Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★TechPack★[SerwerNaModach][Dedyk][WlasnyLauncher][MilaAdministracja][70Modów][1.6.4]★Zapraszamy★

Veneficium

Czy podoba Ci sie serwer TechPack?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci sie serwer TechPack?

• Tak, jest ?wietny.
    • Tak ale przyda?by si? pewne zmiany(podaj swoje pomys?y w teamcie)
    • Nie.Lubie inny tryb rozgrywki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Celem na serwerze jest fusionreactor do którego każdy powinien dążyć :P Tym bardziej, że dla osó które wybuduja owy reaktor czekają nagrody.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fusionreactor? Czekajcie, sprawdzę, jak to się robi... Ale w sumie najpierw zacznę w sumie od podstaw. Postawię piecyk i kolejną skrzynkę na itemy :D.

Opublikowano

Serwer zalapał dziś crasha :P Przyznajemy sie bez bicia.

Za to w prezencie dzis o 20ej evencik.

Chłopcy będą mogli się wykazać jak dobrze posługują się mieczem :P

Dlatego propnuje naostrzyć swoj miecz i włożyż go w wygodną pochwę :P

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Możesz mieć lagi przez neta. Czasem jak się wejdzie na serwer ściaga dane z predkościa 3Mb. Więc jeśli masz słabej jakości net i skoki pingu możesz odczuwać lagi. Inne wyjście to java, kolega mial ostatnio ścięcia i problem rozwiązała instalacja javy 8.

Wcisnij f3 po wejsciu na serwer i obserwuj fpsy :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Komputer może być przyczyną. jednak tak jak powiedział Veneficium zazwyczaj to problem związany z internetem. Mimo to polecam wyłączyć wszystkie niepotrzebne aplikacje, gdyż spora ilość modów może trochę zlagować komputer.

bipsMal.png

Opublikowano

Powiem tak.Grałem kilka godzin na serwerze i sie gra fajnie.Nie ma wogóle lagów.Polecam Serwer ;)

A co do serwera to mam takie pytanie.

Wiem że na serwerze sie zakłada swoje miasta.Te miasta to jak by nasza działka ? I jaki cuboid można mieć na te miasto ?

Jeszccze raz polecam serwa;)

Opublikowano

Miasta to dokładnie tak jak piszesz - twoje działki. Wszystkie komendy i wymagania masz napisane na spawnie, a po więcej informacji zapraszam na ts: ts.dragoncraft.pl. Administracja jest bardzo przyjazna i pomocna i co najważniejsze zna się na tym co robi.

bipsMal.png

Opublikowano

Dla gracza ilość claimów to 4 sztuki, każdy claim to obszar 16x16 kratek od bedrocka az do nieba.

Ilość claimów jest większa jęsli ktoś ma vip'a. Jednak plusem jest to, że czym wiecej osob w miescie tym wiecej claimów można założyć.

Claimy chronia prawie przed wszystkim, nie zdażyło się żeby komuś ktoś obrobil bazę. Oczywiscie warto myśleć gdzie się stawia kufry.

Jeśli wyskakuje jakiś komunikat przy checi zalozenia miasta, kłania sie znajomość języka angielskiego. Jeśli czegoś nie wiesz przyjazny bywa translator google :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Co do claimów z mytown -trzeba dodać że można je dowolnie konfigurować -można ustawić kto co może robić a czego nie.

Serwer ŚWIETNY - oprócz tego o czym mówi prezentacja ma on też ten dodatkowy walor - 0 gimbazy i dzieci a co za tym idzie poziom kultura słowa i ogólny "ogar" panujący na serwerze jest bardzo dobry :D

Opublikowano

Dziś o 19:30 event na który można zapisać się na naszym forum.

Do zwiedzania Dungeony i walka z bossami.

Na wygranych czekaja fajne nagrody.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Claimy zostaja. Nie traci się ich wraz z strata rangi.

Jednakże osoby z ranga mogą wejść komenda za border, jeśli osoba z rangą vip straci range a zamieszka za borderem to nie dostanie się do bazy.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Nowa publikacja bedzie prowadzona przez użytkownika Villain.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...