Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Wrocław

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Ci, że jestem na Polibudzie na Informatyce i na brak dziewczyn nie narzekam na jakieś 120 osób. 40/50 to dziewczyny. Wiem to może nie jest jakaś liczba z kosmosu ale jak na Infe ujdzie :P

Tak w ogóle ile osób jest chętnych na to wyjście, jeśli chodzi o Padbar to jest możliwość darmowego piwka tylko musiałbym obgadać z koleżanką w jakie dni pracuje :)

Ja będę na stówę. Czas mam, hajs mam, chęci mam :D

zróbmy to w środę 6 listopada, podoba się termin?

Nom, ładny. Mi pasuje :D

Powiem Ci, że jestem na Polibudzie na Informatyce i na brak dziewczyn nie narzekam na jakieś 120 osób. 40/50 to dziewczyny. Wiem to może nie jest jakaś liczba z kosmosu ale jak na Infe ujdzie :P

Tak w ogóle ile osób jest chętnych na to wyjście, jeśli chodzi o Padbar to jest możliwość darmowego piwka tylko musiałbym obgadać z koleżanką w jakie dni pracuje :)

Brunetka może? Zawsze nam leje po dodatkowym kielonie jak zamawiamy pokemony xD

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

A wtorek by komuś pasował? Bo akurat na prawko zdaję piątego a tak to musiałbym jeszcze w środę jechać :C

Wtorek to prawie tak jak środa tylko z w zamiast ś, t zamiast r, r zamiast d, e zamiast a i z dodatowym k

Więc tak, wtorek jest spoko.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

17? :x Bo mam lekcje do 14, więc nie wiem, czy się wyrobię. Pod pręgierzem, tak? ;>

yup, 17 jest spoko. Jamajkas, m0ntes i ktokowiel jeszcze co wy na taki termin?

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Byleby pogoda dopisała, bo jeżeli będzie tak deszczowo, jak dzisiaj to ja odpadam. :v

@Majkel: okeej, nie widziałam posta Twojego. Zrób ktoś konferencję na PW z zainteresowanymi.

Opublikowano

spotkanie uważam za udane, 6 osób, nieźle jak na początek :P

jak mjoszi powzoli to będzie fota ;_;

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...