Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy wiesz, że...

Cheyenne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oh przestańcie go najezdzac. Ma m82, bo kiedyś pisał. Ale skoro tak się zrobiło, to czemu nie kupisz wszystkiego na snajperze, tylko pytasz się,co kupić? Wierzcie mi, on ma takie plany, że ho ho.

Opublikowano

2 gimbusy się w parę dobrały

@Ahmedcreep wiesz, pieniądze zmieniają człowieka, sprawia Ci to przyjemność jak piszesz że jesteś lepszy od innych? Rodzice spełniają za pewne twoje zachcianki a ty masz świadomość, że jesteś "lepszy" zapewne jesteś z tego dumny.... Jeśli się mylę popraw mnie, i proszę Cię o szczerość (jeśli kasa zostawiła w tobie odrobinę człowieczeństwa)

Opublikowano

2 gimbusy się w parę dobrały

@Ahmedcreep wiesz, pieniądze zmieniają człowieka, sprawia Ci to przyjemność jak piszesz że jesteś lepszy od innych? Rodzice spełniają za pewne twoje zachcianki a ty masz świadomość, że jesteś "lepszy" zapewne jesteś z tego dumny.... Jeśli się mylę popraw mnie, i proszę Cię o szczerość (jeśli kasa zostawiła w tobie odrobinę człowieczeństwa)

Miesięcznie przesyłam od 300 do 1000zł z własnych pieniędzy na Afrykę. Zwykle nie wydaje tych pieniędzy. Siedzą na koncie. W przyszłości przydadzą się na dom, czy studia. Większości ludzi pomagam z komputerami za darmo. Jaki sens miało by życie, gdybym nie mógł komuś pomóc? Rodzice wydają tylko na jedzenie dla mnie. Ubrania, zachcianki itp muszę sobie kupować z własnych pieniędzy. To nie jest tak, że szastam kasą na prawo i lewo. Te 50-100zł miesięcznie na grę to naprawdę niewiele w porównaniu do tych, którzy wydadzą na na alkohol, czy papierosy, nigdy w życiu nie paliłem i nie piłem i robić tego nie będę. to sobie przyrzekłem 5 lat temu...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Miesięcznie przesyłam od 300 do 1000zł z własnych pieniędzy na Afrykę. Zwykle nie wydaje tych pieniędzy. Siedzą na koncie. W przyszłości przydadzą się na dom, czy studia. Większości ludzi pomagam z komputerami za darmo. Jaki sens miało by życie, gdybym nie mógł komuś pomóc? Rodzice wydają tylko na jedzenie dla mnie. Ubrania, zachcianki itp muszę sobie kupować z własnych pieniędzy. To nie jest tak, że szastam kasą na prawo i lewo. Te 50-100zł miesięcznie na grę to naprawdę niewiele w porównaniu do tych, którzy wydadzą na na alkohol, czy papierosy, nigdy w życiu nie paliłem i nie piłem i robić tego nie będę. to sobie przyrzekłem 5 lat temu...

Proszę mów dalej :)

Może napiszesz jeszcze że jesteś pokojowym członkiem ONZ ?

Gorszych bzdur na mpc nie widziałem -.-

Tak dużo zarabiasz a "na Afrykę" wydajesz

Może mówić do ciebie: panie szefie lub prezesie? Wielki biznesmen sie znalazł co tyłek na fotelu grzeje i głupoty wypisuje na forach.

Opublikowano

proponuje zakończyć ten bezcelowy spór, temat nie jest przeznaczony do przedstawiania swojego życiorysu ani krytykowania innych.

Pewna ciekawostka

Jeśli grasz na koncie na którym wydałeś x kasy, to masz mniejsze lagi

b6b78815.png

Opublikowano

Widzę, że temat zszedł na psy w stylu: "mój tata zarabia więcej niż Twój tata" i jeden wielki offtop/spam.

W teamie EA faktycznie nie ma ani jednego Polaka, potwierdzili to kiedy ktoś spytał dlaczego jest sekcja niemiecka na forum oficjalnym, a polskie jest puste (traktujcie to jako ciekawostkę :D).

Hehehe, czegoś ty sie naćpał dziecko :)

Nie możłiwe jest to co napisałeś:

1. Masz 15 lat

Miesięcznie przesyłam od 300 do 1000zł z własnych pieniędzy na Afrykę.

Nie wiem co głupsze... zmyślanie takich rzeczy, czy robienie tego naprawdę (kompletny brak szacunku dla cudzej pracy). Ludzie pisali już większe brednie, a następnego dnia pisali: "to mój kuzyn dorwał się do mojego konta i sobie żartował, przepraszam"...

Opublikowano

Achmedcreep pamietasz ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1029301-problem-boku-sms-wazne/?p=8602171

@edit:

Haha padłem : http://www.mpcforum.pl/topic/1062377-kupno-paysafecard-22000-funds-na-nowego-snajpera/#entry9115667

zakladasz tematy PSC za 50 zl a tu piszesz ze po 300 zł i jeszcze z 93r jak bys tyle wydawal to bys mial MK3 kilka szt i 93r

nie rozdanych :)

pozdrawiam bajkopisarza

Opublikowano

Czy wiesz, że najwyższy uczciwy wynik uzyskany w jednej rundzie to 56953 punkty gracza [GoD].Jost (mechanikiem) na Dalian Rush.

Jeżeli twój rekord jest wyższy to mam dla ciebie złe wieści...

http://battlefield.play4free.com/en/profile/2412547876/834729538

Inne:

Gracz SIVESTA4 ma 712 uciętych screenów z punk bustera (cropped PBSS), które zazwyczaj są spowodowane przez zakazane oprogramowanie, mimo to nigdy nie otrzymał bana.

http://pbssv.herokuapp.com/cropped#!player/SIVESTA4

Opublikowano

Czy wiesz, że najwyższy uczciwy wynik uzyskany w jednej rundzie to 56953 punkty gracza [GoD].Jost na Dalian Rush.

Jeżeli twór rekord jest wyższy to mam dla ciebie złe wieści...

Pic or it didn't happen.

A najlepiej filmik :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dobra, inaczej.

2 tygodnie temu zgłosili Cię jako cheatera, a potem kupiłeś sobie ACWR i nabiłeś nim wysokie HS ratio i system to wyłapał niezależnie od zgłoszenia.

Teraz pasuje?

Opublikowano

Po prostu oddałeś z dajmy na to 20 strzałów, trafiłeś z 6 razy w heda, statystyki na ich serwie się nie zaktualizowały i cała filizofia.

Ja swoje profile aż boję się sprawdzać, ale teraz mi hs ratio i celność poleciała mega w dół, bo latam sporo helką i gram Vintorezem :P

Opublikowano

Czy wiesz, że jeden z twórców T4G został przyłapany na czitowaniu, jednak nigdy nie został zbanowany, bo jego kompani solidarnie zagłosowali za odrzuceniem zgłoszenia.

http://www.unknowncheats.me/forum/battlefield-play4free/99562-t4g-creator-reported-and-bl-staff-double-standard-leaked-skypechat.html

Przy okazji wyszły na jaw podwójne standardy i metody działań dzieci z T4G.

Opublikowano

Nic nowego, w większości sama dzieciarnia tam jest, poza kilkoma wyjątkami.

Jak dla mnie to całe t4g działa bezprawnie, bo żeby od kogoś czegoś wymagać, to powinno mu się te wymagania i zakazy przedstawić a nie robić wszystko poza plecami.

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji copilot w helce ma nieskończoną amunicję, można napierniczać bez końca.

Oj nie , chyba trzeba dac pkt w heli by miec nieskonczona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...