gowna zeby ciagnac to ze niby chronos jest slaby tzn jest jak zamiast mozgu masz kotlet

Nie napisałam nigdzie, że Chronos jest słaby - odniosłam się tylko do twojego określenia ''drugie życie'' bo ult nie polega ani na leczeniu ani na wróceniu mu życia, tylko na cofnięciu stanu zdrowia i many do tego co było 8 sekund temu. A jeśli ty byłeś od razu pro elo graczem.. w co wątpię, to gratuluję - bo przecież wszyscy od razu potrafią używać ulta odpowiednio, zwłaszcza gdy nie znają postaci.  

Chronos jest dobrą postacią, ale trzeba mieć umiejętność grania nim i nie jest to postać dla osób, które dopiero zaczynają. 

Opublikowano

grałem z ludźmi co mieli po 2400 elo więc nie pierdol :)

Tak btw dużo razy lepszy jest janus,change,hel,aphro niż chronos na solo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...