Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wytłumaczyć temu pojebowi?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedz kolesiowi taką wersję słowo w słowo : " Przez twoją pie*doloną grę jakiś wirus sfajczył mi komputer. Albo się ku*wa odpie*dolisz albo twoi rodzice słono zapłacą za nowy. " Powinno zadziałać :) Jak nie to czarnobyl do winrara i astalawista bejbe.

21515.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny temat, który jest zbędny. Przeczytałem tylko tytuł i nie mam zamiaru zagłębiać się w treść.

Już wiem że to kolejny shit, na tym forum. Gimnazjalisto kurde rusz swoim pustym łbem i zastanów się przed napisaniem kolejnego tematu.

MPC to nie jest grono wzajemnej adoracji, tutaj się pyta o o inne rzeczy, a nie jak wytłumaczyć jakiemuś pojebowi.

Jak sobie wyobrażasz? Ktoś ci instrukcję poda? o_O

1. Patrz czy idzie.

2. Jeżeli idzie, wyjdź z krzaków, jeżeli nie to siedź tam.

3. Po wyjściu sprawdź oceń stan nawierzchni chodnika w celu upewnienia się że się nie wyjebiesz.

4. Podejdź i powiedz cześć.

5. Podaj rękę.

6. Tłumacz mu.

....

No bez przesady takie czynności to rzeczy, które powinny wynikać z naturalnych czynności.

Człowiek takie coś z natury posiada, sam potrafi sobie poradzić instynktownie w pewnych sytuacjach.

Miej wyrąbane w typa. Jest bucem to z nim nie gadaj.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Pobierze grę i co dalej? będzie chciał więcej bo się podda tak to jest, jak pisałem na 1 stronie powiedz gdzie mieszkasz, nawet tutaj napisz może jakiś byczek się przejedzie do Ciebie ja mogę maksymalnie 60km do Ciebie przejechać o ile tak blisko mieszkasz bo niestety mój golf świruje i nadaje się do jeżdżenia do pracy szkoły itd... ;]

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Skoro nie dasz mu rady to wynajmij goryla z gimnazjum, załatwi sprawę .
Albo zrób tak jak mówią koledzy wyżej .

pobierz mu tą grę, wpierdol mu jakiegoś wirusa (np. sality) i niech rozpierdoli mu system.

22tp.png

Opublikowano

Kolejny temat, który jest zbędny. Przeczytałem tylko tytuł i nie mam zamiaru zagłębiać się w treść.

Już wiem że to kolejny shit, na tym forum. Gimnazjalisto kurde rusz swoim pustym łbem i zastanów się przed napisaniem kolejnego tematu.

MPC to nie jest grono wzajemnej adoracji, tutaj się pyta o o inne rzeczy, a nie jak wytłumaczyć jakiemuś pojebowi.

Jak sobie wyobrażasz? Ktoś ci instrukcję poda? o_O

1. Patrz czy idzie.

2. Jeżeli idzie, wyjdź z krzaków, jeżeli nie to siedź tam.

3. Po wyjściu sprawdź oceń stan nawierzchni w celu upewnienia się że się nie wyjebiesz.

4. Podejdź i powiedz cześć.

5. Podaj rękę.

6. Tłumacz mu.

....

No bez przesady takie czynności to rzeczy, które powinny wynikać z naturalnych czynności.

Człowiek takie coś z natury posiada, sam potrafi sobie poradzić instynktownie w pewnych sytuacjach.

Miej wyrąbane w typa. Jest bucem to z nim nie gadaj.

Hehs spoko, ale w pogaduszkach mogę pisać co chcę, a jak uważasz, że to kolejny głupi temat to nie wchódź w niego, ja Ciebie nie zmuszam, proste. Wspomniałeś coś o instynkcie, więc jeśli Twój instynkt mówi, "że to kolejny shit" to dlaczego się tu wypowiadasz?

Sprawa wyjaśniona. Proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Może pochwal się co uczyniłeś, czy ustąpiłeś, czy przeciwstawiłeś się mu? Jaki wynik tego meczu? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...