Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wytłumaczyć temu pojebowi?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uczepił się mnie kolega z klasy, abym mu ściągnął Dirta 3. Dlaczego ja? Bo mam szybkie łączę, jak na tą wioche to 1000 KB/s to jest zajebiście dużo. Gadam temu palantowi jakieś farmazony, że net mam zamulony ostatnio i inne głupoty wymyślam, a on codziennie się pyta ile ściągnąłem. On myśli, że ja po powrocie ze szkoły siedzę na kompie cały dzień i noc, a takie ściągniecie zajmie mi godzinkę bez wpływu na szybkość internetu. Tak naprawdę to ja się uczę dużo, a na kompie siedzę po pół godziny dziennie. Mówiłem mu, że niech se kupi tą grę, bo jest stara i drogo kosztować nie będzie, ale on dalej chce żebym mu to ściągał. Wkońcu powiedziałem, że mam w dupie jego dirta i niech się odpierdoli, bo i tak mu nie ściągne, a on, że jak mu nie ściągne to mi wpierdoli. Z chęcią ja bym mu wpierdolił, ale nie mam z nim szans. Co mam mu powiedzieć żeby się odjebał do końca życia?

TO NIE TROLL! LICZĘ NA DOJRZAŁĄ ODPOWIEDŹ.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz, że nie będziesz mu pobierał, ponieważ ostatnio do członka Twojej rodziny lub jakiegoś przyjaciela przyjechała policja właśnie w sprawie pobieranie treści objętych prawem autorskim i teraz Ty sam boisz się pobierać takichże treści. :)
To chyba najlogiczniejsze i w większości szczere.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

W końcu powiedziałem, że mam w dupie jego dirta i niech się odpierdoli, bo i tak mu nie ściągne, a on, że jak mu nie ściągne to mi wpierdoli.

:lol:

ignoruj typa i tyle, a jak Ci będzie chciał już naprawdę wpierdolić, to mu ściągnij, ale mordę do parteru i o beton zębami pociągaj, a i możesz mu wypierdolić szczała w czoło ode mnie.

Opublikowano

Samosia ciąg dalszy...

Co do tematu idź do pedagoga w szkole i powiedz, że cię nęka i grozi...

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Olej go. Typek będzie grał w metka i będzie śmiał się z cb, że ktoś mu pobiera gre za darmo. Ma kase? Niech kupi.

Opublikowano

Powiedz mu, że nie wolno ściągać gier (tych z torrentów itd.), ponieważ jest to nielegalne i niech spierdala, bo Ty nic nie musisz robić ty tylko możesz. Powiedz mu żeby zapierdalał kupić sobie grę albo nowego neta. Poza tym i tak Ci nie wpierdoli, bo pewnie tylko tak mówi.

Opublikowano

Powiedz że masz nieopłacony internet, bo masz karę za złe oceny, a potem zakurwij mu gonga, wyciągnij paralizator i powiedz 'i kto komu teraz będzie ściągał..?'.

Opublikowano

Powiedz mu żeby się od ciebie odpierdolił albo zadzwonisz na policję, powiesz rodzicom i pójdziesz do pedagog <haha> Dzieciak się zesra i odwali.

Opublikowano

Powiedz, że masz limit transferu danych w internecie.

dokładnie, powiedz, że wykorzystałeś cały transfer i teraz pobiera z prędkością 50kb/s :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Już byś to dawno ściągnął i po problemie. Pół godziny dziennie siedzisz? A jak się mecz przedłuży w lolu to co?

Opublikowano

Czyli w skrócie jesteś kujonem i boisz się "dresa" że Ci wleje jeśli mu gry nie ściągniesz? Ściągniesz takiemu raz to i następny będzie chciał, jeżeli sam nie potrafisz sobie z nim poradzić to zgłoszenie nękania do pedagoga/psychologa/psychoterapeuty itp. w zależności kogo masz w szkole. Alternatywnym jest wyjściem też zadbanie o formę fizyczną tak żebyś z nikim nie miał problemów.

Opublikowano

Ahh te gimbuskie problemiki, tak to jest jak sie jest pizdą, powiedz ze nie i koniec, najwyzej po mordzie dostaniesz ;]

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Czyli w skrócie jesteś kujonem i boisz się "dresa" że Ci wleje jeśli mu gry nie ściągniesz? Ściągniesz takiemu raz to i następny będzie chciał, jeżeli sam nie potrafisz sobie z nim poradzić to zgłoszenie nękania do pedagoga/psychologa/psychoterapeuty itp. w zależności kogo masz w szkole. Alternatywnym jest wyjściem też zadbanie o formę fizyczną tak żebyś z nikim nie miał problemów.

To jest polska szkoła, POLSKA szkoła. Nikt nie daje jebania o to, że dobry uczeń ma problem z debilem. Witamy w rzeczywistości.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...