Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★TechPack★[SerwerNaModach][Dedyk][WlasnyLauncher][MilaAdministracja][70Modów][1.6.4]★Zapraszamy★

Veneficium

Czy podoba Ci sie serwer TechPack?  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci sie serwer TechPack?

• Tak, jest ?wietny.
    • Tak ale przyda?by si? pewne zmiany(podaj swoje pomys?y w teamcie)
    • Nie.Lubie inny tryb rozgrywki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś ma jakiś problem z wejściem na serwer to alarmować!

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Mam problem z wejściem.

"You may not register more accounts"

Moglibyście mi założyć konto ? Mój nick to AziPL. Z góry dziękuję i wgl. o dziwo mi nie laguje o.O.

Dalsze informacje proszę podesłać mi na PW

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Niestety nie zgodzę się z Toba, lagi są nieuniknione bo ładuję się świat :P Jednak jest to proces który trwa jakiś czas, pozniej powinno być ok.

Ja mam laptopa i 30fps, czasem spadki do 14, najczęściej w TF.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Niepolecam Serwera , z takich powodów serwer ma lagi crachuje non stop , a administracja olewa , i prosze mi nie pisać że mam lagi z winy komputera , 16 gb ram procek i5 i karta 1gb :)

Opublikowano

Niepolecam Serwera , z takich powodów serwer ma lagi crachuje non stop , a administracja olewa , i prosze mi nie pisać że mam lagi z winy komputera , 16 gb ram procek i5 i karta 1gb :)

Crasha serwera nie bylo od 48h, nie wiem na jakim serwerze byleś ale nie na TechPacku, jeśli byłeś podaj nick sprawdze kiedy byłeś i czy byłeś bo moim zdanie kłamiesz :)

Jak znam życie jesteś jednym z tych komentatorów co nawet na serwery nie wchodzi a wypowiada się jakby był.

Nawet zapewne na moje pytanie nie odpowiesz żebym Ci nie mógł kłamstwa udowodnić :)

Edit:

Jak widać po poniższym ssie serwer chodzi juz długi czas bez restartu. :)

post-562962-0-16898300-1383221126.png

Wylączany był przez administratora a nie przez crash.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Gracjan przysłany przez konkurencje flamuje dobry serwer. Idźcie na swojego technicznego, gdzie macie zjedzony cały transfer w downloadzie paczki :-D

.

Opublikowano

Serwer byłby może ok ale te działki za free(za diaxy) 16x16 to chyba jakaś kpina jak na serwer z modami. Jedyna możliwość by mieć większy to kupna rang-.-, tak wiem serwer musi się z czegoś utrzymywać ale bez przesady. Lagów nie miałem więc tu+. Pograłbym ale nie mam zamiary gnieść się na działce 16x16.

Opublikowano

Co za problem zdobyć diaxy? Jest ich pełno a gra na serwerze wymaga innych surowców, zdobycie diaxów to nie problem. Ilość cuboidów dla gracza to dwa, czyli 32x32. od nieba do bedrocka.

Zresztą założeniem serwera jest tworzenie miast i granie z grupą ludzi, przeczytaj prezentacje. Na serwer wchodzą osoby i zaczynają grać sami, pozniej się łączą bo jest to ekonomiczniejsze z racji na zdobycie dodatkowych chunków. Ograniczenia są po to by nowi nie wchodzili tylko po to by stworzyc miasto. Generuje to dodatkowo obciążenie.

Na mapie border jest na 40000 kratek. Gra jest ciężka. Wymaga myślenia, pracy i osób które sie tak szybko nie poddają.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Problem z kartami graficznymi ATI został znaleziony i wiemy jak pomóc osobą posiadającym taką kartę :) Jeśli nie możesz wejść właśnie z tego powodu na serwer napisz do mnie pm. Nie gwarantuje, że u każdego to zadziała.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Na serwerze nastało trochę zmian.

Prezentacja ulegnie zmianie, mimo to zapraszamy na serwer.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Nie wiem gdzie byłeś ale serwer działa :) Przerwy nie bylo:)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Dopiero zacząłem grać i mimo, że jest dużo do ogarnięcia, gra się przyjemnie, polecam ^^.

Dziś na evencie nie poszło mi zbyt dobrze, ale pozwiedzałem trochę :P

Opublikowano

Serwer Jednym Slowem Zajebisty Administracja Ogarnieta I Chetna Do Pomocy Kiedys Gralem Lecz Teraz Nie Moge Z Powodu Slabego Komputera Ale Zapraszam Na Serwer Dla Milosnikow Modow:)

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Może nie tyle miłośników modyfikacji, co raczej miłośników techniki i kombinowania... :3 Choć w sumie dla każdego cosik się znajdzie.

Opublikowano

Ja na razie zrobiłem sobie pomieszczenie do konstrukcji i magazyn... I jak zaglądam do NEI, to troszeczkę się zastanawiam, od czego by tu zacząć? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...