Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy wiesz, że...

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie możesz uzbierać więcej niż 999.999 Credits...

vLpy6P7HHmY.jpg

albo

Czy wiesz, że gracz Pellets potrzebował 109 zrzutów zaopatrzenia, aby wylosować permanentny celownik pustynny M145 (oraz jeden wzór pustynny, 5000 zastrzyków adrenaliny i 2500 bandaży).

lub też:

Czy wiesz, że Daily Draw nie jest losowaniem 1 z 8 kart, z której przynajmniej jedna zawiera permanentny przedmiot, ale losowaniem 1 z niejawnej liczby kombinacji, a pozostałe 7 kart jest generowanych po zakończeniu losowania.

Czy wiesz, że DICE przez chwilę rozdawało 29.10.2013 za darmo BF3, ale z powodu zbyt dużej popularności kod G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW zablokowano, więc póki co BF3 nie zmieni się w P4F.

Czy wiesz, że najwyższy uczciwy wynik uzyskany w jednej rundzie to 56953 punkty gracza [GoD].Jost (mechanikiem) na Dalian Rush.

Jeżeli twój rekord jest wyższy to mam dla ciebie złe wieści...

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2412547876/834729538

Gracz SIVESTA4 ma 712 uciętych screenów z punk bustera (cropped PBSS), które zazwyczaj są spowodowane przez zakazane oprogramowanie, mimo to nigdy nie otrzymał bana.

http://pbssv.herokuapp.com/cropped#!player/SIVESTA4

Czy wiesz, że jeden z twórców T4G został przyłapany na czitowaniu, jednak nigdy nie został zbanowany, bo jego kompani solidarnie zagłosowali za odrzuceniem zgłoszenia.

http://www.unknowncheats.me/forum/battlefield-play4free/99562-t4g-creator-reported-and-bl-staff-double-standard-leaked-skypechat.html

Przy okazji wyszły na jaw podwójne standardy i metody działań dzieci z T4G.

Czy wiesz, że największy heli n00p to ADAM.:SFP:. z 97 554 zabitymi śmigłowcem szturmowym.

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2381658934/312740042#

Biorąc pod uwagę wszystkie konta najlepszy heli spawn raper to Smok3r. z ponad 100 000 w helce, k/d ratio w heli 30,4.

Pkt zdobyte tylko na koncie głównym wystarczyłyby mu na wbicie od zera do 30 lvl sześć razy.

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2385378049

Czy wiesz, że jeżeli nick ma 4 znaki to nawet jeżeli istnieje, wyszukiwarka nie zwróci żadnych wyników.

Przychodzą wam do głowy inne absurdy?

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do Pelletsa, znam bardzo dobrze osobę, która losowała 300 razy jeden celownik i dzięki temu miała 2,5 razy więcej tych strzykawek. I znam też osobę, która losowała 100 razy i nie wylosowała celownika zwykłego M145. ; )

Opublikowano

Ile to trzeba kasy, żeby się celownik trafił... Ja nawet nie próbuje, bo bym za 200 nie trafił. Taki los :D Jedynie to wylosowałem za drugim razem celownik pustynny dla snajpera na 1 dzień ;_;

Narazie losowałem 93razy na medyku i najlepiej było jak na tydzień wypadł :)

Ile w przybliżeniu forsy na to straciłeś? :D

Opublikowano

Czy wiesz, że o tym już wiedziałem i też znam painthacka?

Czy wiesz, że DailyDraw to jedna wielka ściema i każdy o tym wie?

Czy wiesz, że wszystko, co może tylko nie wyjść mi nie wychodzi? :D (za pierwszym razem oczywiście)

Ja nigdy nie wylosowałem niczego za pierwszym razem, no chyba że samobója za nic na początku rundy, takie życie, nic nie zrobisz :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Taka ciekawostka im więcej w tą grę grasz tym bardziej ją nienawidzisz.

Takie pytanie lekko odbiegające od tematu widzieliście profil tego gościa r.Warren, jak myślicie czy on wbiło to sam czy jakieś wspomagacze

b6b78815.png

Opublikowano

Ja wydałem 999f i od razu m145 desert.

Ten koleś to chyba dostaje wypłatę z fundsach razy 100.

Opublikowano

A ja mam umowę z EA na moim tajnym koncie. Kupuję miesięcznie funds za 90zł, a mam dostęp do różnych funkcji, czy bezpośredni kontakt ze studiem. W dodatku gram sobie z nimi na prywatnym serwerze EA :). Ogólnie to nawet testuję cheaty. A banika nie będzieee :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A ja mam umowę z EA na moim tajnym koncie. Kupuję miesięcznie funds za 90zł, a mam dostęp do różnych funkcji, czy bezpośredni kontakt ze studiem. W dodatku gram sobie z nimi na prywatnym serwerze EA :). Ogólnie to nawet testuję cheaty. A banika nie będzieee :)

Hehehe, czegoś ty sie naćpał dziecko :)

Nie możłiwe jest to co napisałeś:

1. Masz 15 lat

2. Musisz umieć angielski na zaawansowanym poziomie.

3. Nie biorą polaczków do teamu.

Opublikowano

1. Masz 15 lat

Nie jestem w teamie... Co z tego, że mam 15 lat, jak zarabiam samodzielnie miesięcznie więcej, niż połowa Waszych rodziców. W EA są Polacy...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

1. Masz 15 lat

Ja również jestem w takiej ekipie, żaden nowy patch nie wyjdzie bez mojej zgody.

Sarkazm, mówi ci to coś ?

Opublikowano

Ja również jestem w takiej ekipie, żaden nowy patch nie wyjdzie bez mojej zgody.

Sarkazm, mówi ci to coś ?

No to po co wypisujecie te głupoty ?

@AhmedDetonuj Pokaż dowód na twoje zarobki to uwierze. Póki co możesz że tak powiem "robić pod siebie" a nie zarabiac.

Opublikowano

Ten gościu ma 12 żołnierzy z maksymalnymi levelami :huh:

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No to po co wypisujecie te głupoty ?

@AhmedDetonuj Pokaż dowód na twoje zarobki to uwierze. Póki co możesz że tak powiem "robić pod siebie" a nie zarabiac.

Mam Ci pokazać nie wiem. Wykorzystane paragony paysefecard po 300zł? Prowadzę swój serwis komputerowy na firmę mamy. Za usunięcie kilku wirusów inkasuję 50-100zł...

25hmxok.png

Opublikowano

Mam Ci pokazać nie wiem. Wykorzystane paragony paysefecard po 300zł? Prowadzę swój serwis komputerowy na firmę mamy. Za usunięcie kilku wirusów inkasuję 50-100zł...

Gdybyś miał tyle hajsu to byś chociaż kupił karte graf. a nie na integrze jechał.

Takie bajeczki możesz kolegom wciskać ...

Btw. prosze link do konta bf:p4f

@down

Dajmy mu czas, aż znajdzie konto co jest wypasione :)

Niestety, bogaci lubią chwalić się swoimi rodzicami i ich pieniędzmi -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...