Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Ranga Zbanowany + jakieś oznaczenie, że post został już zgłoszony lub ktoś dostał warna.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

więcej czasu na wykazanie się pożytecznymi rzeczami typu poradniki, pomoc w pytaniach użytkowników

Nie od tego są modzi ;).

@top Tak, bardzo przydatne.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Taki znaczek warn.png po lewej stronie użytkownika, tylko z innym kolorem (na przykład żółtym - zgłoszono, ale nie nadano warna i zielonym - nadano ostrzeżenie) byłby okej, bo przecież nie można sobie takich dodatków obok nicku dodawać.

Jestem na tak. Ranga "Zbanowany" jest tylko poprzez ACP, a to przecież nie ma sensu.

giphy.gif ­

Opublikowano

Eh, ja całe życie edytowałem post i dodawałem notatkę: "Post już raportowany" i uwierzcie. Nikt więcej tego nie raportował.

9368_gold.png

Opublikowano

Eh, ja całe życie edytowałem post i dodawałem notatkę: "Post już raportowany" i uwierzcie. Nikt więcej tego nie raportował.

Ale nie każdy jest Tobą :D Mimo wszystko taka informacja ułatwiła by pracę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Taki znaczek warn.png po lewej stronie użytkownika, tylko z innym kolorem (na przykład żółtym - zgłoszono, ale nie nadano warna i zielonym - nadano ostrzeżenie) byłby okej, bo przecież nie można sobie takich dodatków obok nicku dodawać.

Jestem na tak. Ranga "Zbanowany" jest tylko poprzez ACP, a to przecież nie ma sensu.

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro sugestia została rozpatrzona to może cls?

Rangę nadawać można przez acp, raczej moderatorzy nie mają funkcji by zmienić na zbanowany, jak ktoś zaraportuje konto zbanowane to można go upomnieć na pw.

Opublikowano

Tyle co powinno być dodane już jest ( info o warnie ), reszty nie trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...