Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Scorpion vs Spider

Gość Valze

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wybierasz dru?yn??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28.10

Nexon informuje nas o nadchodzącym evencie SvS, możliwość wybrania strony będzie od 1 do 5 listopada :3

Więcej info tu:

http://en.combatarms.nexoneu.com/article.aspx?idx=Tm90aWNlfDM1OTE=

06.10

Nexon zdradził nam już nagrody za pierwszą rundę:

635193330435707469.png

oraz dodał możliwość kupienia XM-8 Scorpion lub Spider.

W pierwszej rundzie wygrali scorpioni, bravo!

Oto nagrody przewidywane za drugą rundę:

635199311549274814.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje dwa konta pójdą do skorpionów a dwa do pająków także mam 100% szans na wygraną :D

Główne konto oczywiście do scorpionów jak zawsze.

Módlmy się o fajne nagrody

PS Wie ktoś może w jakim miesiącu wychodzi kolejny nowy tryb gry ?

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

@up

W następnym bodajże.

Co do SvS, hmm no w końcu coś będzie bez tych wszystkich ft'ków. Jestem wierny spidersom, w końcu od 1szej odsłony nimi grałem i zawszeprzegrana ;]

Opublikowano

ja mam nadzieję że będą do kupienia xm8 z wersji eventowej ^^

Możliwe że dadzą jeszcze jakieś bronie jak już będzie S vs S.

Teraz dali tylko to: (napisali że mamy się przygotować na S vs S)

635187184166117907.PNG

Opublikowano

Ahh jak nexon mnie kocha, wszędzie skorpiony <3 <3

Jeśli chodzi o mnie to wiadomo którą stronę wybiore, będe walczył w moich barwach :)

Fajnie, że ten event powrócił, ciekawe co będzie dalej :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak się zapisać/kiedy zapisy ?

Dopiero jutro będzie można się zapisać na stronie CA. W tam tym roku o ile mnie pamięć nie myli to taka tabelka się pokazała po zalogowaniu i tam się wybierało czy chce się być

pająkiem czy skorpionem.

Już można się zapisać wyskakuje ci takie okienko i klikasz na to po prawej.

Opublikowano

Perm skilla Wam nie da, wystarczy mi 1 g36 Valkyrie żeby Was wszystkich tutaj rozpierdolić jak leci.

Opublikowano

Perm skilla Wam nie da, wystarczy mi 1 g36 Valkyrie żeby Was wszystkich tutaj rozpierdolić jak leci.

fajny żart.

Widzę że się szykuje rywalizacja, ja wybrałem scorpiony.

Opublikowano

Więc mówisz że masz G36E Valkyrie na perma ...

Co do tematu:

Oczywiście scorpiony :D

Opublikowano

fajny żart.

Widzę że się szykuje rywalizacja, ja wybrałem scorpiony.

żart? Założe się że jesteś kolejnym zerem co ma nick: MrocznyJad88 i grasz na Oilu, biegasz z auto sr po dlugiej .

A co do tematu.. Wybiore to zielone. Bo fajniejszą flage ma.

Opublikowano

żart? Założe się że jesteś kolejnym zerem co ma nick: MrocznyJad88 i grasz na Oilu, biegasz z auto sr po dlugiej .

A co do tematu.. Wybiore to zielone. Bo fajniejszą flage ma.

nie musisz się zakładać, musiałbym być tobą żeby mieć taki nick, kolejne zero powiadasz? chyba mnie nie znasz, a to że ty grasz z auto snajpą i biegasz po długiej na oilu to nie porównuj do kogoś, nie wiem czy to ty prawdziwy ezioch aka SryUrDead- czy tylko się pod niego podszywasz, ale jak jesteś tym dzieciakiem co o wszystko płacze, lager, hs,ns,buger,caper itd. to dyskusje kończę bo nie ma co się kłócić i spamować tu, jak chcesz to pisz pw albo w grze.

Wracając do tematu słyszałem że teraz da się wybrać tylko spiderów bo wszyscy wybierali scorpionów, a poza tym nexon zrobił wiele ciekawych eventów w 1.

Opublikowano

nie musisz się zakładać, musiałbym być tobą żeby mieć taki nick, kolejne zero powiadasz? chyba mnie nie znasz, a to że ty grasz z auto snajpą i biegasz po długiej na oilu to nie porównuj do kogoś, nie wiem czy to ty prawdziwy ezioch aka SryUrDead- czy tylko się pod niego podszywasz, ale jak jesteś tym dzieciakiem co o wszystko płacze, lager, hs,ns,buger,caper itd. to dyskusje kończę bo nie ma co się kłócić i spamować tu, jak chcesz to pisz pw albo w grze.

Wracając do tematu słyszałem że teraz da się wybrać tylko spiderów bo wszyscy wybierali scorpionów, a poza tym nexon zrobił wiele ciekawych eventów w 1.

Podaj swój nick aka cwelu jebany.

Jak jesteś taki odważny to chodz 1o1 zagramy .

I jak bd pierdolił że nie masz czasu na dzieci- To kolejny fakt że tylko pisac umiesz, a skilla brak. Pierdolony niedorozwoju

Opublikowano

Podaj swój nick aka cwelu jebany.

Jak jesteś taki odważny to chodz 1o1 zagramy .

I jak bd pierdolił że nie masz czasu na dzieci- To kolejny fakt że tylko pisac umiesz, a skilla brak. Pierdolony niedorozwoju

Ale mi tez odwaga zagrac 1o1... A to zdanie ze tylko pisac umie MASAKRA!!! Ezioch ty naprawde masz tylko zycie wirtualne? W realu to pewnie taka pizde**ka z cb jest <3<3 .

Co do tematu , to wiecie czemu moge zapisac sie tylko do spiderow? :O:O

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak macie coś do siebie to wyjaśnijcie to sobie na pw, nie mogę pozwolić aby tu był taki spam i flame, bo jeszcze temat poleci do kosza, więc ogarnijcie się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...