Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chronos - Opiekun czasu

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem z ludźmi co mieli po 2400 elo więc nie pierdol :)

Tak btw dużo razy lepszy jest janus,change,hel,aphro niż chronos na solo :)

janusa gra sie na midzie hel jest sama w sobie c*****a bo ma zbyt beznadziejne early i late dupy nie urywa aphro jest na tym samym poziomie a change gra sie tylko vs healer wiec wiesz

z*******y chronos - http://www.twitch.tv/warchiwar

Opublikowano

Ty masz 72x meczy ! Więc co ty wiesz o zabijaniu na meczach ligowych... Proszę cie

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ty masz 72x meczy ! Więc co ty wiesz o zabijaniu na meczach ligowych... Proszę cie

ta 72 mecze 400 elo wiecej i 2 rangi up gdzie mida ugrywam na mastersow btw to ze masz 700 rankedow tylko potwierdza maja teorie o byciu wycarrowanym przez 2 sezon 1800 elo to ty powinienes miec bedac w plat 4-3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Postać zachowuje poziom, rozgrywka z jej udziałem jest często zaskakująca, a przy okazji bardzo ciekawa.

Grając Chronosem zawsze miałem dziwne wrażenie, że on jest łucznikiem - w sumie głównie pod hity.

Ulti bardzo fajne pod warunkiem, że ma się wyczucie, bo jak w przypadku np. Thanatos idzie go zabić podczas używania 5 umiejętności.

W sumie większy problem miałem z ustawieniem ekwipunku, ale ostatecznie wyszło średnio.

Nie mój gust, Opiekun czasu reprezentuje całkiem innych styl, od tego co preferuję.

Mimo wszystko polecam, bo postać bardzo mobilna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...