Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blood Of King

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już znam takie serwery. Najpewniej nie wystartuje wogóle albo po miesiącu padnie.

Prezka fajna, ogólny zarys klas też nie najgorszy tylko te pety mało potrzebne.

Jak wystartuje pewnie zagram, ale raczej wątpie, że doczekamy się takiego dnia.

Tak czy inaczej, Powodzenia.

No ja Też znam taki serwer Co Upadł, Nazywa się GothiCraft ale on Upadł jeszcze przed startem ;3

minkrafter

odp: Ja już znam takie serwery. Najpewniej nie wystartuje wogóle albo po miesiącu padnie.

kur on robi autorski laucher to myślisz ze to w 1 dzień zrobi?

Nie Szpań mi tu chłopcze że znasz słowa typu ''Ku*wa'', bo to nie powód do chluby a poza tym, można powiedzieć spokojnie.

Co Do Serwera, Prezentacja Dobra, ale nie przekonały mnie Przesadzone Przedmioty i Opis Klas, w których znalazło się kilka błędów.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle że GothiCraft nie został zrobiony z tego powodu, że się team rozpadł i zniknęły stałe przychody, a ja planuje zrobić serwer "Stary Obóz" lub coś w tym stylu. A I i II Edycja była, trwała długo i miała multum odwiedzin. Ja nie napisałem nic złego o "nadchodzącym" serwerze, same superlatywy. Co do autorskiego launchera to nie jest nic trudnego. Troche znajomości Javy ( Ew. C i C++ bo to bardzo podobne języki do javy) i pare poradników. Nie powiedziałem że jestem PEWIEN, że ten serwer nie wystartuje, tylko, że się tego domyślam. Tak czy inaczej, jeśli wystartuje chętnie zagram.

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

po 2archerowy123 pamietam cb kurwo.

Minkrafter, dnia 06 List 2013 - 12:20, napisał: snapback.png

Ja już znam takie serwery. Najpewniej nie wystartuje wogóle albo po miesiącu padnie.

No ja Też znam taki serwer Co Upadł, Nazywa się GothiCraft ale on Upadł jeszcze przed startem ;3

Xedos95, dnia 06 List 2013 - 16:34, napisał: snapback.png

minkrafter

odp: Ja już znam takie serwery. Najpewniej nie wystartuje wogóle albo po miesiącu padnie.

kur on robi autorski laucher to myślisz ze to w 1 dzień zrobi?

Nie Szpań mi tu chłopcze że znasz słowa typu ''Ku*wa'', bo to nie powód do chluby a poza tym, można powiedzieć spokojnie.

po 1 levy spierdalaj

Opublikowano

Nie ma serwera? A szkoda,zapowiadał się fajnie...

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Ciekawy serwer, fajnie się zapowiada.

Ale nęci mnie jedno, będą gildie/miasta?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Start już nie długo nie określę wam.. ale jest epicko ;D ale jak na początku w 10 min będzie full serwer nie będę się dziwił ;)

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

On nie odpali tego serwa,bedzie robil "promocje" zbierze kase i usunie ten temat,konto.Za jakis czas zrobi nastepny pro elo elo kozak serwer i tak w kolko.

To juz nie 1 raz,jak ktos inteligentny to ogarnie i zrozumie.

Opublikowano

1. @Up Ortografia i gramatyka nie boli ;)

2. "IP podamy w środę" - Dziś jest czwartek, a dalej taka sama informacja. Chciałbym zagrać, ale powoli zaczynam wierzyć, że nie wypali.

Opublikowano
#91 icon_share.png
Napisano dziś, 09:50

Debiutant

• photo-392382.jpg?_r=1349118762
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 134 postów
  • Lokacja:Świętokrzyskie :D
  • Hobby:Sport (głównie piłka nożna), FPS'y, Minecraft, "ściganki"

2. "IP podamy w środę" - Dziś jest czwartek, a dalej taka sama informacja. Chciałbym zagrać, ale powoli zaczynam wierzyć, że nie wypali.

w październiku śierode miało być...

Opublikowano

Upgrade,daj oznaki życia,chociaż napisz czy serwer wogóle będzie...:]

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

#91 icon_share.png
Napisano dziś, 09:50

Debiutant

• photo-392382.jpg?_r=1349118762
  • Members
  • bullet_black.pngbullet_black.png
  • 134 postów
  • Lokacja:Świętokrzyskie :D
  • Hobby:Sport (głównie piłka nożna), FPS'y, Minecraft, "ściganki"

w październiku śierode miało być...

No to jeszcze lepiej. Widać, że projekt porzucony xD

Opublikowano

Juz w nastepna sobote wielki sart!!! A juz w środe będzie do pobrania laucher serwera ;)

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Nie zagram. Powody?

Ortografia założyciela tematu rozkłada mnie na łopatki, składnia i interpunkcja też.

"Serwer tylko dla najlepszych" Błąd. Byłby dla najlepszych gdyby był dla tych ludzi, którzy wymasterowali core gry, a nie dla takich, co raz by weszli i już się zrazili, bo nie dają rady.

Opublikowano

Dziś startuje zajebisty hardcore,wiec sorry,ale nie zagram... Zapowiada się fajnie,ale startów miało być... 3? Tak,czy inaczej powodzenia.:)

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...