Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk] [Easy]

xGuRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do nas na serwer :) u nas nie ma zdanych problemów :) Nie będę tutaj reklamował , wystarczy wejść w moje posty i wiadomo jaki serwer polecam .,... A już w sobotę OXX + ZUO :D do wygrania pet ..

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednym slowem to ujme

@ WYPIERDALAJ

@ Gorszego chujostowa pod is nie widzialem.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zapraszam do nas na serwer :) u nas nie ma zdanych problemów :) Nie będę tutaj reklamował , wystarczy wejść w moje posty i wiadomo jaki serwer polecam .,... A już w sobotę OXX + ZUO :D do wygrania pet ..

Wyjdź

z tematu. :)

Server Online ; d

qolJA1e.png

Opublikowano

kiedy sm' dostaniemy ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

kiedy sm' dostaniemy ?

NIGDY :D:D

Jednym slowem to ujme

@ WYPIERDALAJ

@ Gorszego chujostowa pod is nie widzialem.

Sam jesteś pod IS , wszystko można w grze zdobyć ...

Opublikowano

NIGDY :D:D

Sam jesteś pod IS , wszystko można w grze zdobyć ...

Dobra kurwa nie rozumiesz slowa wypierdalaj ? idz sie reklamowac gdzie indziej nie chcemy jakiegos pierdolonego mediuma ! przeliteruje Ci kurwa W Y P I E R D A L A J

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Użytkownik może zarejestrować jedno Konta dla postaci głównej oraz jedno Konto dla postaci pobocznej jako postaci wspomagającej głównego

bohatera.

@ TO TAKA INFORMACJA DLA WAS ZEBYSCIE NIE DOSTALI PERMA.

Przeczytalem to i sie zalamalem.

Pol serwera ma perma ;3

+ ja mam internet radiowy osiedlowy cale osiedle ma te same ip co ja ;33 czyli pewnie mam tez perma.

@xGuRu zmiencie regulamin do minimum 4-5kont. ;x bo nie kazdy ma sam swoj komputer ja np dziele go z bratem a on tu gra buffem .

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Użytkownik może zarejestrować jedno Konta dla postaci głównej oraz jedno Konto dla postaci pobocznej jako postaci wspomagającej głównego

bohatera.

Pol serwera ma perma ;3

+ ja mam internet radiowy osiedlowy cale osiedle ma te same ip co ja ;33 czyli pewnie mam tez perma.

@xGuRu zmiencie regulamin do minimum 4-5kont. ;x bo nie kazdy ma sam swoj komputer ja np dziele go z bratem a on tu gra buffem .

bohatera.

Pol serwera ma perma ;3

Nikt jeszcze nie dostał za to perma kolego i nie dostanie. :) Błąd na serverze wyeliminowany , mówiłem ? ^^

Teraz was serdecznie zapraszam do gry !

Dobra kurwa nie rozumiesz slowa wypierdalaj ? idz sie reklamowac gdzie indziej nie chcemy jakiegos pierdolonego mediuma ! przeliteruje Ci kurwa W Y P I E R D A L A J

Powiedziałem raz , wyjdz z prezentacji :) Chcesz narobić swojemu serverowi problemów ?

qolJA1e.png

Opublikowano

Nikt jeszcze nie dostał za to perma kolego i nie dostanie. :) Błąd na serverze wyeliminowany , mówiłem ? ^^

Teraz was serdecznie zapraszam do gry !

Powiedziałem raz , wyjdz z prezentacji :) Chcesz narobić swojemu serverowi problemów ?

Ok Ufff Pablosik mi pisal ze perm za to a po 2 zla odpowiedz dales ;dd bo to nie ja reklamowalem ;d

Naprawicie drop hajsa mapka 158 ?

@ Medal bohatera nie daje bonusow wgl..

@ Czy da sie handlowac petem ?

@ BRAWO dla administracji ze ogarneli ten plik .. tak jak pisalem to przez questa do barylek sie ten plik tworzyl ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie , to nie przez Questa z bryłkami :

to wgrajcie tego questa.

@ PS kiedy naprawicie bugi ?

@ kiedy dostaniemy sm'y ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

to wgrajcie tego questa.

@ PS kiedy naprawicie bugi ?

@ kiedy dostaniemy sm'y ?

O jakie bugi chodzi ? SM'y dostaniecie dzisiaj/jutro :)

qolJA1e.png

Opublikowano

@ Sm'y dostanie kazdy gracz czy cos gdzies zglaszac?

@ Bug kasa nie leci na mapce 158

@ 2 Bug medal bohatera nie dziala

jak cos mi sie przypomni dopisze

@ Da sie zrobic zbroje vipa czy tylko is?

@ Pytanie co ile respia sie bossy?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zależy które bossy co 40min-1h :) Zbroje VIP'a robi się ze zbrojki na 220lv :)

qolJA1e.png

Opublikowano

a co z bugami ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Obniżycie ceny u npc ? Zmianki etc.

dobre sa ? ;d wejdz mapka 130 tam leci hajsa od uja ;d

Znow logowanie padlo.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

S*f a nie serwer pliki wszystko gotowce nawet nie przetłumaczone dobrze z niemieckiego jak był by minus na MPC dalej to byście z uśmiechem dostali od emnie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

S*f a nie serwer pliki wszystko gotowce nawet nie przetłumaczone dobrze z niemieckiego jak był by minus na MPC dalej to byście z uśmiechem dostali od emnie.

ty podobno grasz w lola ? to wypierdalaj .

Napisz to jakos normalnie bo rozczytac sie nie da

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Skąd zwój zmiany skilli ?

Rosy mają maxymalne wartości ?

Macie jakichś YouTuber'ów ?

w ile wbije max lvl ?

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ?

co ile oddajemy itemy do biologa ?

ile yang dropi z psa ?

ile yang bd miec na 50 lv ?

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ?

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ?

eq navi raczej nie rozdajecie ? o.O

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ?

Jest autoPatcher w kliencie ?

są autopoty ?

jak często beda odbywać sie eventy ?

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ?

Sam jesteś w Teamie ?

Gdzie dropne Stalke ?

Gdzie dropne Zatruty Miecz ?

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ?

Bonusy wchodzą maxymalnie ?

jest 6/7 bon na serwerze ?

ile ludzi w godzinach szczytu ?

Opublikowano

Skąd zwój zmiany skilli ? IS - da sie handlowac koszt to lekko ponad 2zl

Rosy mają maxymalne wartości ? Nie

Macie jakichś YouTuber'ów ? Nwm

w ile wbije max lvl ? latwo leci do 180 potem ciezej

w pierścieniu tp albo w jakiejś księdze da sie kupic np poty ? żeby nie biegać do m1 ? w pierscieniu tp jest zestaw expowicza

co ile oddajemy itemy do biologa ? 1sekunda

ile yang dropi z psa ? Yang dropi malo dopiero na mapce 90 - 130 leci super hajs ;p

ile yang bd miec na 50 lv ? na 50lvl troszke za sztaby 50kk-100kk

stać mnie bd na fms i wybonowanie eq z hp na 30 lvlu ? oczywiscie

Itemy od biologa mogę dropić na maxymalnym poziomie ? czy trzeba bd dropka robić ? Dropki robic lub pakowac w is

eq navi raczej nie rozdajecie ? o.O nie rozdaja na poprzedniej odslonie nie rozdawali

mam nadzieje że serwer nie postawiony na 10 dni zwijacie kase i zamykacie serwer ? Nie ten serwer stal dlugo przed resetem ale bylo 2graczy online.

Jest autoPatcher w kliencie ? Jest.

są autopoty ? Są

jak często beda odbywać sie eventy ? Nwm

GM często Bedzie ONLINE i banował " WaitHacki " ? przez ostatnie dni byli czesto

Sam jesteś w Teamie ? Nie

Gdzie dropne Stalke ? Metki redlas lub mobki ;p albo szkata ripa

Gdzie dropne Zatruty Miecz ? metki redlas

Ciężko wbić 50 śr do zatrutego ? Coś ty

Bonusy wchodzą maxymalnie ? Nie

jest 6/7 bon na serwerze ? Jest typowy pod expa (hp kryt przeszywa wartosc sila int moby itp)

ile ludzi w godzinach szczytu ? Malo dlatego wbijac !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

exp na atlantydzie v2 odstrasza :O

Smieszne jezeli chodzi Ci ze za wolno ja w kilka minutek z 75 do 90 expnelem wiec najs

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jak moby dedaj nawet w lipnym eq a powinienem dawac rade na lajcie

i te ceny na poczatku co z tego ze na mapce od 130 dobrze leci jak mnie nie stac na to zebym sb eq do expa wyrobil a po za tym kasa dopiero dobrze dropi od 130lvl a to jest Easy a nie Medium!

erfgreg.png

Opublikowano

jak moby dedaj nawet w lipnym eq a powinienem dawac rade na lajcie

i te ceny na poczatku co z tego ze na mapce od 130 dobrze leci jak mnie nie stac na to zebym sb eq do expa wyrobil a po za tym kasa dopiero dobrze dropi od 130lvl a to jest Easy a nie Medium!

no to jest serwer easy eq jest latwo ogarnac exp sobie w lesie albo av1

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...