Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assyn-Ocalenie

SwerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny! Z choinki się urwał!

Cały temat się ciągnie właśnie o tym. Nie jestem żadnym Pevem!

Dzieci grożą mi że mnie zgłosili a jak widać admin sprawdził i co?.. i nic.

Cześć, Pev

Rób tą grę, zrób i przestań zaśmiecać forum

A, pokaż poprzednie produkcje...

shoob.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, przestańcie go cisnąć, jak wam się coś nie podoba to idźcie w tibie pograć, gość przynajmniej coś dla was robi, zróbcie swoje gry to z chęcią się pośmieje.

@TOP

Na razie nie ma SS, aczkolwiek, poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie :).

Masz cos do tibi ? To że ty nie ogarniasz gry to wiesz , idz se pograc w gta 5 bo zarąbista grafika nie ?? KUSIA STOI.

Co do tematu Pev te twoje gry są mierne , rpg maker mozna o kant dupska rozbić. nikt w to dziadostwo nie będzie grał.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Chciałem wam coś dać za darmo. A wy wyzywacie mnie, hejtujecie, myślicie że jestem jakimś "pevem", nie potrzebnie ten temat otwierałem. Chciałem wam coś dać za darmo, najwidoczniej niektórym się to nie podoba. :/

Opublikowano

Pev, siemka.

Żygam już tymi assasynami, sranami, pandami, jednoroźcami...

Leci warn za obrażanie. CAŁY TEMAT SIĘ CIĄGNIE O JAKIMŚ GŁUPIM "Pevie" , W DUPIE GO MAM. SKOŃCZCIE JUŻ BO MAM TEGO DOŚĆ -,-

PS: na przyszłość pisze się "rzygam" a nie "żygam", idź się lepiej pouczyć.

Opublikowano

Pevie czy Laytoo, zresztą i tak to ty. A IP łatwo zmienić. Widać po stylu pisania, i te gry w rpg makerze lub unity 3d to taki szajs i żygać się chce. Nie rób już gier. Za darmo chciałeś nam dać coś co da się zrobić za darmo? Heh

Opublikowano

Pevie czy Laytoo, zresztą i tak to ty. A IP łatwo zmienić. Widać po stylu pisania, i te gry w rpg makerze lub unity 3d to taki szajs i żygać się chce. Nie rób już gier. Za darmo chciałeś nam dać coś co da się zrobić za darmo? Heh

Pier*ol się. Jeżeli jesteś taki głupi na jakiego wyglądasz i myślisz że jestem tym Pevem czy jakimś tam Laytoo to zapewne mi kolejny raz arogancko odpiszesz. I zacznie się dyskusja.

Opublikowano

Pier*ol się. Jeżeli jesteś taki głupi na jakiego wyglądasz i myślisz że jestem tym Pevem czy jakimś tam Laytoo to zapewne mi kolejny raz arogancko odpiszesz. I zacznie się dyskusja.

Pokażesz nam swoje starsze gry? Byłbym bardzo ciekawy jaki masz styl gier i czy przykładasz się do tego co robisz.

Opublikowano

Tu Cie mam techno amfa techno amfa... To ty pevku kochany bo wczesniej jak ktos Ci cos napisal to tez bluzgales i klnąłeś.

Pozdrawiam Cie peev:)

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

Leci warn za obrażanie. CAŁY TEMAT SIĘ CIĄGNIE O JAKIMŚ GŁUPIM "Pevie" , W DUPIE GO MAM. SKOŃCZCIE JUŻ BO MAM TEGO DOŚĆ -,-

PS: na przyszłość pisze się "rzygam" a nie "żygam", idź się lepiej pouczyć.

Przypadkowo "Wyżygałem" RZ, sory.

@Topic: Na 100 procent Pev, chociażby data założenia kąta, styl pisania...

Opublikowano

Nie hejtujcie boshhh. Napiszesz głupi status: jak zmniejszyć ping, to ludzie już docinaja: kupic internet. Mówcie tak każdemu w twarz, bo w wirtualu to mogę vpn shield, antywir i bez podania danych być pro elo koksem w necie.

Jeśli to nie pev, to daj dowody, np. zdjęcie swoje i peva. Ale jego bawisz się w multi, to jak kiedyś nie zmienisz ip, to ban

Opublikowano

Nie hejtujcie boshhh. Napiszesz głupi status: jak zmniejszyć ping, to ludzie już docinaja: kupic internet. Mówcie tak każdemu w twarz, bo w wirtualu to mogę vpn shield, antywir i bez podania danych być pro elo koksem w necie.

Jeśli to nie pev, to daj dowody, np. zdjęcie swoje i peva. Ale jego bawisz się w multi, to jak kiedyś nie zmienisz ip, to ban

TO JE mpcforum forgot? Tutaj hejci się kazdego ;-)

Świdwin stacja kolejowa

Opublikowano

TO JE mpcforum forgot? Tutaj hejci się kazdego ;-)

To jest internet*

Tutaj hejci się każdego :)

Pev, nie gadaj tylko dawaj projekty starszych prac. Pozdrawiam

shoob.png

Opublikowano

To jest internet*

Tutaj hejci się każdego :)

Pev, nie gadaj tylko dawaj projekty starszych prac. Pozdrawiam

olek dobre :D

Moze zrobisz dla nas gre pociąg parowóz?

Świdwin stacja kolejowa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zzx6.png

sorry za te czarne paski, to mój błąd.

Na pierwszy rzut oka - Typowy RPG Maker, ale zapewniam że wcale tak nie jest.

Robiąc tę grę starałem się odwzorować idealnie fabułę i klimat. Co poziom mamy do rozdania punkty np do ataku itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...