Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe RP [Legal]

LegendsKruczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta strona nie wypłaca!!! Czekam już 4 dzień odkąd zamieniłem punkty na RP, a niby przysyłają kod w ciągu 2 dni!! NIE WIERZCIE W TO!!!! JEDEN WIELKI FAKE!!!

Opublikowano

Poczekam zobacze mam 1866 pkt jeszcze 1 reff i 1 sponsor pay.

A ta mtrzeba podawać nr telefonu ?? ;/ Żeby prenumeraty nei wysyłali

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

jak nie wypłacą należności można złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa jednostce policji lub prokuraturze. Moim zdaniem same strony typu SponsorPay nie są uczciwe jednak nie wiem czy łamią prawo bo na dole zawsze widnieje regulamin w którym mowa że smsy są płatne. Ale myślę, że ten portal promuje je nieprawidłowo, gdyż takie "SMS ANKIETY" mają w zakładce "darmowe" a wcale takie nie są. Dodatkowo minęło już 48 godzin i nie dostałem mnóstwa zaległych punktów.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Kpiina.. Odpisali mi na moją wiadomość w której zamieściłem zrzuty ekranu z gry z lvl, questami itd bo nie dostałem pkt.. Zarówno za testowanie 2 gier jak i za SponsorPay. (mam wiadomości potwierdzające prenumeraty na telefonie)

Cześć,

1.Jeśli nie otrzymałeś punktów ze SponsorPay będziesz musiał skontaktować się z ich supportem - znajduje się on w każdej ramce na dole strony (pomoc i kontakt).

2.Wyślij nam zrzut ekranu z gry, gdzie widać Twój nick i osiągnięty cel.

Pozdrawiamy
Zespół Dogry.pl

widocznie nawet nie przeczytali mojej wiadomości tylko wysyłają wszystkim to z automatu

i nie jestem ich kolegą żeby mi część pisali.. Napisałem do nich "Szanowni państwo, bla bla bla z poważaniem" a oni mi na to "Cześć"

KPIIINAA I STRATA CZASU !!!

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Hehe działa 2x psc za 20zł. Sory, że g... widac na tym zdjęciu, ale jedyne co mi się udało to zdjęcie kamerką:

31uh.pngdru9.jpg

Przychodzi po 10 minutach, punkty w 2 dni.

Stronę znałem nie z tego tematu, ale dla wszystkich co nie wieżą teraz mają już zdjęcia.

Opublikowano

Ja nigdy nie wierzę w darmowe RP. Nie radzę w żadne linki wchodzić dla waszego bezpieczeństwa :)

Opublikowano

Ja nigdy nie wierzę w darmowe RP. Nie radzę w żadne linki wchodzić dla waszego bezpieczeństwa :)

Lecz ta stronka to akurat nie fake. Ponieważ doładowuję stamtąd nie tylko RP.

jp8p35.png
Opublikowano

W ile dochodzą punkty ze SponsorPay ? Robiłem te Na Komórkę, w sumie 11 i nic. Potwierdzenia prenumeraty przyszły ale pkt nie widać :(

Opublikowano

Żeby doszły punkty z prenumerat telefonicznych wystarczy każdej prenumeraty z osobna zrobić zdjęcie strony po wpisaniu numeru pin (Witamy w usłudze itp.) i wysłać do pomocy w sponsorpay. Te ofety mają to do siebie, że nie dochodzą i tylko support ręcznie przyznaje punkty.

Opublikowano

zbyt pracochłonne i nie ma pewności co do końcowego wyniku, lepiej zrobic przelew za 20 zł albo kupic psc

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

mam 1240 pkt jak dozbierać do tych na Rp nie zrobiłem tylko Gierostyki bo nie działa mi ta gra

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...