Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy wiesz, że...

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm, ale copilot ma nieskończoność ammo i to jest bardzo OP to raczej nie jest kwestia punktów a zwykły bug, lecz mogę się mylić.

Ostatnio jak latałem jako copilot, to miałem więcej pkt od kierowcy -.-

436951440626370320491.png

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na medyku gdzie mam 1 pkt nie mialem jak i szturmie, ale na mechaniku gdzie byly all pkt w heli nie konczylo sie ammo

Opublikowano

Co się tyczy CSa to spotkałem bota, który biegał, skakał i strzelał... chociaż był za głupi, aby zabić, a jedynie ginął.

@down tak, BF.SM^r, nawet nawet nooby lvl 1 są bardziej ogarnięci.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wiesz, że największy heli n00p to ADAM.:SFP:. z 97 554 zabitymi śmigłowcem szturmowym.

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2381658934/312740042#

Biorąc pod uwagę wszystkie konta najlepszy heli spawn raper (grający jednak na wszystkich mapkach) to Smok3r. z ponad 100 000 w helce, k/d ratio w heli 30,4.

Pkt zdobyte tylko na koncie głównym wystarczyłyby mu na wbicie od zera do 30 lvl sześć razy.

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2385378049

(Warto zaznaczyć, że niektóre nooby latają tylko na jednej mapie, np.Dragon V.)

Czy wiesz, że jeżeli nick ma 4 znaki to nawet jeżeli istnieje wyszukiwarka nie zwróci żadnych wyników (sprawdziłem, bo mam nick z 4 znakami).

Opublikowano

Co Wy macie z tym heli noobami?

Jak ktoś jest na tyle nieogarem, że nie potrafi ściągnąć apacha z ziemi, co jest banalnie proste, to wybacz.

Do tego mnie rozwalają teksty typu "grasz snajperem i masz tylko 40% celności" nie biorąc pod uwagę tego, że ktoś może właśnie latać helką, łasnie to widać u Adama.

Btw pograłbym z takim na serwie :D

Opublikowano

Co Wy macie z tym heli noobami?

Jak ktoś jest na tyle nieogarem, że nie potrafi ściągnąć apacha z ziemi, co jest banalnie proste, to wybacz.

Do tego mnie rozwalają teksty typu "grasz snajperem i masz tylko 40% celności" nie biorąc pod uwagę tego, że ktoś może właśnie latać helką, łasnie to widać u Adama.

Btw pograłbym z takim na serwie :D

Grałem z nim już daawno, w przeciwnej drużynie :D

Uwierz mi że on sam ojebał cały mój team i każdy miał kd na minusie. On może jednym helikopterem calą runde przelecieć ze statami np. 60/0

Opublikowano

Grałem z nim już daawno, w przeciwnej drużynie :D

Uwierz mi że on sam ojebał cały mój team i każdy miał kd na minusie. On może jednym helikopterem calą runde przelecieć ze statami np. 60/0

Aż mi przywróciłeś chęć do latania.

W sumie jakby nie patrzeć, to DV jest najlepszą mapką dla apachy, nie ma camperów na igłach, mapka jest mała i pełno czołgów, istny raj :D

Jeszcze zależy co masz na myśli pisząc dawno, bo jeśli jest to dawno sprzed rankingów, to wtedy lajtowo się wyciągało takie k/d helką, bo jeszcze nie potrzebowałeś pkt do naprawy i ludzie nie ogarniali.

Nic, wyślę mu zapro i zobaczymy co z tego będzie, a ja idę latać xD

@Edit.

Mówiłeś o Adamie, czy tym 2gim?

Opublikowano

Aż mi przywróciłeś chęć do latania.

W sumie jakby nie patrzeć, to DV jest najlepszą mapką dla apachy, nie ma camperów na igłach, mapka jest mała i pełno czołgów, istny raj :D

Jeszcze zależy co masz na myśli pisząc dawno, bo jeśli jest to dawno sprzed rankingów, to wtedy lajtowo się wyciągało takie k/d helką, bo jeszcze nie potrzebowałeś pkt do naprawy i ludzie nie ogarniali.

Nic, wyślę mu zapro i zobaczymy co z tego będzie, a ja idę latać xD

@Edit.

Mówiłeś o Adamie, czy tym 2gim?

Mówie o Adamie SFP

Troche przesadziłem z tym "dawno".

Wiem że to było już napewno po wprowadzeniu tej łatki z naprawianiem. I nie było to na dv, a na omanie :D

Opublikowano

Czy wiesz, że... gracz WhySoSerious zabija wzrokiem? :D

zohav08sff7u.jpg

@Down.

Może Cię zszokuję, ale mi jak nie pojawia się błąd z połączeniem, to Punkbuster handshaking failiure, co mi freezuje kompa, to jak chcę sobie polatać i już latam, to mnie admin ładnie mówiąc wyrzuca z serwera (hmm, ciekawe dlaczego...), ewentualnie całe stado bydła rzuca się na apacha, po czym przejmuje to jedne hmm niedorobione dziecko, które się pierw kręci w kółko, a potem wlatuje w wodę, ewentualnie Cię wywalą ze statku z igły, albo twój jet, bo po co?

I tak oto wchodząc na bfa o 18 do 19.30 w sumie polatałem z 5 minut...

Opublikowano

I co szpanujesz tym sznajperem!!! To, że mój nie działa i jak tylko wejdę nim na jakiś serwer to równo po 138 sekundach jeb i "Pojawił się problem z Twoim połączeniem" Cię do tego nie upoważnia :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja teraz mam ogromny problem z bf.

Nie moge trafic na serwer bo moj team przegrywa lub dolaczam do serwera i nie moze sie zaladowac albo wyrzuca mnie dla vipa (akurat mnie...). Ostatnio jak mam godzine na granie b bf to gram moze pol godzinki (przykladowo)

Opublikowano

Czy wiesz, że bfp4f jest tak fajnie zrobiony, że jak chcesz zrobić ss, to masz freeza za 1-2sekundy, a jak nagrywasz w fHD w pierdyliardzie FPSów, to gra jest płynna?

Ludzi odpowiedzialnych za optymalizację tej gry powinni zostać powieszeni za..... (w kropki wstaw to, co uważasz za właściwe).

Opublikowano

Czy wiesz, że bfp4f jest tak fajnie zrobiony, że jak chcesz zrobić ss, to masz freeza za 1-2sekundy, a jak nagrywasz w fHD w pierdyliardzie FPSów, to gra jest płynna?

Ludzi odpowiedzialnych za optymalizację tej gry powinni zostać powieszeni za..... (w kropki wstaw to, co uważasz za właściwe).

aa3a360086_za_jaja_.jpg

Ja nie nagrywam i nie zamierzam, wiem że się nie wybije na battlefieldzie play4free :D

Opublikowano

Ale miałem rundę, poprostu wrogowie wpadali pod sighta xD. Z m4, <3

Pkm też op.

Widze ze pan nie wie co znaczy op.

Over powered czyli takie co sa znacznie lepsze od innych. M4 jest normalnym karabinem. Pkm op? Tos dojebal xD

Opublikowano

Niemota, czy inni mówią, że np. ump op lub aug op i jest dobrze.

@down

Nie zaczynaj kłótni. Każdy ma swoje zdanie, może mówić co chce, że np. jakaś broń jest w jego oczach op, a ty nie musisz się z tym zgadzać -,-

Opublikowano

Mało tego nie dawno odkryłem w sprawie złej optymalizacji dużo też ma do powiedzenia PunkBuster to właśnie on też jest odpowiedzialny za brak stabilizacji szybkiej płynności w grze.

Opublikowano

Jeszcze ten customization lag<3

@down Na wysokich mam spokojnie 70 fps, jak cie ktoś zabije pisze: wczytywanie gracza xxx.

Wtedy jest aż jedna klatka na sekunde.... Strasznie wkurza jak chce sie zrespić np na lotniskowcu lub w bazie ru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...