Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe RP [Legal]

LegendsKruczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wchodziłem nawet w link, ale podaj SS potwierdzający wypłatę, bo nie wierzę coś, że za nabicie(czego 1999?) można RP/kasę dostać:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Generalnie to coś takiego jak kubigo, ale przyjemniejsze, może się pobawię:D

Może uda mi się z kumplami trochę "pomataczyć", jutro pomyślę;p

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Może i działa ale coś czuję że wolno sie pkt nabija .. ;/

a tak wgl za pierwsze miejsce w rankingu miesiąca jest 10 tys. pkt. Z tym że jeśli je wygrasz i nie wydasz to jest prawie pewne że w następnym miesiącu znów wygrasz kolejne 10 tys. bo w żaden sposób się to nie zeruje -,-

Opublikowano

5PKT za odpowiedź, którą jeszcze trzeba potwierdzić przez moderatora. Oh..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zauważyliście że za testowanie gier można zdobyć tylko ok. 1600 pkt, ? czyli reszte musisz natrzaskać przez polecenia -,- wątpie że to działa a jeśli tak to musisz się troche natrudzić

PS. zrobiłem wczoraj jedną "akcję" za 50 pkt. przeszłem samouczek tak jak mi kazano i pkt narazie nie dostałem wiem niby 48h. poczekamy zobaczymy.

Opublikowano

Dla mnie to nie tut tylko podanie strony. nabijamy 1999 , dalbys przyklad co robimy , itp. Tut to napewno nie jest.

Opublikowano

@up dokładnie jak up, podałeś tylko stronę, też mi tutorial. Takich ofert w necie jest mnóstwo a nabijanie tych punktów jest zbyt czasochłonne, już wolę iść do sklepu i sobie kupić PSC za 20 zł zamiast marnować czas na klikanie w jakiś badziew.

Nidzgor_eune_69_4_nozg.png

Opublikowano

Ta strona to totalny bullshit. Odpowiedziałem wczoraj na tyle pytań, a zaakceptowano mi jedynie 1. Rozpisałem się i to strasznie ale co tam, nie polecam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Up z tymi pytaniami i odpowiedziami się zgodzę. Sam mam już 1025 pkt. I coś ciężko bd uzbierać te 2000 ;d

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Up. Ale skończysz gry... A ankiety tylko z sms premium (oraz nie każdy ma odblokowane takie rzeczy ;/) Więc u mnie tylko refflinki i logowanie ;a

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

xxx polecam zarejestrowanie się z mojego linku :) dostaniecie dzięki temu 30 pkt na start, ponieważ mam wykupione konto premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...