Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] o Colorado V2 w grze Infestation

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam te czasy jak na Medium jeszcze uchodziłem i tylko w campos spadały mi fpsy. Teraz to porażka bo na low ciągle tak do 18 spadają, przynajmniej da się grać ale nadal myślę że coś zjebali

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Pamiętam te czasy jak na Medium jeszcze uchodziłem i tylko w campos spadały mi fpsy. Teraz to porażka bo na low ciągle tak do 18 spadają, przynajmniej da się grać ale nadal myślę że coś zjebali

^hehe skąd ja to znam. Tylko, że wtedy campos było źle zoptymalizowane. Niezależnie gdzie się pojawiłeś, wystarczyło tylko wejść do 1 budynku i miałeś spadki fps. Potem to naprawili, wraz z tym bugiem gdzie jak się strzeliło do kogoś i zabiło, to mieliśmy taką przycinkę/laga na pare sekund. To były czasy. Cholernie było wtedy grywalnie. 100h gry to był po prostu moment.

ee .. nazekacie , jak chcesz miec miazenie kupujesz dobrego kompa za 3000 i jedziesz na ultra na v2 na 150 fps tak jak ja dzisiaj u znajomego

^wątpię, że za 3k będziesz miał kompa, gdzie warz pociągnie Ci na ultra w 150fps. No chyba, że w menu xD. Kiedyś z tego co pamiętam był ogranicznik, że niezależnie od sprzętu czy miałeś komputer z Nasa czy składany, miałeś 60fps. Teraz chyba już jest to naprawione, albo ludzie ogarnęli jak naprawić ten błąd by wyciągać więcej klatek niż 60. Generalnie dla mnie wystarczy stałe 60fps przy nagrywaniu w rozdziałce full hd i będę chodził z krugerem na ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...