Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Dla Oliwki

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe w co ty grasz.

Kolejny typ ktory nie umie odpowiedziec normalnie tylko zniza sie do poziomu trolla.

Co do tematu, jestem neutralny co do takiej inicjatywy ze strony mpc, bo takich osob jest miliony na swiecie, wiec moze zaczniemy wszystkim tak wysylac kartki.

Idz w lola pograć szczałowcu i nie wychodz z haty przez rok ;)

zamiast wysłać , kup sobie RP w lolu ;)

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo podoba mi się inicjatywa i zachowanie dziecka. 90% dzieci prosi na urodziny telefon, komputer, laptopa, rower... Pewnie to tak poruszyło ludzi że dla małej taka kartka to coś wielkiego i coś co ją uszczęśliwi. Kartka świetnie wykonana i miejmy nadzieję że wszystko dobrze się potoczy.

Opublikowano

Nikt nie robi sobie "beki" z choroby dziewczynki. Troszkę dystansu nie zaszkodzi. NAWET w TAKIM temacie, jak ten. ;)

Podkreśliłaś "takim". Te słowo jest bardzo podobne do "jakim". Przypadek?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Samo w sobie fajny pomysł, ale nie lepiej imionami było się podpisać ? Dziecko za kilkanaście lat nie będzie wgl. wiedziało o co chodziło z tą kartką, czy coś, a tak to na dole była by podpiska mpcforum.pl :D Czy coś takiego, i się czepie tego że tylko moderatorów + wyżej wzięliście pod uwagę, chociaż w sumie to nic nowego..GJ.

[*]

Opublikowano

Co mnie obchodzi jakieś inne dziecko lol

to jest jebane forum o hackach a nie "Wyślij sms o treści POMAGAM na numer XXXX"

Opublikowano

Forum o hackach robi akcje charytatywne co dla niej wysłaliście exp bota do metin2 ? Teraz co raz bardziej forum schodzi na psy... Normalnie 2 samosia a nie forum o hackach... Może zaraz zrobicie akcje charytatywne dla bezdomnych ?

To bierz dupsko w trok, i wypierdalaj na Samosie. Zero współczucia i tolerancji, skurwielu. :)

Co mnie obchodzi jakieś inne dziecko lol

to jest jebane forum o hackach a nie "Wyślij sms o treści POMAGAM na numer XXXX"

Następny kurwa władca się znalazł, jak Ci się nie podoba to wypierdalaj. Na chuj szczekasz :)

logo8.png

Niedługo...

Bywalec
Opublikowano

Kartka wysłana ;-)

Powinniśmy wspierać takie akcje jak ta, Ci co mogą finansować Domy Dziecka, szpitale itp. Let's change this world!

Opublikowano

Kartka wysłana ;-)

Powinniśmy wspierać takie akcje jak ta, Ci co mogą finansować Domy Dziecka, szpitale itp. Let's change this world!

ty najlepiej zacznij zmienianie świata od ciebie, bo jak patrzę na te fotki to żałuję, że aborcja jest nielegalna.

Btw. kartka wygląda super.

Opublikowano

Co do tematu, jestem neutralny co do takiej inicjatywy ze strony mpc, bo takich osob jest miliony na swiecie, wiec moze zaczniemy wszystkim tak wysylac kartki.

Chyba raczej byś się ucieszył, gdybyś dostał tyle kartek urodzinowych ?

Jest to jej marzenie, więc chyba lepiej coś zrobić dla kogoś ?

Moje zdanie, tyle w temacie ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Forum o hackach robi akcje charytatywne co dla niej wysłaliście exp bota do metin2 ? Teraz co raz bardziej forum schodzi na psy... Normalnie 2 samosia a nie forum o hackach... Może zaraz zrobicie akcje charytatywne dla bezdomnych ?

Jeżeli będzie trzeba to tak :)

#2 Jeżeli coś ci nie pasuję to po prostu wyjdź, myślę że Zespół MPCForum dobrze robi, powinieneś wiele się nauczyć "No-Life'ie"

Co do tematu:

Oczywiście , wyślę kartkę - Gratuluję całemu teamowi MPCForum za ten cel // Oraz proszę każdego o wysłanie kartki! Niech mała się cieszy :) Przecież, to jeszcze małe dziecko :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Czym tu się szczycić, nie lepiej było wysłać kartkę bez ogłaszania całej tej akcji jak zrobiło to 0% ludności?

Chcieliśmy tym sposobem "zarazić" również innych użytkowników mpc forum i namówić do spełnienia życzenia dziewczynki. Jeżeli komuś się to nie podoba, jest nieczuły na nieszczęście innych ludzi, czy też ogólnie, sprawy inne, niż te dotyczące jego osobiście uznaje za mało ważne, to proponuje, by oszczędził sobie nerwów oraz czasu i nie komentował tego przedsięwzięcia.

Forum może i jest o cheatach, ale nie oznacza to w żaden sposób, że na jego czele, czy też wśród jego społeczności są osoby nieczułe, których interesuje tylko czubek własnego nosa, czy ekran monitora.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To bierz dupsko w trok, i wypierdalaj na Samosie. Zero współczucia i tolerancji, skurwielu. :)

Następny kurwa władca się znalazł, jak Ci się nie podoba to wypierdalaj. Na chuj szczekasz :)

A na chuj ty szczekasz? Kolejny jebany idiota? Właśnie dla takich postów piszę podobne komentarze do tego co ja napisałem. "Jak ci się nie podoba to wypierdalaj."

Jeżeli będzie trzeba to tak :)

#2 Jeżeli coś ci nie pasuję to po prostu wyjdź, myślę że Zespół MPCForum dobrze robi, powinieneś wiele się nauczyć "No-Life'ie"

Co do tematu:

Oczywiście , wyślę kartkę - Gratuluję całemu teamowi MPCForum za ten cel // Oraz proszę każdego o wysłanie kartki! Niech mała się cieszy :) Przecież, to jeszcze małe dziecko :)

"Przecież to jeszcze małe dziecko" No i co z tego? Bezdomnym kupisz dom czy coś? "Przecież to jeszcze niestary człowiek" albo "Przecież to jeszcze starszy człowiek".

Opublikowano

Samo w sobie fajny pomysł, ale nie lepiej imionami było się podpisać ? Dziecko za kilkanaście lat nie będzie wgl. wiedziało o co chodziło z tą kartką, czy coś, a tak to na dole była by podpiska mpcforum.pl :D Czy coś takiego, i się czepie tego że tylko moderatorów + wyżej wzięliście pod uwagę, chociaż w sumie to nic nowego..GJ.

No tak, lepiej podpiszę się jako "Mateusz", a na kartce będzie jeszcze z dwóch. Na pewno ta osoba kiedyś mnie pozna.

Co do "moderatorów +" - czyli +6k użytkowników miało podpisać się na tak małej kartce?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No tak, lepiej podpiszę się jako "Mateusz", a na kartce będzie jeszcze z dwóch. Na pewno ta osoba kiedyś mnie pozna.

Co do "moderatorów +" - czyli +6k użytkowników miało podpisać się na tak małej kartce?

A kto powiedział że 6K ? 0 myślenia wszelakiego, kto by chciał to by napisał na PW do np. Wrednej czy do kogo, JEŻELI BY TAKA INFORMACJA BYŁA.Wdłg. mnie cały ten temat wygląda coś w deseń - o zobaczcie jaką zajebistą kartkę zrobiliśmy, a o dziewczynce totalne minimum się dowiedziałem, jeżeli serio chcecie tak współdziałać to zróbcie odrazu "Mpc Charytatywny Team" a co tam będzie fajnie ;) - I nie nie musi być Mateusz...może być ( w moim przypadku by to wyglądało - Mateusz//Mati K. Maxiu, można też bez niku trochę wyobraźni, wszelakiego użycia mózgu ludzie)... [ I tak w sumie lepsze to aby było 6K osób niż te marne 20 bo jednak userzy Tworzą to forum, a nie tylko WY co niektórzy pseudo "moderatorzy" i nie nie przeczę samemu sobie.] końcem końców do czego dążę (?) że i tak pominęliście ważne osoby z Mpc, co jest normalką ;) Następnym razem dajcie konkretne info wcześniejsze, a nie będę już miał nic przeciwko.

[*]

Opublikowano

A kto powiedział że 6K ? 0 myślenia wszelakiego, kto by chciał to by napisał na PW do np. Wrednej czy do kogo, JEŻELI BY TAKA INFORMACJA BYŁA.Wdłg. mnie cały ten temat wygląda coś w deseń - o zobaczcie jaką zajebistą kartkę zrobiliśmy, a o dziewczynce totalne minimum się dowiedziałem, jeżeli serio chcecie tak współdziałać to zróbcie odrazu "Mpc Charytatywny Team" a co tam będzie fajnie ;) - I nie nie musi być Mateusz...może być ( w moim przypadku by to wyglądało - Mateusz//Mati K. Maxiu, można też bez niku trochę wyobraźni, wszelakiego użycia mózgu ludzie)... [ I tak w sumie lepsze to aby było 6K osób niż te marne 20 bo jednak userzy Tworzą to forum, a nie tylko WY co niektórzy pseudo "moderatorzy" i nie nie przeczę samemu sobie.] końcem końców do czego dążę (?) że i tak pominęliście ważne osoby z Mpc, co jest normalką ;) Następnym razem dajcie konkretne info wcześniejsze, a nie będę już miał nic przeciwko.

Czy ty w ogóle przeczytałeś treść tego tematu? Piszesz, że nic nie dowiedziałeś się o dziewczynce, a czy może łaskawie wszedłeś w link, który został podany? Topic miał na celu pokazanie, że grupa moderacyjna mpc forum stworzyła taki projekt i zachęcenie, by również userzy wzięli udział w tym przedsięwzięciu, czyli, by zainteresowali się historią i życzeniem Oliwki. To, czy tak postąpicie, czy będziecie mieć na to totalnie wylane, zależy tylko od was.

A teraz odnośnie tego, że podpisywali się tylko ludzie z grona moderacyjnego oraz elity, a nie wszyscy, którzy chcieli: Jest to kartka formatu A5, a nie billboard. To już daje do myślenia. Gdybyśmy ogłosili tą akcję wśród społeczności mpc i zaoferowali wam możliwość podpisania się na kartce, wyszło by z tego więcej złego, niż dobrego. Na pewno było by dużo chętnych, co automatycznie wiązałoby się z coraz bardziej malejącym, wolnym miejscem na tyle kartki. W rezultacie musielibyśmy dochodzić do tego, który podpis wywalić lub komu odmówić takiej przyjemności. Jednym słowem ponownie wprowadziło by to bunt i jak zwykle ogromne niezadowolenie userów "Dlaczego on jest, a ja wielka szlachta nie?". Zwłaszcza, że skoro projekt był zorganizowany przez grono administracyjne i moderacyjne, osoby z tych grup mieliby pierwszeństwo, nad zwykłymi userami. Dlatego też, ja nie widzę absolutnie sensu, by tą akcje organizować publicznie ze współpracą z userami mpc forum.

Jestem jeszcze ciekawa, jakich "ważnych" nicków nie doszukałeś się na kartce? ;-)

Opublikowano

Czy ty w ogóle przeczytałeś treść tego tematu? Piszesz, że nic nie dowiedziałeś się o dziewczynce, a czy może łaskawie wszedłeś w link, który został podany? Topic miał na celu pokazanie, że grupa moderacyjna mpc forum stworzyła taki projekt i zachęcenie, by również userzy wzięli udział w tym przedsięwzięciu, czyli, by zainteresowali się historią i życzeniem Oliwki. To, czy tak postąpicie, czy będziecie mieć na to totalnie wylane, zależy tylko od was.

Czytałem, słuchałem tu i tam, ogólnie stwierdziłem że tak o niej było na szybko napisane.

A teraz odnośnie tego, że podpisywali się tylko ludzie z grona moderacyjnego oraz elity, a nie wszyscy, którzy chcieli: Jest to kartka formatu A5, a nie billboard. To już daje do myślenia. Gdybyśmy ogłosili tą akcję wśród społeczności mpc i zaoferowali wam możliwość podpisania się na kartce, wyszło by z tego więcej złego, niż dobrego. Na pewno było by dużo chętnych, co automatycznie wiązałoby się z coraz bardziej malejącym, wolnym miejscem na tyle kartki. W rezultacie musielibyśmy dochodzić do tego, który podpis wywalić lub komu odmówić takiej przyjemności. Jednym słowem ponownie wprowadziło by to bunt i jak zwykle ogromne niezadowolenie userów "Dlaczego on jest, a ja wielka szlachta nie?". Zwłaszcza, że skoro projekt był zorganizowany przez grono administracyjne i moderacyjne, osoby z tych grup mieliby pierwszeństwo, nad zwykłymi userami. Dlatego też, ja nie widzę absolutnie sensu, by tą akcje organizować publicznie ze współpracą z userami mpc forum.

Wooo, wiesz nie wiedziałem że kartka A5 jest jedyna na świecie, akurat ta którą wy posiadaliście, gratulacje totalne. Robię spięcie bo można było z tego projektu wyciągnąć zdecydowanie więcej a nie tyle co jest aktualnie, nie nie zarzucam że jest źle ale wdłg. mnie to mało jak na takie ogromne forum, czekaj słyszałem że największe w Polsce, tak racja...Zawsze można było zrobić 2-3 kartki, nawet osobiście bym się dorzucił te grosze do tego, jedna dla WASZEGO grona, nasze 2 dla osób które by chciały tam zaistnieć, prosta sprawa ;)

Jestem jeszcze ciekawa, jakich "ważnych" nicków nie doszukałeś się na kartce? ;-)

Jeżeli o to dosłowne "ważne" nick pytasz to Ci odpowiem że dla mnie jedynie z ...tak zliczyłem dokładnie na palcach jednej ręki dokładnie 5.

Nie chce już kontynuować tego, bo widzę że Ty ślepo imagujesz to wszystko, jedyne o co proszę to o powiadomienie następnym razem forumowiczów o takiej akcji, jeżeli chcecie naprawdę się zaangażować. ;)

Dlatego też, ja nie widzę absolutnie sensu, by tą akcje organizować publicznie ze współpracą z userami mpc forum.

Czyli jak pisałem wyżej - Patrzenie tylko na siebie, - spoko, związku z tym nie podpisuje się pod taki projekt że od MPCForum.pl tylko od moderacji z Mpc...prosta sprawa ;)

[*]

Opublikowano

Żałosne jest to, że niektórym problem sprawia nawet taki news. Wyluzujcie, ktoś jest chory, ale zawsze można taką osobę jakoś uszczęśliwić dlatego mpcforum dołączyło się do tej akcji. To chyba nic złego?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...