Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Ranga Zbanowany + jakieś oznaczenie, że post został już zgłoszony lub ktoś dostał warna.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ostatnio była amnestia ? :O

Co do tematu jestem za dodaniem tego ale i tak tego nie zrobią bo obciąży maszynę a jak widzicie już teraz ledwie daje rade.

Tamtego roku na święta Bożego Narodzenia ^^

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podpisuje się pod tą propozycją wszystkimi kończynami, nie dość, że usprawni to pracę administracji, to zaoszczędzi też nerwów czytelnikom. Ale może zamiast informacji po prostu ukrywać przycisk zgłoś? :>

Opublikowano

Podpisuje się pod tą propozycją wszystkimi kończynami, nie dość, że usprawni to pracę administracji, to zaoszczędzi też nerwów czytelnikom. Ale może zamiast informacji po prostu ukrywać przycisk zgłoś? :>

Nie przeszło by to byłoby to tak drażniące dla niektórych że źle by się to na forum odcisnęło :/

Opublikowano

Wcześniej były te znaczki, więc czemu by nie przywrócić. Jeżeli chodzi o rangę Zbanowany, to chyba nie powinno być to problemem. Na swoim forum serwera miałem przy banowaniu taką opcję:

ehnyKsW.png

Więc chyba nie powinno być to problemem.

Weź pod uwagę, że do ACP nie ma dostępu każdy moderator (w ogóle z tego co wiem, nie każdy Global Moderator), ale w opcji warna jak wybierasz karę chyba można ustawić "przenieś do grupy [OKIENKO] na czas [OKIENKO]"

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

No ten ss co dałem to z banowania u mnie na forum, a nie z,acp.

Aaa, masz białego skina :D Biały kolor mi się od razu z ACP kojarzy.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Taki znaczek warn.png po lewej stronie użytkownika, tylko z innym kolorem (na przykład żółtym - zgłoszono, ale nie nadano warna i zielonym - nadano ostrzeżenie) byłby okej, bo przecież nie można sobie takich dodatków obok nicku dodawać.

Jestem na tak. Ranga "Zbanowany" jest tylko poprzez ACP, a to przecież nie ma sensu.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Taki znaczek warn.png po lewej stronie użytkownika, tylko z innym kolorem (na przykład żółtym - zgłoszono, ale nie nadano warna i zielonym - nadano ostrzeżenie) byłby okej, bo przecież nie można sobie takich dodatków obok nicku dodawać.

Jestem na tak. Ranga "Zbanowany" jest tylko poprzez ACP, a to przecież nie ma sensu.

Opublikowano

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Na tak, kiedyś już było i było wiadomo kogo raportować a kogo już nie. Co do rangi zbanowany, to jest chyba tak, że na profil zbanowanego nie da się wejść?

Opublikowano

Na tak, kiedyś już było i było wiadomo kogo raportować a kogo już nie. Co do rangi zbanowany, to jest chyba tak, że na profil zbanowanego nie da się wejść?

Tak, ale nie każdemu chce się myszką najeżdżać na jego nick by sprawdzić czy nie ma bana. Poza tym tą blokadę da się ominąć.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...