Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubisz wf?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki ty jestes tepy... a powiedz mi czy po przebiegnieciu 10km ide sobie wsrod ludzi sie prezentowac czy spadam do domu pod prysznic? A w szkole co po Wf mam isc do domu skoro dalej mam lekcje?

Raczej to Ty pomysl co piszesz bo sie gubisz.

I nie cytuj tego bo sie znowu pograzysz.

nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego jak dezodoranty i antyperspiranty, po wfie mozesz ich użyć i nie będzie od ciebie jebało gównem, nie musisz po cwiczeniach chodzic w tych samych spoconych ciuchach O_o nie mówiąc już o tym, że w prawej każdej szkole są prysznice

poza tym nie mów mi co mam robić typie, będę cię cytował bo jesteś tępy i rodzice chyba nie nauczyli cię podstawowych zasad higieny

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy wiesz, ale jest coś takiego jak dezodoranty i antyperspiranty, po wfie mozesz ich użyć i nie będzie od ciebie jebało gównem, nie musisz po cwiczeniach chodzic w tych samych spoconych ciuchach O_o nie mówiąc już o tym, że w prawej każdej szkole są prysznice

poza tym nie mów mi co mam robić typie, będę cię cytował bo jesteś tępy i rodzice chyba nie nauczyli cię podstawowych zasad higieny

Co do tych pryszniców nie wypowiadaj sie jak nie wiesz u mnie jest LO,technikum 2 gimbazy podstawówka nigdzie nie ma pryszniców.

@ top ja nie lubie zazwyczaj nie ćwicze szczegolnie ze mam wf w polowie lekcji totalny bezsens wiadomo są dezodoranty itp itd ale jak ktos na poczatku napisal obecne pokolenie jest w chuj leniwe jak np ja.

Od siebie coś dodam kiedyś było tak że ludzie byli bardziej sprawni manualnie itp itd dziś mają większą wiedze (mamy internet wiecej ksiazek itp i oczywiscie sa to ci którzy czasem lubią sobie coś ciekawego poczytać) pozatym mamy dostęp do informacji wiemy dokładnie co sie dzieje na swiecie.

Kiedyś dominowała sprawność manualna dziś wiedza

vayne.png

Opublikowano

Co do tych pryszniców nie wypowiadaj sie jak nie wiesz u mnie jest LO,technikum 2 gimbazy podstawówka nigdzie nie ma pryszniców.

@ top ja nie lubie zazwyczaj nie ćwicze szczegolnie ze mam wf w polowie lekcji totalny bezsens wiadomo są dezodoranty itp itd ale jak ktos na poczatku napisal obecne pokolenie jest w chuj leniwe jak np ja.

Od siebie coś dodam kiedyś było tak że ludzie byli bardziej sprawni manualnie itp itd dziś mają większą wiedze (mamy internet wiecej ksiazek itp i oczywiscie sa to ci którzy czasem lubią sobie coś ciekawego poczytać) pozatym mamy dostęp do informacji wiemy dokładnie co sie dzieje na swiecie.

Kiedyś dominowała sprawność manualna dziś wiedza

Wcale nie, jedyne co zmieniło się u ludzi w ostatnich kilkunastu latach to wzrost średniej wzrostu co wręcz zwiększa sprawność manualną.

Wydaje ci się, że ona maleje bo tak jak wszystko wymaga ćwiczeń, niestety coraz mniej dzieci jest w dzieciństwie zachęcanych do ruchu i aktywności, zastępuje im to komputer, konsola itp.

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Nie lubię ze względu na naszego trenera.Wymaga nie wiadomo czego. Nie po to poszedłem do technikum informatycznego żeby uczyć się zasranej gry w siatkówkę(jak to on mówi "Musicie umieć grać w siatkę,będziecie prawdziwymi siatkarzami") z koszem jest to samo,do tego piłka nożna oraz siłownia ,gdzie każdy powinien wyciskać 100% masy ciała -,-. NO sory bardzo,nie każdy jest sportowcem i ja mam po prostu to w dupie.Mogę pobiegać,pojeździć na rowerze,pływać czy coś byle to nie była gra zespołowa,gdzie od każdego wymaga on cudów, no bo przecież każdy musi być w sporcie dobry i musi to lubić...Do całej sprawy może dojść fakt, że skoro słabo gram to kumple mają do mnie ból dupy że się nie staram.A i owszem,nie staram się no bo po co?Umiejętność gry w to wszystko nigdy w życiu mi się nie przyda i czas z wf poświęciłbym na coś o wiele bardziej pożytecznego.To tyle

Opublikowano

Zaskakujesz mnie swoją głupotą..

Po 1 dzięki za uświadomienie o istnieniu dezodorantów.. nigdy nie wiedziałem o takim czymś.

Po 2 jeśli od Ciebie jebie gównem to nie mój problem.. ode mnie jeśli już potem no ale wiesz nie będę wnikał :D

Po 3 Mam do szkoły iść z torbą podróżną? Rusz tym małym móżdżkiem i uwierz, że w dni kiedy mam wf a czasami jeszcze praktyki dodatkowe ciuchy nigdy by mi się nie zmieściły.

Po 4 jeśli ja jestem tępy to nie wiem kim Ty jesteś.

Po 5 podstawowe zasady higieny? Chyba nie wiesz co to jest, kąpię się codziennie, myje zęby, po skorzystniu z toalety myję ręce. To są podstawowe zasady higieny.

Po 6 proszę skończ już na to odpowiadać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

ja + sport = złe połączenie.

nie lubię wf, może to dlatego że jestem gruba i ciężko mi ruszyć dupę. bieganie to jeszcze przeboleje, ale nikt mi nie wmówi, że w ganianiu za piłką i poceniu się jak dzika świnia jest coś fajnego.

who cares?

Opublikowano

Ja nie przepadam na WF, do drugiej klasy gimnazjum jakoś to było, z chęcią ćwiczyłem i miałem zapał do tego.

Od trzeciej gimnazjum straciłem chęć na uczęszczanie na wf, wolałem sobie pospać 1-2 godzinki więcej lub nawet być w domu 2 a nawet 3 godziny wcześniej i iść do warsztatu.

W ponadgimnazjalnej kombinowało się z zwolnieniami od lekarza etc. :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Podstawowe zasady higieny? Co do tego mają podstawowe zasady higieny tępaku? xD

Dezodoranty to nie to samo co prysznic, a w dużej części szkół nie ma pryszniców, więc nie pie@#$l głupoty jak nie wiesz! <_<

"nie będzie od ciebie jebało gównem" - Oh... przykra sprawa, że twój pot pachnie kałem! 8S

Ciało dalej jest spocone po ściągnięciu ciuchów, a ręczniku raczej nie będę nosił do szkoły. ;)

Ciuchy które ściągniesz lądują w plecaku, są spocone, śmierdzi z plecaka... Nie każdego to kręci B)

Podsumowując - sam wyszedłeś na totalnego tępaka ośmieszając się i pokazując swój brak szacunku do innych użytkowników tego forum. Według mnie powinieneś w trybie natychmiastowym opuścić forum, gdyż przynosisz sobie wstyd i lepiej abyś nie pisał taki postów, bo smutno mi się robi, że takie dzieci istnieją na świecie :(

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Jaki temat by nie powstał zawsze musi być kłótnia facepalm.gif

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Czasem lubię, czasem nie. Mam dni, kiedy mi wychodzi grać w coś (bo praktycznie w nic grać nie umiem..) lub też nic nie boli; Też mam dni (jak dzisiaj), że boli mnie mocno kostka lub coś innego i bardzo mi to przeszkadza. Wtedy się wqrwiam i nie chcę iść na wf. Bo gdy biegnie to każdy krok sprawia mi ból.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wcześniej nie znosiłem chodzić na w-f po prostu nie lubiłem się ruszać ale u mnie w szkole jest tak że nauczyciel idzie do pedagoga i dzwoni po moją mamę ponieważ nie mam dobrego usprawiedliwienia. Ale gdy pierwszy raz zacząłem ćwiczyć to graliśmy w nogę i bardzo mi się spodobało :D i teraz ciągle ćwiczę na w-f bo fajnie się gra :D.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie lubię, przez faceta który nas ,,Uczy".

Jednemu z naszej klasy bardzo chce się ćwiczyć i na każdej lekcji 5 minutowy wykład jaki on wspaniały (haha 5 min siedzenia <3 )

928011413476457403957.png

Opublikowano

Wiecie, "wf" nie ma zbyt wiele wspólnego z wychowanie fizycznych. Dobre umiejętności w grach zespołowych nie oznaczają wcale, że dany osobnik jest wysportowany. Masy mięśniowa, ani kondycja nie wzrośnie od strzelania w bramkę.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Wiecie, "wf" nie ma zbyt wiele wspólnego z wychowanie fizycznych. Dobre umiejętności w grach zespołowych nie oznaczają wcale, że dany osobnik jest wysportowany. Masy mięśniowa, ani kondycja nie wzrośnie od strzelania w bramkę.

ale zawsze to jakaś aktywnośc fizyczna, lepsze to niż siedzenie przed kompem

finalrender.png

Opublikowano

Bardzo lubie Wf, nawet gram w klubie w kosza i mam treningi 3razy w tygodniu;P

Jednak z 3wf w tygodniu, które mam chodze tylko na jeden. Dlaczego? Ponieważ te dwa na które nie chodzę są od rana i nie lubie gdy potem jebie a ode mnie w szkole. Co z tego, że mamy prysznice skoro mamy 5min na przebranie się a 3 prysznice dla grupy 21 osób to mało xD.

A na ten jeden ostatni chodzę bardzo chętnie:)

Opublikowano

Podstawowe zasady higieny? Co do tego mają podstawowe zasady higieny tępaku? xD

Dezodoranty to nie to samo co prysznic, a w dużej części szkół nie ma pryszniców, więc nie pie@#$l głupoty jak nie wiesz! <_<

"nie będzie od ciebie jebało gównem" - Oh... przykra sprawa, że twój pot pachnie kałem! 8S

Ciało dalej jest spocone po ściągnięciu ciuchów, a ręczniku raczej nie będę nosił do szkoły. ;)

Ciuchy które ściągniesz lądują w plecaku, są spocone, śmierdzi z plecaka... Nie każdego to kręci B)

Podsumowując - sam wyszedłeś na totalnego tępaka ośmieszając się i pokazując swój brak szacunku do innych użytkowników tego forum. Według mnie powinieneś w trybie natychmiastowym opuścić forum, gdyż przynosisz sobie wstyd i lepiej abyś nie pisał taki postów, bo smutno mi się robi, że takie dzieci istnieją na świecie :(

Dobrze zjebie miałem Ci odpisywać gdyż mój czas jest bardzo cenny ale skoro mnie obrażasz to wytłumaczę.

"Podstawowe zasady higieny? Co do tego mają podstawowe zasady higieny tępaku? " - No nie wiem, może to, że po wf'ie możesz wykonać różne działania żebyś nie śmierdział jak jebana świnia?

"Dezodoranty to nie to samo co prysznic, a w dużej części szkół nie ma pryszniców, więc nie pie@#$l głupoty jak nie wiesz!" - W każdej porządnej szkole są prysznice, a nawet jak nie ma to ewentualnie mógłbyś się umyć wodą ze zlewu w szatni. Dla chcącego nic trudnego.

"Oh... przykra sprawa, że twój pot pachnie kałem!" - To raczej nawiązywało do ciebie, skoro jakikolwiek zapach potu jest dla ciebie tak ogromną przeszkodą, że nie możesz w szkole uprawiać żadnego wysiłku fizycznego to zapewne taki zapach wydzielasz.

"Ciało dalej jest spocone po ściągnięciu ciuchów, a ręczniku raczej nie będę nosił do szkoły." - Niby dlaczego nie? ja raz na jakiś czas mam basen w szkole i jakoś nosze ręcznik oraz pozostałe niezbędne przybory.

"Ciuchy które ściągniesz lądują w plecaku, są spocone, śmierdzi z plecaka... Nie każdego to kręci" - No tak zapomniałem, jesteś idiotą, swoje ciuchy wrzucasz bezpośrednio do plecaka na książki i zeszyty, wtedy może faktycznie tak jest.

Każdy normalny człowiek strój na wf trzyma w jakiejś reklamówce, dzięki czemu zapach się po za nią nie wydostaje.

"Podsumowując - sam wyszedłeś na totalnego tępaka ośmieszając się i pokazując swój brak szacunku do innych użytkowników tego forum." - Wyraziłem swoją opinie a to, że ciebie to uraziło otyły gimbusie mam w dupie. Swoją drogą sam świetnie okazujesz szacunek obrażając mnie tylko dlatego, że nie zgadzam się z twoim zdaniem.

"Według mnie powinieneś w trybie natychmiastowym opuścić forum, gdyż przynosisz sobie wstyd i lepiej abyś nie pisał taki postów, bo smutno mi się robi, że takie dzieci istnieją na świecie :(" - Według mnie możesz mi obciągnąć pałę, ja się nigdzie nie wybieram i nie będzie mi żaden gimbus mówił co mam robić. Nie wspomnę już o tym, że na 99% jestem starszy od ciebie więc to ostatnie zdanie mnie rozbawiło, smutno to mi się robi, kiedy czytam posty osób takich jak Ty, które uważają, że taką śmieszną wypowiedzią bez żadnej argumentacji coś mi udowodnią. Prawda jest taka, że jak się chce to można - i tyczy się to w życiu wszystkiego, więc już tak nie narzekajcie, że nie możecie ćwiczyć na wf'ie bo coś tam, po prostu wam się nie chce, pozdro.

Opublikowano

Jakby były prysznice i obowiazek nycia to bym cwiczyl

Dordo.. u mnie nie ma pryszniców i w prywatnej gim też nie ma. Kto ma ochote sie targac z reklamówką po szkole? Moi koledzy daja strój do plecaka i luz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...