Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Scorpion vs Spider

Gość Valze

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wybierasz dru?yn??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I git :D

Własnie jak tam dojść czy cos ? ; 3

Samo cie wrzuca. No chyba że teraz założyłeś konto to będziesz miał zwykłą flagę i nie będziesz brał udziału w evencie.

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie że (niestety) Scorpioni.W poprzednich rundach moje przeczucie się sprawdziło,zobaczymy jak będzie tym razem.Wiadomo cos o nagrodach?

Opublikowano

Mam dziwne wrażenie że (niestety) Scorpioni.W poprzednich rundach moje przeczucie się sprawdziło,zobaczymy jak będzie tym razem.Wiadomo cos o nagrodach?

Póki co nie ma nic chyba. Zapewne jakieś hazardy, ew extreme, a reszta zależy od nexona.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Chyba że znów to samo lecz wygrani na 90D a przegrani 30D.Lub wszyscy 30D ale np. Wygrani GP-Extreme a lose GP-Smart.I wygrani Weapon Case a przegrani MYST-99N.Moze dla tych co wygrali ogólnie większą liczbę rund będą bonusy.

Opublikowano

Powinny być nagrody po równo, skoro i tak jest ustawione, nie mniej jednak jestem scorpion więc będę się cieszył jak wygramy.

#a tu nexon zrobi zonk, i spidersi wygrają :/

Opublikowano

A to niby dlaczego mają nie wygrać?Że zielony lepszy od żóltego?Każdy ma równe szanse,to już zależy od aktywności graczy.Lecz pewnie i tak Spiders przegra xD

Opublikowano

A to niby dlaczego mają nie wygrać?Że zielony lepszy od żóltego?Każdy ma równe szanse,to już zależy od aktywności graczy.Lecz pewnie i tak Spiders przegra xD

Nikt tego nie przewidzi.

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo, ale nexon jeszcze takiej niespodzianki nie robił..bądźmy optymistami, czy to przy pierwszej edycji się no-lifowało, czy teraz pyka się raz na 2 dni, wynik będzie taki sam..a ja zawsze wybieram spiderów i przegrywam z nimi :D

Opublikowano

/Bół dupy słyszę/

No nic,czasem się zdaża.A ja dostałem Black Magnuma na 7D i przedłużyłem na 66 :D

Dobra dobra. Ale to nie jest temat do chwalenia. Skoro event się skończył to zamykam, aby uniknąć właśnie takich postów jak twój.

Od tego macie dział media.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...