Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Wrocław

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema a jak mam 12 lat( 12 i pul prawie 13 za miesionc) to moge wpasc na soczek i poagadac prosze?

@ jak chcecie moge przyjc z mam a albo legitymacje szkolna przyniesc ??

@drogi edit odpize ktos bo nie wiem co mam powiedziec mamie i czy rezerwoac bilety na autobos bo niestety nasz maluszek w naprawie:))

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema a jak mam 12 lat( 12 i pul prawie 13 za miesionc) to moge wpasc na soczek i poagadac prosze?

@ jak chcecie moge przyjc z mam a albo legitymacje szkolna przyniesc ??

@drogi edit odpize ktos bo nie wiem co mam powiedziec mamie i czy rezerwoac bilety na autobos bo niestety nasz maluszek w naprawie:))

hehć zabawne

/Najlepiej żeby to było w ten weekend :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

hehć zabawne

/Najlepiej żeby to było w ten weekend :D

Coś Ty, w ten weekend wypada wszystkich świętych. Połowa ludzi powyjeżdża. ;/ Lepiej się umówić po świętach. ;)

Opublikowano

Kurde, szkoda, że do Wrocławia... Do Krakowa bym mógł...

Ew. M@niuś szykuj flaszkę w Lublinie, bo za niedługo do lekarza jadę. :D

A każdy wie, że choroba to robal.

A robala, trzeba zalać xD

Opublikowano

Do Wrocka to z Gdyni kawał drogi jest, więc nie da rady.

Trzeba coś na północy zorganizować.

Btw. Najlepiej wam chyba będzie w ten weekend 11 listopada ;)

Opublikowano

Oczywiście, ja mam najdalej, ale przyjadę. xD

Toć żartowałem, znam Twoje geograficzne położenie xD

Gdyby to było coś w Toruniu czy Warszawie, bo w sumie do Wrocka kawał mam, a prawko dopiero się robi.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Toć żartowałem, znam Twoje geograficzne położenie xD

Gdyby to było coś w Toruniu czy Warszawie, bo w sumie do Wrocka kawał mam, a prawko dopiero się robi.

Nie gadaj głupot. Wsiada się w PKP i się jedzie. Ewentualnie stopem. :x Wpadaj do Wrocławia. Znajdziemy Ci jakiś tani motel, albo Jamajkas Cię przenocuje. :D

Fajna sygna. :f

Opublikowano

Nie gadaj głupot. Wsiada się w PKP i się jedzie. Ewentualnie stopem. :x Wpadaj do Wrocławia. Znajdziemy Ci jakiś tani motel, albo Jamajkas Cię przenocuje. :D

Fajna sygna. :f

Wiesz, jakbym miał hajs, to chętnie, na teraz nic nie ogarnę :/ A tak 100 zł musiałbym mieć jak nic przy sobie, bo na Ciebie bym pewnie wydał, na bruderszafty xD

5 minut w PS :c

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kurde, szkoda, że do Wrocławia... Do Krakowa bym mógł...

Ew. M@niuś szykuj flaszkę w Lublinie, bo za niedługo do lekarza jadę. :D

A każdy wie, że choroba to robal.

A robala, trzeba zalać xD

Zapraszam. Chętnie przyjmę w moich studenckich skromnych progach.

Poznasz definicję imprezy :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Raczej odpada.. będę leczyć kaca, albo pić na urodzinach. :v

A studiujesz Miyo? Bo jak tak to można pod jakiś wieczór w tygodniu skoczyć :P

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

A studiujesz Miyo? Bo jak tak to można pod jakiś wieczór w tygodniu skoczyć :P

Nie studiuję, nawet wieczór w tygodniu mi bardziej pasuje, bo ten weekend odpada. xD Ale oczywiście Wy możecie się spotkać. Po prostu mnie nie będzie, bo nie wyrobię czasowo i fizycznie. xD

Opublikowano

Nie studiuję, nawet wieczór w tygodniu mi bardziej pasuje, bo ten weekend odpada. xD Ale oczywiście Wy możecie się spotkać. Po prostu mnie nie będzie, bo nie wyrobię czasowo i fizycznie. xD

Cicho. Będziesz i nie masz nic do gadania :>

No to w tygodniu, mi pasuje codziennie, co wy proponujecie?

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Cicho. Będziesz i nie masz nic do gadania :>

No to w tygodniu, mi pasuje codziennie, co wy proponujecie?

Mi też. W tygodniu mogę wyjść bez problemu, ale tak od 17. No chyba, że w środę to od 15. Bo muszę skończyć szkołę, wrócić do domu, ogarnąć się i czas wolny. :f

Opublikowano

To wstępnie środa, godzina 18, pod pręgierzem, k?

Okej, ale to wstępnie, bo wszystko może się zmienić. xD Jakby trzeba było to udostępnię swój numer telefonu, żeby był jakiś normalny kontakt. :f

Opublikowano

Okej, ale to wstępnie, bo wszystko może się zmienić. xD Jakby trzeba było to udostępnię swój numer telefonu, żeby był jakiś normalny kontakt. :f

Uważaj, pewnie połowa forum na niego poluje :D

Kobiety na MPC to dalej nisza :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

To poczekajmy jeszcze na reakcję reszty w temacie a potem już resztę się obgada zamkniętą grupą na pewu ;)

Uważaj, pewnie połowa forum na niego poluje :D

Kobiety na MPC to dalej nisza :D

Manie, a byłeś kiedyś na politechnice i zapuściłeś się w otchłań wydziałów informatycznych? Tam to kobieta jest gatunkiem na wyginięciu ;_;

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

To poczekajmy jeszcze na reakcję reszty w temacie a potem już resztę się obgada zamkniętą grupą na pewu ;)

Manie, a byłeś kiedyś na politechnice i zapuściłeś się w otchłań wydziałów informatycznych? Tam to kobieta jest gatunkiem na wyginięciu ;_;

Powiem Ci, że jestem na Polibudzie na Informatyce i na brak dziewczyn nie narzekam na jakieś 120 osób. 40/50 to dziewczyny. Wiem to może nie jest jakaś liczba z kosmosu ale jak na Infe ujdzie :p

Tak w ogóle ile osób jest chętnych na to wyjście, jeśli chodzi o Padbar to jest możliwość darmowego piwka tylko musiałbym obgadać z koleżanką w jakie dni pracuje :)

Opublikowano

Powiem Ci, że jestem na Polibudzie na Informatyce i na brak dziewczyn nie narzekam na jakieś 120 osób. 40/50 to dziewczyny. Wiem to może nie jest jakaś liczba z kosmosu ale jak na Infe ujdzie :p

Tak w ogóle ile osób jest chętnych na to wyjście, jeśli chodzi o Padbar to jest możliwość darmowego piwka tylko musiałbym obgadać z koleżanką w jakie dni pracuje :)

Ja na 100% się pojawię. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...