Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Hard]

Nefret

Czy zagrasz na serwerze?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Semanthia.pl

• Tak ?adny Hard.
      43
    • Nie.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu myślałem, że to serwer Nefreta, zwracam honor : )

Nic się nie stało Każdy ma Prawo do błędu/Pomyłki :))

KLIENT !!

httxxx

Oficjalny klient :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem tu nic nie pisać, ale cóż... skoro wbija do mnie na TS-a osoba od Was z teamu (Sagariss aka Nefret aka chuj wie jak tam dalej) i mi grozi, ze z serwerem nie wystartujemy i bedziemy mieli problemy to ja tego tak nie zostawie.

Z takim teamem jedynie co wam moge zyczyc aktualnie to powodzenia, bo daleko tak na pewno nie zajedziecie, oj na pewno. Poza tym ta wasza profesjonalna strona która nie wiem bóg wie jaka jest i oczywiscie layout darmowy tak bardzo profeszjonal. Weźcie wy skonczcie robić te serwery Cycu i reszta tej pseudo bandy bo to sie smieszne zaczyna robić, czwarty serwer i czwarty na pare dni, wiem, że nie powinienem tak pisać bo robie własny serwer, większość pewnie pomysli, że to jakaś anty reklama czy coś no ale takie są fakty. 500gb bootery w ovh jak wejdą to wy nie bedziecie wiedzieć co sie dzieje, lepiej zakupcie lepsze zabezpieczenia, ja osobiscie serwera tykać nie mam zamiaru no ale jak dalej tak bedziecie latać po ts-ach i straszyć, ze inne serwery nie wystartują to długiego pobytu na scenie polskich serwerów metin2 wam nie życze.

Pozdrawiam i oczywiscie powodzenia, bo się przyda.

@upupup nie wiem ile

Czemu tak uważamy? Hmm, przypadek to to raczej nie jest.

5PUdEM8.png

No i SS z groźbami.

MAKeDbQ.png

Także ten, czekamy na te ataki z Waszej strony, wrogów sobie nie szukamy ale skoro tak bardzo chcecie to powodzenia.

Opublikowano

Zapraszamy do pobierania klienta serwerowego jest dostępny w prezentacji oraz na stronie.

Miałem tu nic nie pisać, ale cóż... skoro wbija do mnie na TS-a osoba od Was z teamu (Sagariss aka Nefret aka chuj wie jak tam dalej) i mi grozi, ze z serwerem nie wystartujemy i bedziemy mieli problemy to ja tego tak nie zostawie.

Z takim teamem jedynie co wam moge zyczyc aktualnie to powodzenia, bo daleko tak na pewno nie zajedziecie, oj na pewno. Poza tym ta wasza profesjonalna strona która nie wiem bóg wie jaka jest i oczywiscie layout darmowy tak bardzo profeszjonal. Weźcie wy skonczcie robić te serwery Cycu i reszta tej pseudo bandy bo to sie smieszne zaczyna robić, czwarty serwer i czwarty na pare dni, wiem, że nie powinienem tak pisać bo robie własny serwer, większość pewnie pomysli, że to jakaś anty reklama czy coś no ale takie są fakty. 500gb bootery w ovh jak wejdą to wy nie bedziecie wiedzieć co sie dzieje, lepiej zakupcie lepsze zabezpieczenia, ja osobiscie serwera tykać nie mam zamiaru no ale jak dalej tak bedziecie latać po ts-ach i straszyć, ze inne serwery nie wystartują to długiego pobytu na scenie polskich serwerów metin2 wam nie życze.

@upupup nie wiem ile

5PUdEM8.png

No i SS z groźbami.

MAKeDbQ.png

Po 1, to ty straszyłeś że nie wystartujemy ale to szczegół że Tsa nam wyjebiesz po 2 prawda że wam channele wywalę iż gdyż macie lukę ponieważ są to pliki Ethany, z resztą zobaczymy to na starcie i już nie spamuj jutro startujecie Semanthia, startuję także Powodzenia do jutra !.

Opublikowano

Zapraszamy do pobierania klienta serwerowego jest dostępny w prezentacji oraz na stronie.

Po 1, to ty straszyłeś że nie wystartujemy ale to szczegół że Tsa nam wyjebiesz po 2 prawda że wam channele wywalę iż gdyż macie lukę ponieważ są to pliki Ethany, z resztą zobaczymy to na starcie i już nie spamuj jutro startujecie Semanthia, startuję także Powodzenia do jutra !.

Ja Wam groże? To ty nam takie propozycje składałeś pod pretekstem, że jestescie nie zniszczalni. Kotek, przestań bredzić

b3dj.png

Opublikowano

@upupup nie wiem ile

5PUdEM8.png

No i SS z groźbami.

MAKeDbQ.png

Także ten, czekamy na te ataki z Waszej strony, wrogów sobie nie szukamy ale skoro tak bardzo chcecie to powodzenia.

Po pierwsze Członek Teamu został już upomniany

Po drugie Kolega ma bana za Straszenie atakami

Po trzecie Nie radzę atakować strony przed sprawdzeniem tego hosta zapewniam was że ddosy nie zostaną obojętne dedyk na dedyku co jest nasza strona jest jeszcze ponad 350 innych stron a to są strony firm i nie tylko więc każde ataki są zgłaszane więc kto ma ochotę się przekonać na własnej skórze to proszę bardzo ale żeby nie było potem że nie ostrzegałem :)

Rejestracja o 20:00

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

- Prezentacja mało opisane

+ HARD

- brak beta

- pewnie padnie po max.3 dniach

+ Aktywna Administracja

- Za szybki Start

- Brak wcześniejszej zapowiedzi

(jedynym słowem, serwer na hajs ^^ )

106ir79.png

Opublikowano

Po pierwsze Członek Teamu został już upomniany

Po drugie Kolega ma bana za Straszenie atakami

Po trzecie Nie radzę atakować strony przed sprawdzeniem tego hosta zapewniam was że ddosy nie zostaną obojętne dedyk na dedyku co jest nasza strona jest jeszcze ponad 350 innych stron a to są strony firm i nie tylko więc każde ataki są zgłaszane więc kto ma ochotę się przekonać na własnej skórze to proszę bardzo ale żeby nie było potem że nie ostrzegałem :)

Rejestracja o 20:00

Nikt tu nie grozi atakami, tzn nie tyle co nie grozi... nikt od nas nie grozi bo nie jesteśmy dziećmi sie w takie zabawy nie bawimy. Ataki mają iść od Was i oczywiscie na nie czekamy, no cóż... zobaczymy jak to bedzie na starcie :)

Jak macie jakieś problemy jeszcze w tej sprawie zapraszam na mojego ts-a game(kropka)atarius.pl :-)

Opublikowano

+ HARD

- brak beta

+ Aktywna Administracja

- Za szybki Start

Kolego nie chcę nic mówić ale zobaczysz jutro, reklamę serwera i ile osób przeglądać będzie temat, uwierz że bugów nie ma żadnych w 100%, nie padnie bo serwer jest opłacony na dużo.

Opublikowano

+ HARD

- brak beta

+ Aktywna Administracja

- Za szybki Start

Serwer pod hajs ? Porównaj nasz itemshop z innym itemshopem ... dopiero się wypowiedz ... Szybki start ? 2 miesiące prac nad serwerem . Zapowiedz byla we wtorek . Beta nie bedzie bo mamy sporo ludzi więc wszystko sami testujemy . Prezentacja będzie edytowana , nie osądzajcie nas pochopnie przed samym startem . Proszę tylko abyście wbili zobaczyli to się przekonacie ;)

@Up nie mamy zamiaru nikogo ddosować . Czy już privy metin2 nie potrafią funkcjonować normalnie bez tej nieczystej rewalizacji ? !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer pod hajs ? Porównaj nasz itemshop z innym itemshopem ... dopiero się wypowiedz ... Szybki start ? 2 miesiące prac nad serwerem . Zapowiedz byla we wtorek . Beta nie bedzie bo mamy sporo ludzi więc wszystko sami testujemy . Prezentacja będzie edytowana , nie osądzajcie nas pochopnie przed samym startem . Proszę tylko abyście wbili zobaczyli to się przekonacie ;)

@Up nie mamy zamiaru nikogo ddosować . Czy już privy metin2 nie potrafią funkcjonować normalnie bez tej nieczystej rewalizacji ? !

Jak to nie? Groziliscie Nam offaniem channelów i tak dalej, a że w tym kraju obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa także odpowiada cały team = serwer. Proste logiczne. Napisze to, co pisane było u nas.

ma przejebane podczas testow padl na hita. powiedz, ze jutro wpadne na ts

Osoba dobrze Wam znana. To nie jest groźba w żaden sposób od Nas, po prostu lepiej przemyślcie co robicie. Nie szukamy wrogów.

Opublikowano

Widać że profesjonalny TEAM wszystko przemyślane i dobrze zrealizowane. Do serwera nie mam uwag bardzo mi się podoba :) może trochę reklamy powinno być więcej bo teraz dużo ludzi wraca na PL'a ale z tak profesjonalnym podejściem gracz na pewno przyjdą :) Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Opublikowano

Jak to nie? Groziliscie Nam offaniem channelów i tak dalej, a że w tym kraju obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa także odpowiada cały team = serwer. Proste logiczne. Napisze to, co pisane było u nas.

Osoba dobrze Wam znana. To nie jest groźba w żaden sposób od Nas, po prostu lepiej przemyślcie co robicie. Nie szukamy wrogów.

Dobra przestań tu komentować napisaliśmy Ci że nefret przesadza .. Nikt nikogo nie będzie ddosował nie cwaniakuj tak że nasz zddosujesz bo gówno zrobisz puste słowa , bijesz w tsa teraz widze ale coś Ci nie idzie nie chce wrogów a zaczynasz . Nie wypowiadaj się tutaj już skończ z tym . Startujesz ze swoim serwerm jutro to się nim zajmij . Ja nie mam czasu na pierdoły odpowiadam tylko zainteresowany takim jak np gogo1 .

ile ku dropi z metka bo nie doczytalem

Więc tak kolego , księgi dropią standardowo z metina . po 1 sztuce ale ... Jest dodana taka opcja że z metinów dropią szkatułki , m1 m2 metki to po 1 szkatce z metina . Dolina itd az do lasu z metków dropią po 2 szkatułki , red las i zwykly las po 3 szkatulki . Co dropi z tych szkatulek ?

Rady , zwoje , pd ,rekawica , losowa księga i inne przydatne rzeczy które musisz sam sprawdzić :P

Widać że profesjonalny TEAM wszystko przemyślane i dobrze zrealizowane. Do serwera nie mam uwag bardzo mi się podoba :) może trochę reklamy powinno być więcej bo teraz dużo ludzi wraca na PL'a ale z tak profesjonalnym podejściem gracz na pewno przyjdą :) Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Dzięki za miłe słowa . Reklama będzie jutro taka i w sobote że się zdziwicie :P . Takich graczy lubię Pozdrawiam również .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Na każdym z tych linków Mój kochany Avast wykrywa mi jakiegoś reklamiarza czy coś takiego.

Avast wykrywa keylogery i trojany w domyslnych tapetach windowsa xD No ale co kto lubi, jak Ci tak pasuje to go używaj.

Opublikowano

Dobra przestań tu komentować napisaliśmy Ci że nefret przesadza .. Nikt nikogo nie będzie ddosował nie cwaniakuj tak że nasz zddosujesz bo gówno zrobisz puste słowa , bijesz w tsa teraz widze ale coś Ci nie idzie nie chce wrogów a zaczynasz . Nie wypowiadaj się tutaj już skończ z tym . Startujesz ze swoim serwerm jutro to się nim zajmij . Ja nie mam czasu na pierdoły odpowiadam tylko zainteresowany takim jak np gogo1 .

Więc tak kolego , księgi dropią standardowo z metina . po 1 sztuce ale ... Jest dodana taka opcja że z metinów dropią szkatułki , m1 m2 metki to po 1 szkatce z metina . Dolina itd az do lasu z metków dropią po 2 szkatułki , red las i zwykly las po 3 szkatulki . Co dropi z tych szkatulek ?

Rady , zwoje , pd ,rekawica , losowa księga i inne przydatne rzeczy które musisz sam sprawdzić :P

nie lepiej by bylo zeby ku dropily odrazu z metka a te skrzynki osobno? albo zeby wogl skrzynki nie dropily z metkow tylko z mobow

Opublikowano

nie lepiej by bylo zeby ku dropily odrazu z metka a te skrzynki osobno? albo zeby wogl skrzynki nie dropily z metkow tylko z mobow

Szkatułki dropią też z mobów :) Wszystko będzie w mediach jutro lub w sobote .

Do Raviansow itd.

Powiedziałem Ci już i więcej nie powtórze w chuju mam kurwa twoje pierdolone ddosy w dupe mnie cmoknij cieciu inaczej nie dociera to trzeba tak . Przepraszam wszystkich któych rozczarowałem ale ja też jestem człowiekiem i mam swoje nerwy . Nie będzie straszył mnie jakiś ciec że serwer mi rozwali powiem Ci tyle " w dupe mnie cmoknij " NIe będę pisał jakie to mamy pro zabezpieczenia , ale nie są złe ... to co napisałeś o facebooku to było śmieszne żenujące i kurwa głupie jak cały twój "DDOSTEAM" . Nie bójcie się o stabilność serwera i tyle . Tym co już wbili na serwer ( moi technicy ) Są zadowolenie bo już wszystko śmiga i wyłapują ew. bugi .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Kultury bo tak się składa , że to twój team zaczął a nie mój . A co źle napisałem ?

Aw. Skąd trutki ?

Trutki masz z Smoka, Azraela i Ripa.

Opublikowano

Kultury bo tak się składa , że to twój team zaczął a nie mój . A co źle napisałem ?

Aw. Skąd trutki ?

Ja Ci już powiedziałem i przeprosiłem za nefreta więc nie drąż tematu. Masz swój serwer ? Zajmij się nim , życzę Ci żeby Ci się udało .

.. było napisane że trutki dropią ze smoka azraela i szkaty ripa

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A nie da rady żeby móc robić misje od 10 lv konia? Zmniejszyć drop kolorów skrzynek ;) Gdzie smok jest tak w ogóle? :) Będą jakieś wąwozy?

Opublikowano

Większa ilość graczy nie lubi się w to bawić ten lvl konia , lepiej podrobić sobie , nawet rynek będzie większy , dropisz medale i sprzedajesz :) . Dropią tylko 2 skrzynie Topazowa z potworów i cytrynowa z metinów , reszta w is za śmieszną cenę lub na eventy z bossów . Smok jest na koncu v2 , klikasz na ducha sury musisz mu dać 3 krete klucze (dropia z generalow przed sura ) i utworzyć hasło , wtedy tym hasłem twoi znajomi mogą wejść i możecie wspolnie ubić smoka (drop jest kozacki ale smok twardy :D ) Co więcej ... "wąwozy" pewnie masz na myśli nowe mapy , przewidujemy to w najbliższym czasie , nie wszystko na raz . To ma być typowy PL z przed kilku lat . Nikt mi nie wmówi że kiedyś (3 lata temu) global nie był zajebisty :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

1. Beda pety? W prezce brak info natomiast w IS widze zakladke z petami.

2. Jesli stawia sie nawias, kropke, przecinek, znak zapytania czy wykrzyknik to daje sie to odrazu po wyrazie i dopiero po tym znaku daje sie jedną spacje. Ale nie zebym cos do tego mial, sam wiem jak ciezko jest sie odzwyczaic. Na przykład ja mam manie, że czasem używam kresek, czasem nie co podobno ciezko sie czyta :P

Opublikowano

Tak jak już pisałem w zapowiedzi , pety będą na specjalne okazję .. Na halloween będzie pierwszy pet , ankieta na forum będzie co do tego który to ma być pet .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hard jak Hard , myślę ze będzie wam ciężko o spora liczbę graczy jest juz parę dobrych hardow z ugruntowana opinia czym wasz sie od nich rożni ? Mi to przypomina Concordie zeby nie powiedzieć jej kopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...