Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk] [Easy]

xGuRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed startem ga cały czas się udzialał na mpc a teraz co?? słabo .. czyżby zajęty liczeniem hajsu?? na serwie też nic :)

A na mapie od 90 expić sie nie da , idzie tak mozolnie , 1 spot na całą mapę , na 4ch i każdy każdemu ksuje ... niewypał ... ide na inny serw ---_---

Modki to dźiffki

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja rozdaje eq !

Skąd wiem ?

Bo po prostu byłem tam moderatorem forum przez bardzo duży okres czasu i wiem co się dzieje na tym serverze.

Jest tak jeżeli zajebisty administrator Pablosik chce eq na innym serverze to daje na tym tutaj deroxie eq robione przez mysql oczywiście bony daje normalne ,ale zdarzało się i tak ,że mi dał mysql no pewnie obronisz się tym ,że tak nie było i wgl ,ale czlowieku nie oszukuj samego siebie napisz te swoje sciemy teraz by obronić server. Xart grubas jebany nic nie umie tylko psuje serva ,pablosik tylko robił coś na tym serverze ,a Ty gówno !

Master - Debil jak chuj lizał mi dupę ;*

MarBoss jedyny normalny koleś z którym zawsze , ZAWSZE ! Da się pogadać nawet jak coś odjebałeś to dał Ci 2 szanse jeszcze ,dał w ten server w chuj kasy ,ale dobrał zjebanie administracje oceniam administracje na tyle ze tylko MarBoss jest tam w porządku reszta to ŚĆIEMA !

Pozdrawiam i Nie polecam grania na serverze !

Disturbed_by_GfxSmurf.png

Administrator na Serverach MT2 % MC

http://www.mpcforum.pl/topic/939011-zapowiedz-a-survival-frakcjeyouworld-online-247-a-152svfrakcjededyk/#entry7304147 - Już nie długo Start !! Zapraszamy !!

Opublikowano

@up , gdyby tak bylo mial bys na to twarde dowody a nie , pewnie administracja ci sie nei spodobala albo serwer i chcesz go zniszczyc w oczach graczy , zniechecic . a co do tego ze wg was serwer do dupy.. ze nie macie kasy na bony,.. jestem pewien ze powbijaliscie z 75/85 lv i pozegnaliscie sie z serwerem.. ja tez mialem to w planach ale mysle nie poexpie se troche , wbilem 90 lv i na mapie zoombie ( 90 ) hajs leci naprawde zwaliscie za dobrego spota dostaniecie nawet 50 kk. a administracja ma juz u mnie +'sa za szybka pomoc.. mialem to samo z logo design czy jakos tak przy odpalaniu patchera , wystarczylo zebym wszedl na ts i odpowiedni kanal i dostalem link z ktorego moge pobrac plik z ktorego odrazu sie metek odpala ;)

http://www43.zippyshare.com/v/1139526/file.html to on prosze bardzo , wklejcie to do folderu z zainstalowanym clinetem i odpalcie przez starter.bat :)

zapraszam na serwer CyCu :)

Opublikowano

Z metków 100lvl i dalej, smoka w v3 zero dropu dosłownie zero !!! 40 minut bicia smoka we 4 i nic kur....

Jak dostać sie do baronowej?

Opublikowano

jak dla mnie serwer tragiczny :D nie dziwie sie ze tak malo osob gra 450kk zrobienie militara na easy serwie? militar powinien byc od poczatku, dalej nie starcza na 5 bony na kd konkretnie to eq sie wybonuje pomiesza chwile nie za bardzo zeby nie stracic duzo zmianek i koniec kasy.

bony na klasy od biologa ? powaznie beka nic wiecej w sumie to szkoda czasu wgl pisac o tym nie polecam radze niech nikt nie gra bo zmarnowanego czasu nikt wam nie zwroci :)

Bo jak masz 50lv ? Na mapce 90lv/130 jest bardzo duży drop kassy.

Administracja rozdaje eq !

Skąd wiem ?

Bo po prostu byłem tam moderatorem forum przez bardzo duży okres czasu i wiem co się dzieje na tym serverze.

Jest tak jeżeli zajebisty administrator Pablosik chce eq na innym serverze to daje na tym tutaj deroxie eq robione przez mysql oczywiście bony daje normalne ,ale zdarzało się i tak ,że mi dał mysql no pewnie obronisz się tym ,że tak nie było i wgl ,ale czlowieku nie oszukuj samego siebie napisz te swoje sciemy teraz by obronić server. Xart grubas jebany nic nie umie tylko psuje serva ,pablosik tylko robił coś na tym serverze ,a Ty gówno !

Master - Debil jak chuj lizał mi dupę ;*

MarBoss jedyny normalny koleś z którym zawsze , ZAWSZE ! Da się pogadać nawet jak coś odjebałeś to dał Ci 2 szanse jeszcze ,dał w ten server w chuj kasy ,ale dobrał zjebanie administracje oceniam administracje na tyle ze tylko MarBoss jest tam w porządku reszta to ŚĆIEMA !

Pozdrawiam i Nie polecam grania na serverze !

Po pierwsze słownik musisz wziąć do ręki ułomie , po 2 navi ? Bezpodstawne oskarżenia prosimy o jakiekolwiek dowody . Lizałem ci dupę ? Nie robiłeś czasem tego ty ? Jesteś zwykłym pionkiem i ja miałem lizać tobie dupę ? Ty byłeś najlepszy moderatorem ! Po chuju , zawsze gówno robiłeś . Więc nie pisz mi tutaj takich głupot tylko zapraszam na TS , wtedy porozmawiamy jak ludzie. Nie będę z tobą pisał na twoim poziomie.

Z metków 100lvl i dalej, smoka w v3 zero dropu dosłownie zero !!! 40 minut bicia smoka we 4 i nic kur....

Jak dostać sie do baronowej?

Dzisiaj poprawimy drop. :)

Przed startem ga cały czas się udzialał na mpc a teraz co?? słabo .. czyżby zajęty liczeniem hajsu?? na serwie też nic :)

A na mapie od 90 expić sie nie da , idzie tak mozolnie , 1 spot na całą mapę , na 4ch i każdy każdemu ksuje ... niewypał ... ide na inny serw ---_---

Udzielam się cały czas , nie jestem w stanie ogarnąć ts'a , mpc , forum , gry .

qolJA1e.png

Opublikowano

Ja też dodam coś od siebie:

Zapowiadał sie epicko,a wyszło gunwo

Drop yang jak na easy tragiczny

exp jak na easy tez tragiczny

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

xGuRu w sumie to nie chcialo mi sie pisac co dalej mi sie w tym serwie nie podoba no ale ok :D pierscien anty expa w IS, trzeba bedzie zrobic kika dropow zeby zrobic biologa wgl wedlug mnie i nie tylko na serwie easy duperele dla biologa powinny byc w sklepie ;> pelerynki po ktore trzeba biegac, praktycznie teraz na kazdym serwie to jest ale nie Twoj tekst to bylo cos w stylu "bedziecie biegac po pelerynki" skoro gracze prosza o cos takiego to wypadaloby dac ? jeszcze cos co denerwuje garstke graczy grajacych na tym serwie ciagle ogloszenia ten wbil taki level ten ubil to ten tamto po co to ? skoro metkow jest sporo podobno w red lesie to chyba nie jest wyczynem go ubic ? wydaje mi sie tez ze jak sie ubija te na 75 tez jest napisane ;> zloty i srebrny klucz u handlarki pomyslalem ok moze cos podropi otwieram a tam male czerwone poty no bi**h please :( poza tym tak myslac logicznie wbija ktos level 86 oczywiscie stalki jeszcze nie ma ;) ale idzie do tego red lasu z fmsem ew szaman z antykiem ninja tez fms lub koziki i chce ubic metka ale problem jest taki ze jesli taki osobnik ma z lekka pecha i nie powsadzal sobie kd do zbrojki to moze miec dosyc spore wyzwanie ubic takiego metka ;) jedne klasy ogarna inne nie i na serwie easy typ na 86 levlu ma miec problem ubic metka w red lesie ? no nie wiem dla mnie easy serwer to powinna byc sama przyjemnosc a nie problemy z ubiciem metka w red lesie i to prawdopodobnie bez militara czyli odjechac nie mozna. zaraz pewnie ktos napisze "jak nie umiesz ubic metka to jestes noob" albo "zrob sobie buffa downie" ale prosze panstwa to jest easy serwer !

aaa i mam takie pytanko xGuRu z laski swojej odpowiedz mi na pytanie z racji tego ze moja zlota mysl to "wszystko jest po cos" chcialbym sie dowiedziec po co za biologa sie dostaje ogony węża + bo jakis sens musi byc ;) a odpowiedzi "zebys sie mogl pytac", "po to zeby byly" czy cokolwiek kretynskiego prosze sobie darowac

Opublikowano

Ja też dodam coś od siebie:

Zapowiadał sie epicko,a wyszło gunwo

Drop yang jak na easy tragiczny

exp jak na easy tez tragiczny

Gościu od startu wbił 163 lv , exp tragiczny ? Byłeś na mapie 90/130 ? Tam będziesz miał w uj kasy. :)

xGuRu w sumie to nie chcialo mi sie pisac co dalej mi sie w tym serwie nie podoba no ale ok :D pierscien anty expa w IS, trzeba bedzie zrobic kika dropow zeby zrobic biologa wgl wedlug mnie i nie tylko na serwie easy duperele dla biologa powinny byc w sklepie ;> pelerynki po ktore trzeba biegac, praktycznie teraz na kazdym serwie to jest ale nie Twoj tekst to bylo cos w stylu "bedziecie biegac po pelerynki" skoro gracze prosza o cos takiego to wypadaloby dac ? jeszcze cos co denerwuje garstke graczy grajacych na tym serwie ciagle ogloszenia ten wbil taki level ten ubil to ten tamto po co to ? skoro metkow jest sporo podobno w red lesie to chyba nie jest wyczynem go ubic ? wydaje mi sie tez ze jak sie ubija te na 75 tez jest napisane ;> zloty i srebrny klucz u handlarki pomyslalem ok moze cos podropi otwieram a tam male czerwone poty no bi**h please :( poza tym tak myslac logicznie wbija ktos level 86 oczywiscie stalki jeszcze nie ma ;) ale idzie do tego red lasu z fmsem ew szaman z antykiem ninja tez fms lub koziki i chce ubic metka ale problem jest taki ze jesli taki osobnik ma z lekka pecha i nie powsadzal sobie kd do zbrojki to moze miec dosyc spore wyzwanie ubic takiego metka ;) jedne klasy ogarna inne nie i na serwie easy typ na 86 levlu ma miec problem ubic metka w red lesie ? no nie wiem dla mnie easy serwer to powinna byc sama przyjemnosc a nie problemy z ubiciem metka w red lesie i to prawdopodobnie bez militara czyli odjechac nie mozna. zaraz pewnie ktos napisze "jak nie umiesz ubic metka to jestes noob" albo "zrob sobie buffa downie" ale prosze panstwa to jest easy serwer !

aaa i mam takie pytanko xGuRu z laski swojej odpowiedz mi na pytanie z racji tego ze moja zlota mysl to "wszystko jest po cos" chcialbym sie dowiedziec po co za biologa sie dostaje ogony węża + bo jakis sens musi byc ;) a odpowiedzi "zebys sie mogl pytac", "po to zeby byly" czy cokolwiek kretynskiego prosze sobie darowac

Dziwne że lata po pelerynki , masz je w pierścieniu teleportacji jakbyś nie zauważył :) Nie ma stalek ? Są stalki widziałem osoby które dropły więc nie opowiadaj głupot , drop jeszcze dzisiaj dopracujemy i za baronowej będzie można dropnąć broń na 75lv . Wy to najlepiej byście chcieli wszystko w sklepach i żeby drop leciał z nieba , nie będziemy robić z tego 4fun'a .

Z biologa też dostaniesz ciekawe bonusy na stałe , nie tylko ogony węża. Nie potrafią ubić metka na 86lvl'u tak ? Jeżeli by był taki problem to by się ogłoszenia na czacie nie pokazywały , prawda ?

qolJA1e.png

Opublikowano

xGuru

zmien chociaz bony bo 2,5k hp to za mało na easy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

xGuru

zmien chociaz bony bo 2,5k hp to za mało na easy

Chcecie się długo bić ? Mamy boy dostosowane pod DMG , nie chcemy tego zmieniać. :P

qolJA1e.png

Opublikowano

pisac do cb to jak do sciany ;) napisalem ze nie ma stalek ? czy napisalem ze osoba na 86 nie ma stalki ? ogarnij sie typie skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jak mozesz wgl jakikolwiek serwer stawiac ;) czyli te ogony sa po nic ? cos mi sie wydaje ze ten biolog nie jest wasz autorski zreszta teraz wszystkie serwery leca na kradzionych plikach wiec nie ma sie co dziwic

pokaz mi healera ktory na 86 ubija tego metka bez buffa w zbrojce na 42 bez kd i ciecia z siodla <3

dziekuje dobranoc tzn ubilby na bank bo ciagle tam ksuja metki w red lesie :D

zreszta dyskusja z Toba nie ma sensu chyba masz z 15 lat i sie cieszysz ze cos znaszysz na jakims serwie bo odpowiadasz po swojemu jakbys mial conajmniej downa (bez obrazy dla chorych)

graczy bedziesz mial coraz mniej zamiast coraz wiecej tyle w temacie :)

Opublikowano

pisac do cb to jak do sciany ;) napisalem ze nie ma stalek ? czy napisalem ze osoba na 86 nie ma stalki ? ogarnij sie typie skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem to jak mozesz wgl jakikolwiek serwer stawiac ;) czyli te ogony sa po nic ? cos mi sie wydaje ze ten biolog nie jest wasz autorski zreszta teraz wszystkie serwery leca na kradzionych plikach wiec nie ma sie co dziwic

pokaz mi healera ktory na 86 ubija tego metka bez buffa w zbrojce na 42 bez kd i ciecia z siodla <3

dziekuje dobranoc tzn ubilby na bank bo ciagle tam ksuja metki w red lesie :D

zreszta dyskusja z Toba nie ma sensu chyba masz z 15 lat i sie cieszysz ze cos znaszysz na jakims serwie bo odpowiadasz po swojemu jakbys mial conajmniej downa (bez obrazy dla chorych)

graczy bedziesz mial coraz mniej zamiast coraz wiecej tyle w temacie :)

To ja nie wiem o co ci do kurwy nędzy chodzi ? Co ja mam zrobić 1k dmg w tym dzwonku bys ty tego metka ubił ? Teraz poprawiamy drop. :)

Rozmowa z tobą jest jak do ściany ...

qolJA1e.png

Opublikowano

To ja nie wiem o co ci do kurwy nędzy chodzi ? Co ja mam zrobić 1k dmg w tym dzwonku bys ty tego metka ubił ? Teraz poprawiamy drop. :)

Rozmowa z tobą jest jak do ściany ...

Niestety , ale server pod względem expa ninja oraz bm to lipa ...

Fajnie .by było jakbyście zmniejszyli dmg w v2... nie da się ninją wziaść 1 spota .

Co do expa może być .

Exp - Medium

Yang - Easy/medium

Drop - Same smiecie

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Sura 104lvl i buff 103lvl nie rozumieją waszego bólu dupy :) buff 60+% i jazda.

Na mapie od 90 za moba jest 2.5kk yang.

Wystarczy zrobić w parę osób wyprawe na ripera i już są stale i bronie 75.

Opublikowano

Niestety , ale server pod względem expa ninja oraz bm to lipa ...

Fajnie .by było jakbyście zmniejszyli dmg w v2... nie da się ninją wziaść 1 spota .

Co do expa może być .

Exp - Medium

Yang - Easy/medium

Drop - Same smiecie

Drop ulepszaczy mamy dopiero na 90 + :)

Sura 104lvl i buff 103lvl nie rozumieją waszego bólu dupy :) buff 60+% i jazda.

Na mapie od 90 za moba jest 2.5kk yang.

Wystarczy zrobić w parę osób wyprawe na ripera i już są stale i bronie 75.

I prosze bardzo , trudno nie jest :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Drop ulepszaczy mamy dopiero na 90 + :)

I prosze bardzo , trudno nie jest :)

Ale drop ze smoka itp to róbcie jak najszybciej.

W DT 3 razy po metku na 55lvl nie było metków 60lvl. Dalej nie próbuje bo szkoda czasu.

Opublikowano

Ale drop ze smoka itp to róbcie jak najszybciej.

W DT 3 razy po metku na 55lvl nie było metków 60lvl. Dalej nie próbuje bo szkoda czasu.

Są metki musisz zejśc i wejść na konia wtedy będą :D

qolJA1e.png

Opublikowano

Są metki musisz zejśc i wejść na konia wtedy będą :D

Głupi nie jestem, nie pojawiały się. Dodajcie drop stalek i broni 65 z tych szkat fioletowych jak umiecie.

Edit: dlaczego do głupiego helmu na 60lvl na każdy + trzeba po 3x każda perła?

Opublikowano

Głupi nie jestem, nie pojawiały się. Dodajcie drop stalek i broni 65 z tych szkat fioletowych jak umiecie.

Edit: dlaczego do głupiego helmu na 60lvl na każdy + trzeba po 3x każda perła?

Bo perły łatwo zdobyć :)

Stalki i bronie 65 dropią z metków i już ich jest dużo :)

qolJA1e.png

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=PeAQevMsfS4&list=TLXsk8mj-f54neO_taSoPmZAU6G1AvFJIi

Średnio polecam grę tutaj ale cóż
- Drop niedopracowany
- Baronówka 0 dropu

- Katakumby zbugowane

- Jak naEasy to mało kto ma stalke a o broni 75 juz nie wspomnę

- Exp fajny

- Ogólnie 0 lagów fajny serwer

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=PeAQevMsfS4&list=TLXsk8mj-f54neO_taSoPmZAU6G1AvFJIi

Średnio polecam grę tutaj ale cóż

- Drop niedopracowany

- Baronówka 0 dropu

- Katakumby zbugowane

- Jak naEasy to mało kto ma stalke a o broni 75 juz nie wspomnę

- Exp fajny

- Ogólnie 0 lagów fajny serwer

Tutaj się zgodzę. Można poprawić bonusy bo w rozpisce napisane jest, że hp wchodzi max a tutaj 1k, 1.5k, 2k a powinno 2k. Zniwelować drop śmieci oraz usunąć misje których i tak w większości się nie robi. To tylko moje uwagi, tak po za tym spoko. Polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...