Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blood Of King

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...

A więc twierdzisz, że w następną sobotę serwer wystartuje? Coś mi tu nie pasuje. Może to, że start powinien być już wieki temu, a przez to ludzie pewnie stracili wiarę w Twoje słowa, a co z tego wyjdzie? - Serwer będzie pełen... powietrza oczywiście. Ja to serwera i założyciela osobiście nic nie mam, ale ciągłe odwoływanie i przekładanie startów potrafi czasami wyprowadzić człowieka z równowagi. Może trochę przesadziłem, ale niektórzy tak mają xD

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć !! Siemanko i witam wszystkich mojch kochanych ludzi ktorzy wemnie wierzyli i wierza a ci co nie nie maja umnie szacunku :) od dzis oglaszam ze od dzisiejszego dnia do piatku bedzie start serwera ! Serwer skonczony moge juz wystartowac ale nie chce w ten sposob! Wiec tak .. Zapraszam do Skubskrybcji mojego kanału yt TheFunPogoPL. Poniewaz tam pojawi siw reklama jako pierwsza poczym ip na mpcforum zostanie dodane po 12h po starcie! I chce powiedziec ze jest epicko przy starcie dam filmik ze mna i opowiem wam wszystko.. Dziekuje wszystkim

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Witam.. Na starcie serwera bylo 271 graczy maksymalnie.. Cieszylo mnie to .. Niestety teraz gra 10-30 graczy.. Z tego powodu zamykam serwer ;) przykro mi ale to wasza winna ze olaliscie go ...

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

@up DAFAQ?

Na 40-slotowym serwerze czego się spodziewasz? Nie kupili Ci VIP´ow,nie masz kasy na przedłużenie serwera i to nasza wina? Nawet nie wiem czy serwer wystartował... Pewnie miałeś 3 dni do końca wygaśnięcia serwera i go uruchomiłeś i liczysz na to,że Ci VIPy kupią... Nie dawałeś znaków życia i to My Cię olaliśmy,czy Ty nas? Możesz mieć pretensje tylko do samego siebie. Serdeczne JP.

Opublikowano

Wspomniałeś o kanale youtube TheFunPogoPL, którego ni jak znaleźć.

Miałeś podać IP na mpcforum niby po 12h startu serwera, też ni ma.

Okłamujesz nagle niby, że 271 graczy było mimo, że nie mieli jak się dostać na serwer bez IP.

Zamykasz coś czego nie otworzyłeś.

Odkładałeś otwarcie z jednego tygodnia na kolejny kilka razy.

I ty śmiesz jeszcze pisać, że cie olaliśmy ??

Opublikowano

Nie no niezła sciema napisałeś ze 271 graczy jak nawet na mpc forum nie podałeś , po drugie jeśli ci tak na nim zależało to byś się starał pytać czemu graczom to się nie spodobało a nie porzucasz odrazu cały projekt , i po trzecie według mnie to co mówiłeś sciema była odrazu ponieważ byś dawał więcej screnów oraz jakieś beta testy by sprawdzić czy nie ma bugów jak na taki rozwinięty projekt z taką masą pluginów do konfigurowania .

[to jest moja opinia , może nie wszyscy tak myślą ale ja wyraziłem to co myślę o tym serwie i wkładzie pracy jaki oni "niby" włożyli w niego ]

Opublikowano

a wiec kiedyy start

Żadnego startu nie będzie, jakbyś trochę się zainteresował i przeczytał ostatnie komentarze to może byś wywnioskował, że do żadnego startu nie dojdzie iż doszło do przekrętu przez założyciela tego tematu :x

Opublikowano

LoL Jaki Gościu. Sprzedaj pliki muFFinowi xD 5 stron zapowiadania a na 6, że zamykasz serwer, znam już jednego takiego, który tylko na kasę leciał, i już źródełko odcięte.

Opublikowano

Wpadajcie lepiej na prawdziwe serwery RPG, nie wiem co autor tego czegoś chciał osiągnąć tutaj, chyba jedynie wprowadzić zamęt.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA! Serwer powraca! zapraszam do hejtowania ! Start już 31.12.13r.!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh.. sam w to nie wierze ... Zapraszamy na start beta testów ! dziś 17:30

ip: s2.yfun.pl:20174

Jeżeli będzie dużo ludzi powiększymy sloty do 2 minut!

Opublikowano

emm to jest serwer, tak..... ale oprócz spawna i nie wyjaśnionych komend z czego domyśliłem się tylko jednej [tpa] to nic więcej nawet npc nie działają .
oceniam to na zero jak narazie biorąc pod uwagę ze to beta oczywiście to jeden wielki śmietnik z claimem na cały serwer .

Opublikowano

Serwer jakoś mi się nie podoba. Żaden NPC nie działa, żadnego poradnika na początku gry, kompletnie nie wiem co robić na początek itd.. Poza tym tylko dwóch graczy...

Opublikowano

Kolejne rozczarowanie na maxa. Wszystko co opisałeś w fabule robi się normalnie na serwerze. Nie, niestety to nie jest fabuła. Wydaje mi się, że serwer był robiony na szybko i nie jest przemyślany. W dalszym ciągu nie mogę pojąć dlaczego 2 klasy są dobre w expie i pvp, a 2 inne tylko w jednej rzeczy. Bardzo sprawiedliwe, no ale ok. Klasy niby są, ale z tego co przeczytałam są tylko 2 królestwa. Królestwa=miasta? Elfy i mroczne elfy przyjaciele na zawsze ?

Właściwie to powinno się nazywać serwer z elementem RPG -klasy, bo nic innego nie jest tam związane z RPG... no może miasto na ss'ie odrobinę (ach te cegły:])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...