Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubisz wf?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dafuq? Nie lubisz się pocić? To powodzenia życzę...

Jak jeszcze byłem w szkole średniej to uwielbiałem. Łatwizna i do tego jeszcze można było sobie w coś pograć. Strasznie mnie denerwuje obecna w dzisiejszych czasach fala szukania wymówek i pisania zwolnień z wf-u. Wyrosło nam pokolenie takich śmierdzących leni, że zmusić ich do czegokolwiek to jak siłować się z osłem...

1382800106-U1012385.png

Opublikowano

Hehe widze pan starszy ktory zostal wychowany w czasie bez super komputerow i gier. No niestety mogę cwiczyć ale po prostu nie chce. Ale takim czyms mozesz obrazic nas :-/

Opublikowano

Same here. Na początku WF'u nie znosiłem, ale z biegiem czasu dobrze mi te lekcje zrobiły. :P Przynajmniej nie mam nadwagi dzięki nim. :P

Opublikowano

Ja czasem lubie pocwiczyc cos w stylu freerunu bez rozkazow ze to i tam musze robic. I like freerun. O kurwa wlasnie dowiedzialem ze zrobia smierdzaca bombe na polskim dammit !!!

Opublikowano

Zależy jak kto na to patrzy np w Podstawówce jak i gimnazjum WF był jednym z fajniejszych przedmiotów na które zawsze chodziłem :P Zmieniło się to dopiero od szkoły wyższej jak wfy dali 2 pod rząd od godziny 8:00 wolałem wyspać się niż jeździć ćwiczyć.

@Up

Tak polazłem dwa razy na semestr jak zagrożenia wystawili porzucałem piłką do kosza , lekarską , poskakałem pobiegałem i 3 była. Mieliśmy w jak najlepszym porządku gościa od Wfu który nie liczył przebywanych godzin na WF więc nie było możliwości by ktoś miał NKL.

Opublikowano

Jak można nie lubić wychowania fizycznego, a pot to nie jest żaden powód.. To chyba normalne, że człowiek się poci, gdy się męczy, ale o to chodzi, żeby się zmęczyć i nie być tłustym grubasem siedzącym tylko przed komputerem

finalrender.png

Opublikowano

ja nie lubię wf gdyż nie rozróżniam kolorów (znajomi mają oczojebne kolory bluzek), mam dużą wadę oczu i parę innych problemów zdrowotnych .więc tak czy siak nie lubię wf i nie mogę wykonywać paru czynności

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

ja nie lubię wf gdyż nie rozróżniam kolorów (znajomi mają oczojebne kolory bluzek), mam dużą wadę oczu i parę innych problemów zdrowotnych .więc tak czy siak nie lubię wf i nie mogę wykonywać paru czynności

jak nie rozróżniasz kolorów to rozróżniaj po ryjach, zapamiętaj z kim jestes w drużynie, to chyba nie drudne, nie?

finalrender.png

Opublikowano

Same here. Na początku WF'u nie znosiłem, ale z biegiem czasu dobrze mi te lekcje zrobiły. :P Przynajmniej nie mam nadwagi dzięki nim. :P

Dzieci z Afryki również nie mają nadwagi mimo braku wfu

lolol

Opublikowano

jak nie rozróżniasz kolorów to rozróżniaj po ryjach, zapamiętaj z kim jestes w drużynie, to chyba nie drudne, nie?

może bym po twarzach rozróżniał gdyby obraz mi się nie zamazywał jak biegnę. łatwo mówić trudniej wykonać.....

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Ja niestety nie mam w szkole WF, ale też go nie lubiłem kiedyś.

A teraz codziennie (prawie) robię pompki, brzuszki i takie różne :) A kiedyś to się męczyłem przy tym okropnie :D

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja codziennie jeżdżę do szkoły/ze szkoły rowerem i nawet po szkole też więc nie mam jakiś problemów z nadwagą czy cuś.

WF lubię, ale nie lubię kolesi z przeciwnej klasy - sami grają, uważają się za prosów, wyzywają więc z tej strony nie lubię, ale da się żyć.

Opublikowano

Nie cierpię wf-u, bo nie cierpię śmierdzieć potem na lekcjach... Co do wagi, nie mam nadwagi, mam za to niedowagę. Ale tako sport uprawiam, bo codziennie biegam ^^

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ja lubie wf ,zalezy w co na nim robimy kosza nie lubilem ,ale ostatnio gralismy i troche sie nauczylem grac i polubilem troche ,tylko nie lubie na stolach w pingla tego tylko nie lubie ,a pilki rozne i pakiernia moze byc mi.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Jestem w klasie sportowej, na początku lekcje mnie ciekawiły, a teraz dla mnie to udręka, z tego powodu że nie chce mi się ćwiczyć i mamy pojebano klase, trener z tego powodu mnie nie bierze na turnieje i mam wolne ^^. ;)

@EDIT. Nie, nie mam nadwagi.

1feo74.jpg

Opublikowano

Lubie , bo można sie czasami wyżyć jakoś np: z całej sił nawalć w bramke w przeciwnika itp :D

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

dla osób które nie lubią śmierdzieć - nie wiem czy wiecie, ale jest coś takiego jak antyperspiranty oraz dezodoranty, po wf'ie czy nawet przed można się wypsikać i nie będzie czuć żadnego potu, nie mówiąc już o prysznicach które bynajmniej my mamy w każdej szatni, więc nie próbujcie grubasy swojego lenistwa tłumaczyć tym, że potem śmierdzicie...

ja lubie wf o ile nie mamy sprawdzianiu z biegania na 1000metrów ;_;

down:

o kurwa, może nie lubie biegać na dłuższe dystanse?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...