Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Dla Oliwki

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram akcje.

Jednak zdaje mi sie ze to nawet nie 1/2 moderacji mpcforum??

Do kiedy trwa akcja?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Jak już kopiujesz, to przynajmniej z głównego źródła oryginał ;-)

Opublikowano

Jak już kopiujesz, to przynajmniej z głównego źródła oryginał ;-)

Wredna, wyluzuj, bo strasznie się czepiasz wszystkiego. ;) Nie wiem, czy masz jakiś gorszy dzień, ale doprawdy jest to irytujące. :P

Sama akcja bardzo fajna. Trzeba pomagać, a skoro taki prosty gest może wywołać uśmiech na twarzy to nie widzę powodu, dla którego MPC nie miałoby się przyłączyć.

Opublikowano

Wredna, wyluzuj, bo strasznie się czepiasz wszystkiego. ;) Nie wiem, czy masz jakiś gorszy dzień, ale doprawdy jest to irytujące. :P

Sama akcja bardzo fajna. Trzeba pomagać, a skoro taki prosty gest może wywołać uśmiech na twarzy to nie widzę powodu, dla którego MPC nie miałoby się przyłączyć.

Cóż, może to dla Ciebie dziwne, ale ja nie widzę sensu, a tym bardziej uznaje, że nie na miejscu jest pisanie o takiej treści postów w akurat TYM temacie i robienie sobie z tego wszystkiego "beki". ;-) Trochę szacunku.

Popieram akcje.

Jednak zdaje mi sie ze to nawet nie 1/2 moderacji mpcforum??

Do kiedy trwa akcja?

27 października Oliwka kończy 6 lat, więc podejrzewam, ze do tej daty ;-)

@Down

To twoje zdanie.

Opublikowano

Cóż, może to dla Ciebie dziwne, ale ja nie widzę sensu, a tym bardziej uznaje, że nie na miejscu jest pisanie o takiej treści postów w akurat TYM temacie i robienie sobie z tego wszystkiego "beki". ;-) Trochę szacunku.

27 października Oliwka kończy 6 lat, więc podejrzewam, ze do tej daty ;-)

Nikt nie robi sobie "beki" z choroby dziewczynki. Troszkę dystansu nie zaszkodzi. NAWET w TAKIM temacie, jak ten. ;)

Opublikowano

Pewnie po prostu ze mnie sukinsyn bez serca ale mówiąc szczerze, nigdy nie popierałem indywidualnych akcji charytatywnych.

1 chore dziecko jest niczym przy większych problemach świata jak głód, pragnienie czy brak edukacji i uważam, że powinno się przeciwdziałać im. Fundacje indywidualne mają zazwyczaj mocno rozbuchaną kampanię społeczną czego nie mają fundacje problemów ogólnych i dlatego uważam, że trzeba się skupiać bardziej na tych drugich.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Dobry pomysł fajna akcja

Props dla tych co się podpisali.

P.S Wredna bardzo fajna karteczka :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Są tematy z których można sobie pożartować, do których zamiast zamulać można podejść z dystansem i sprawić, że nie będą takie smutne jakimi są z natury.

Ale są też takie, w których po prostu nie wypada. Tak jak tutaj. Wydaje mi się, że post w takim temacie powinien być tchnięciem pewnego pozytywnego ducha, poparciem akcji. Jeśli ma to być co innego - to chyba lepiej sobie odpuścić;)

Ale nie ma co oceniać każdego z osobna czy kogokolwiek krytykować za posty. Sposób komentarza to kwestia pewnego wyczucia, które przecież każdy rozumie na swój właśny sposób;)

Z mojej strony - super! Propsy Wredna za zaangażowanie i chęci. Czasem niewiele potrzeba, żeby wywołać u kogoś uśmiech, a jeśli tak się stanie kiedy dziewczyna zobaczy kartkę - cel zrealizowany:)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ja pierdole to jest wszędzie, kwejk, szkoła, praca i komixxy.pl a nawet tutaj. Ja pierdolę... Nie mam zamiaru wysyłać tej karteczki.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Ja pierdole to jest wszędzie, kwejk, szkoła, praca i komixxy.pl a nawet tutaj. Ja pierdolę... Nie mam zamiaru wysyłać tej karteczki.

Ktoś Cię prosi? wypierdal*j grać w minecrafta typowy polski śmieciu.

Co do tematu to spoko inicjatywa

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

To tak samo mogłeś nie pisać tego posta. Ekipa MPC chce mieć wkład w to więc to zrobiła.

Ty nie zrobisz nic i masz satysfakcję z tego?

@topik

Ja wyślę te kartkę :]

Zawsze to jedna więcej :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

To po jakiego się udzielasz ?

Idź lepiej włączyć sobie mc i czekać aż mamusia Ci poda obiad, żenujące są takie posty.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ktoś Cię prosi? wypierdal*j grać w minecrafta typowy polski śmieciu.

Co do tematu to spoko inicjatywa

Ciekawe w co ty grasz.

To po jakiego się udzielasz ?

Idź lepiej włączyć sobie mc i czekać aż mamusia Ci poda obiad, żenujące są takie posty.

Kolejny typ ktory nie umie odpowiedziec normalnie tylko zniza sie do poziomu trolla.

Co do tematu, jestem neutralny co do takiej inicjatywy ze strony mpc, bo takich osob jest miliony na swiecie, wiec moze zaczniemy wszystkim tak wysylac kartki.

sstwc.jpg

Opublikowano

Co do tematu, jestem neutralny co do takiej inicjatywy ze strony mpc, bo takich osob jest miliony na swiecie, wiec moze zaczniemy wszystkim tak wysylac kartki.

Wydaje mi się, że dobrze jest coś zrobić nawet tylko dla jednej osoby, niż przez całe życie olewać sprawę i być nieczułym na cudze nieszczęście.

PS. Kartka została już rano wysłana ;-)

Opublikowano

Ciekawe w co ty grasz.

Kolejny typ ktory nie umie odpowiedziec normalnie tylko zniza sie do poziomu trolla.

Lepiej pomóc jednej osobie i spełnić jej marzenie (prośbę), niż żadnej, to chyba logiczne, nie?

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...