Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Scorpion vs Spider

Gość Valze

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? wybierasz dru?yn??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe własnie chcialem dołączyć do skorpionów ale nie mogłem, próbowałem tak parę razy i kliknąłem raz na pająki i okazało się ze już dawno jestem w tej drużynie ciekawe :mellow:

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z góry przepraszam za spam ale nie chce mi się z tym dzieciakiem pisać, więc ostatni post, po twojej kulturze widać właśnie kto ile ma lat, normalny 20-30 latek zawsze używa mózgu a później piszę a nie na odwró jak u Cb, nie mówię że ja jestem dorosły, bo nie jestem, ale kulture osobistą posiadam, nigdy nie spotkałem się w ca z taką osobą jak ty, umiesz tylko wyzywać od cwelów, niedorozwojów itd. ja się grać nie boję gdybyś czytał forum to byś wiedział że się mój nick przewijał, ale dla ułatwienia podam Ci, ProDejvid-21 ( tak ten, który Ci ss porobił i przeze mnie masz bana na chat), jak chcesz to możemy nawet zagrać dzisiaj wieczorem. Chcesz grać pisz pw na forum bo pw w grze mam wyłączone.

Opublikowano

Kto to ten ezioch wgl? ;d Oczywiscie Skorpiony , ostatnia edycja miała zajebiste nagrody ;d można jeszcze na pre zapisy? bo loguje się ale okienko ani nic nie wyskakuje? może zle szukam

Jestę Parówkę

Opublikowano

Kto to ten ezioch wgl? ;d Oczywiscie Skorpiony , ostatnia edycja miała zajebiste nagrody ;d można jeszcze na pre zapisy? bo loguje się ale okienko ani nic nie wyskakuje? może zle szukam

Plan:

31.10.13 – 05.11.13 - wybranie drużyny

06.11.13 - 12.11.13 - pierwsza runda

13.11.13 - 19.11.13 - druga runda

20.11.13 - 26.11.13 - ostatnia runda

więcej tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1021535-i-aktualne-eventy/ :)

Opublikowano

Już się nie można zapisać?

Nie, ale raczej Ci którzy nie załapali się zostaną wybrani losowo.

Opublikowano

A jest szansa że nie zostanę w ogóle przydzielony?

Raczej nie, w tamtej edycji to zawsze jak kogoś widziałem to albo miał żółtą, albo zieloną flagę.

Opublikowano

#Aktualizacja,

Nexon coś zjebał i wszystkich przerzuciło do spidersów, na stronie zapowiedział że zostanie to naprawione.

Opublikowano

:-D ale Wam miny zrzedną kochani jak spiders wygrają, a będzie tak. Po tym bugu co teraz jest gracze posrają się po majtach że aż tyle spiders jest i taki ez win i wszyscy będą do żółtych spiep**ać, nawet jak już to naprawią i dadzą na nowo opcję wyboru, jak ja się cieszę że dołączyłem do spiders wcześniej ;-) turki na pewno się będą do żółtych pchać gadałem z kilkoma dzisiaj, a że stanowią oni jakieś 70% eu klienta to nic w tym temacie dodawać już nie trzeba.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

:-D ale Wam miny zrzedną kochani jak spiders wygrają, a będzie tak. Po tym bugu co teraz jest gracze posrają się po majtach że aż tyle spiders jest i taki ez win i wszyscy będą do żółtych spiep**ać, nawet jak już to naprawią i dadzą na nowo opcję wyboru, jak ja się cieszę że dołączyłem do spiders wcześniej ;-) turki na pewno się będą do żółtych pchać gadałem z kilkoma dzisiaj, a że stanowią oni jakieś 70% eu klienta to nic w tym temacie dodawać już nie trzeba.

Będzie ponowne losowanie, i każdy zostanie przydzielony jeszcze raz - losowo, oprócz tych którzy już wcześniej wybrali swoje drużyny.

Opublikowano

Jak już wiemy wczoraj rozdali nagrody. Jeśli robiliście konta na " recomendation event " to macie tam teraz mysty, gp hazardy, extreme itd

Wystarczy, że wbijecie ssg1 i możecie pogiftać za kasę ze skrzynek różne itemki.

Drop sprzed 10 minut

f3gss4.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Warto też dodać że itemki - nagrody które są w inboxie mają expires do 2014, więc nie musicie wszystkiego na raz aktywować, bo Wam to na drugi dzień nie zniknie z inboxa :P

#Aktualizacja, zagapiłem się.

Opublikowano

To trzeba sobie zarezerwować godzinkę w tygodniu i trochę pomóc wesprzeć team :3

Opublikowano

No i prawidłowo ;) Spidersi wygrali.Trochę przyneosiłem z kolegami,sporo expa nabiliśmy :D

Ale nagrody bardzo fajne.Teraz wygrani pewnie na 90D a przegrani 30D.

Opublikowano

A mam pytanie, jak można dojść do tej gry spiders vs scorpions? Mam flagę te zieloną nie pamiętam chyba skorpionów? ale na jakim serwerze grać? To jest coś jak kiedyś było Hiszpania vs Niemcy i wchodziło się na serwer specjalny i grało czy jak to jest? Bo miałem przerwę i nie ogarniam zbytnio tego eventu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...