Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Hard]

Nefret

Czy zagrasz na serwerze?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Semanthia.pl

• Tak ?adny Hard.
      43
    • Nie.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego nie chcę nic mówić ale zobaczysz jutro, reklamę serwera i ile osób przeglądać będzie temat, uwierz że bugów nie ma żadnych w 100%, nie padnie bo serwer jest opłacony na dużo.

Zobaczymy kolego ^^

Jak to nie? Groziliscie Nam offaniem channelów i tak dalej, a że w tym kraju obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa także odpowiada cały team = serwer. Proste logiczne. Napisze to, co pisane było u nas.

Osoba dobrze Wam znana. To nie jest groźba w żaden sposób od Nas, po prostu lepiej przemyślcie co robicie. Nie szukamy wrogów.

Strasznie tego typu jest żałosne -,- jak chłopaki się postarali to niech luda grają ale ddosy itd <3

Rejestracja Officjalnie Otwarta można się rejestrować:

http://semanthia.pl/Page/Register

a start kiedy i o której bo ja ciemny ? :rolleyes:

106ir79.png

Opublikowano

Zobaczymy kolego ^^

Strasznie tego typu jest żałosne -,- jak chłopaki się postarali to niech luda grają ale ddosy itd <3

a start kiedy i o której bo ja ciemny ? :rolleyes:

Start Dziś godzina 18:00

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W jednym z downloadów jest link do forum. Proszę o usunięcie tego linku, daję 4h. (W najlepszej odpowiedzi też jest ten link)

Jak ze szkoły przyjdzie ten gm to usunie to "forum." ale i tak to jest przekierowane na forum ;/ ale dowloand pasi zostawić :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

6 wirusow wykrywa w cliencie

To są nieszkodliwe wirusy , wyłącz antywirusa jak pobierasz clienta wszystko będzie śmigać . Wieczorem zrobimy patchera który pobierze Ci ten plik który ma wirusa na nowo i już go nie będzie .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W jednym z downloadów jest link do forum. Proszę o usunięcie tego linku, daję 4h. (W najlepszej odpowiedzi też jest ten link)

Dodaj generator MPC

3h

Osoba która założyła temat jest poza forum będzie dopiero o godzinie 19 . Dajcie więcej czasu ... ;/

1EPZ6G.gif

Opublikowano

nie ma wirusów bo całą ddl i binkę mam z pl`a po za tym skanowałem WirusTotal i nic nie ma po 4 Wyp*** Awansta Przez Okno bo to syf On ci nawet w Paincie Wirusy znajdzie :)

Polecić ci mogę

- Kaspersky

- Eset

A po co mam wypierdalać antywirusa, skoro nigdy nie wykrywał jak pobierałam metina, tylko teraz..

Opublikowano

A po co mam wypierdalać antywirusa, skoro nigdy nie wykrywał jak pobierałam metina, tylko teraz..

Bo jak pobierasz Ci nie wykryje tylko jak wypakujesz . Musisz go wyłączyć jak pobierasz i wypakowywujesz

zeby tylko serwer wystarowal bez zadnych problemow i okazal sie stabilny i nie padl po godzinie

Wystartuje wszystko będzie dobrze mam nadzieje że nikt nie będzie ddosował . :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bo jak pobierasz Ci nie wykryje tylko jak wypakujesz . Musisz go wyłączyć jak pobierasz i wypakowywujesz

Wystartuje wszystko będzie dobrze mam nadzieje że nikt nie będzie ddosował . :)

No właśnie w tym problem że przy pobieraniu mi wyskakuje ;)

Opublikowano

Ja tez oczywiscie wbije mam nadzieje ze bedzie przynajmniej z 500 graczy na start. Na nowej stronie przydalby sie licznik graczy online.

Opublikowano

Ja tez oczywiscie wbije mam nadzieje ze bedzie przynajmniej z 500 graczy na start. Na nowej stronie przydalby sie licznik graczy online.

Na start wątpię że będzie tyle , aktualnie mamy 300+ kont zarejestrowanych i cały czas dochodzi więcej . Nowa strona to będzie mistrzowska , przemyślana no normalnie najlepsza . Nikt takiej nie będzie miał .

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...