Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox [Dedyk] [Easy]

xGuRu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 340
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy dostaniemy te pierrdolone sm'y ? mialo byc wczoraj w nocy

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

hahaah znow logowanie padlo ja pierdole.

@ jak widac serwer normalnie nie postoi wiecej niz 1dzien ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kiedy oddacie SM?

Nigdy.

Jak serwer nie dziaalal jeszcze calego dnia prawidlowo w nocy jak gimbusy spia serwer off i rano jak sa w szkole tez off ;3 bo nawet auto

wznawiania ch nie maja ;3

@ Guru kurwa ogarniecie sie ? i serwer bedzie ciagle online ? specjalnie rano wstalem by podropic i poexpic..

@pisaliscie ze kazdy gracz dostanie sm'y a teraz wydziwiacie ze trzeba wejsc na ts zeby dostac te sm'y patologia

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nawet nie pobieraj ;p bo i tak off praktycznie 3/4 ;d

@Ciekawe o ktorej koncza szkole ;x wtedy odpala na nowo ;ccc od wczoraj od 24 nie dziala do teraz ;<

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ściągamy, zobaczymy co z tego będzie ;)

Dużo Graczy gra tak wgl?

wczoraj bylo 75-80osob ;c

Przez to ze administracja to gimbusy i gdy ida spac albo do szkoly to im serwer pada; p bo nawet nie wgrali diffa na wznawianie logowania FUCK LOGIC !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Pobrałem, zawiodłem się bo nie działa... Polecicie weteranowi jakiś easy/pvp/4fun?

Pisalem Ci nie pobieraj ;dd aktualnie nie ma zadnych fajnych serwerow ten mi przypadl do gustu ;x ale 3/4 dnia jest off ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Up ten serwer jest chujowy.

Guru moze sie wypowiesz czemu znowu off ? i czemu nadal nie mam smow

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@ xGuru jest na forum przeglada temat i nie potrafi poinformowac graczy..

@nadal sie nic nie ruszylo ? Chyba panowie z administracji maja treningi do 18 albo graja w lola.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@ xGuru jest na forum przeglada temat i nie potrafi poinformowac graczy..

@nadal sie nic nie ruszylo ? Chyba panowie z administracji maja treningi do 18 albo graja w lola.

Nikt z nas w LOL'a nie gra , dalej mamy problem z 1 i tym samym . Ogarniemy to , nie damy wygrać. :) Server będzie stał :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Nikt z nas w LOL'a nie gra , dalej mamy problem z 1 i tym samym . Ogarniemy to , nie damy wygrać. :) Server będzie stał :)

Bedzie stal jak wrocicie z gimbazy? ile mozna kurwa ile mozna

@xGuRu czemu nie odpisujesz mi na pw ? i po 2 dlaczego jak jestes na mpc nie piszesz graczom co sie dzieje ? a pozniej dziwota ze 50osob

online.

@ Ten wasz serwer wyglada jak hamachi Gdy administracja off serwer off !

@ xGuRu wkoncu co z tymi sm'ami

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Bedzie stal jak wrocicie z gimbazy? ile mozna kurwa ile mozna

@xGuRu czemu nie odpisujesz mi na pw ? i po 2 dlaczego jak jestes na mpc nie piszesz graczom co sie dzieje ? a pozniej dziwota ze 50osob

online.

@ Ten wasz serwer wyglada jak hamachi Gdy administracja off serwer off !

Gimbazy ? Aha.

Mamy problemy z serverem , tak trudno to zrozumieć ?

qolJA1e.png

Opublikowano

Macie problemy od kilku dni mielismy dostac sm'y przedwczoraj w nocy nadal ich nie posiadam

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Macie problemy od kilku dni mielismy dostac sm'y przedwczoraj w nocy nadal ich nie posiadam

Server wyłączony , jak mam wam dać SM'y ? :P Dostaniecie je na pewno . :P

qolJA1e.png

Opublikowano

Server wyłączony , jak mam wam dać SM'y ? :P Dostaniecie je na pewno . :P

Dostanie je kazdy gracz czy jak ? bo zero informacji a podobno trzeba sie zglaszac do pablosika zeby je dostac a nie kazdy ma ts'a i konto na forum

@podobno dostalo kilka osob sm'y lecz ja nie ..

@ Zrobilem misje z dt i biologem i dostalem bony po kolejnym resnieciu misji zrobilem je po raz drugi dostalem kolejne bony po 3 resnieciu dostalem znow bony wiec wtf...

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

sm nadal nie dostalem i nigdy pewnie nie dostane. ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...