Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blood Of King

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planujemy Reaktywację .

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Już od samego początku czekałem na to :P - Kolego adminie jeśli chcesz mogę Ci dać kilka fajnych uwag/rad aby gra była jeszcze lepsza :P

Opublikowano

Tak jak @Pitbull !

Ci co grali na tym trybie raczej nie będą chcieli grać znowu na tym samym.

Ja akurat nie grałem na serwerze lecz powinniście zrobić coś innego dla tych co już grali.

Może coś na podobieństwo Metina ? Widzę że macie raczej autorskie pluginy/mody więc byłoby Wam łatwiej zrobić klasy, potwory/uzbrojenie na dany lvl itd.

Opublikowano

Pls! Tylko nie metin..!! Ja bym raczej zrobił coś w stylu jednego wielkiego państwa gdzie wokół w jakiś lasach były moby czy coś i np. można też by było grać tak, że ma się swoją farmę/firmę np. sklepik z ubraniami itp. - Można by było tworzyć własne organizacje. Można byłoby tworzyć też miasta. Jakby gospodarka się u nich ulepszyła to jeśli jest w miarę duże wtedy można byłoby je przemienić na jakieś państwo-miasto itd. 

Opublikowano

@kacperz123

Ten Metin to była tylko propozycja.

Ile jest gier na tej zasadzie gdzie chodzisz, zabijasz moby, wbijasz lvl/skille itd. np. RuneScape, LastChaos, NoStale, Tibia, AION 

Ja po prostu zagrałbym na czymś takim gdzie można expić, zabijać itp. Tak jak w/w grach.

Zawsze można trochę przerobić i po swojemu wykonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...