Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Semanthia.pl [Dedyk] [Hard]

Nefret

Czy zagrasz na serwerze?  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Semanthia.pl

• Tak ?adny Hard.
      43
    • Nie.
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hard jak Hard , myślę ze będzie wam ciężko o spora liczbę graczy jest juz parę dobrych hardow z ugruntowana opinia czym wasz sie od nich rożni ? Mi to przypomina Concordie zeby nie powiedzieć jej kopie.

Poważnie? Tu jest ZERO Concor oprocz systemu konnego, ktory ciezko jest zrobic oryginalny.. Juz bardziej celuje w stronę Revena ale też nie do końca.

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nasz dedyk stoi na tym samym co concordia może tym się różnimy :) . Pliki serwerowe ? szczerze nie wiem na jakich stoi concordia ale na pewno inne niż nasze ;) Nasze nie są z mpc , bo jedyne z mpc dobre pliki są od t...o . Nie kopiujemy żadnych serwerów . Po prostu robimy starego dobrego globala gdzie wtedy ja grałem oraz mój team . Tego kopią nazwać nie można bo wtedy by to oznaczało że każdy priv z kolei jest kopią globalą , co jest bzdurą bo każdy serwer prywatny jest na swój sposób oryginalny :) Stronka trochę jest taka jak concordia ale poczekajcie trochę ;) Stronka będzie nowy wgl nowy styl takie ciemniejsza no pompa ! Pozdrówki :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zle wam nie życzę , ale ja już parę razy sie przejechałem na rożnych serwerach pogra się parę dni i huj zamykają serwer albo od startu bug na bugu, gram tylko na sprawdzonych z duza ilością graczy jak wasz taki będzie chętnie na nim pogram ;)

Opublikowano

Zle wam nie życzę , ale ja już parę razy sie przejechałem na rożnych serwerach pogra się parę dni i huj zamykają serwer albo od startu bug na bugu, gram tylko na sprawdzonych z duza ilością graczy jak wasz taki będzie chętnie na nim pogram ;)

Jak każdy gracz by tak myślał to aktualnie istniał by tylko pl ^^:) Serwer jest przecież dla was dla graczy :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Jakby każdy miał takie podejście to nigdzie nie będzie dużej ilości graczy . Ale będziemy mieli dobrą reklamę od pewnego youtubera . :) Także zapraszam do zera bo dopiero w trakcie będzie ta reklama ( po weekendzie ) . Gwarantuje wam to na słowo ... dużej wagi że serwer szybko nie padnie ( chodzi o to że go nie zamkniemy ) jest też opcja że nas będą tak ddosowali że nie wytrzymamy , czyli z 20 osób by ddosowało ale raczej do tego nie dojdzie bo jeszcze takich przypadków nie widziałem :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jakby każdy miał takie podejście to nigdzie nie będzie dużej ilości graczy . Ale będziemy mieli dobrą reklamę od pewnego youtubera . :) Także zapraszam do zera bo dopiero w trakcie będzie ta reklama ( po weekendzie ) . Gwarantuje wam to na słowo ... dużej wagi że serwer szybko nie padnie ( chodzi o to że go nie zamkniemy ) jest też opcja że nas będą tak ddosowali że nie wytrzymamy , czyli z 20 osób by ddosowało ale raczej do tego nie dojdzie bo jeszcze takich przypadków nie widziałem :P

Czy ta reklama bedzie u "oguraska"?

Aw; Max lvl bedzie zwiekszany?

Opublikowano

Czy ta reklama bedzie u "oguraska"?

Aw; Max lvl bedzie zwiekszany?

Nie znam żadnego 'oguraska'

Nie raczej nie będzie , aczkolwiek jeśli gracze by zrobili ankiety sami z siebie i by się większość na to zgodziła to oczywiście możemy to wziąć pod uwagę .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jest tam mały wirus nie szkodliwy ;/ Należy wyłączyć antywirusa podczas pobierania i rozpakowywania . Do jutra południa ten błąd będzie naprawiony . Damy patchera który wam sam ściągnie aktualizacje i podmieni ten pliczek . ( normalnie ściągajcie tego klienta )

@Edit jeśli tak mało Ci waży to źle go pobrales . Dlatego klient tak malo wazy zebyscie mogli kilka razy go pobrac i posprawdzac czy wszystko dziala ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

client jest chyba uszkodzony, jak pobiorę to ma 685 mb a jak wejdę to erorr wyskakuje i ma 20 mb po wypakowaniu

Pierwszy taki przypadek ale zrobiłem archiwum lecznicze :) a jak to ci nie zadziała to inny host :)

Opublikowano

Pobierałam długo, więc raczej pobrało się wszystko, tym bardziej że archwuwm ma 685 mb, tylko dopiero po wypakowaniu jest 20 mb, wyłączyłam antywirusa dopiero na czas wypakowywania i nic nie pomogło, o której jutro będzie ten bez wirusa?

Opublikowano

Pobierałam długo, więc raczej pobrało się wszystko, tym bardziej że archwuwm ma 685 mb, tylko dopiero po wypakowaniu jest 20 mb, wyłączyłam antywirusa dopiero na czas wypakowywania i nic nie pomogło, o której jutro będzie ten bez wirusa?

to nie wiem pobierz z 3 linku z Forum teraz wolne łącze to 10/15 min i masz ale działa na 100 % bo już z forum 20 Osób pobrało tylko z Forum :) a kto ci klika na 3 link ;P

A tak z ciekawostki dla was Przeczytajcie info na stronie Głównej !

Reklama

YT

możliwe że nie zareklamuje ale wspomni o nas pewna osoba z bardzo dużą ilością Subków i wyświetleń bardzo dużą na 90% :)

tak to Metin2list

MPC

i inne małe fora

jak znacie jakieś fora metina to dawać tam Zapowiedz zgadzamy się jak ktoś wstawia na inne fora :)

Opublikowano

A będzie jutro już normalny client? Żebym nie pobierała niepotrzebnie znowu :)

Ten działa na 100%

http://forum.game-4line.pl/art/Semanthia.pl.rar

ale wszystkie w tym samum czasie upałem więc nw pobierz win rara / 7zipa i spróbuj innym :)

Opublikowano

Czuć gotowca terenzo po lekkim edycie ... Ostatnio Art napisał w swoim temacie gdzie udostępnił swoje pliki serwerowe, że składał tamten serwer 18h no to powiedzcie sami co to za serwer którego składają 18 h ? Nie bierzcie tego za hejt czy coś po portu dziele się z wami swoim zadniem :)

Opublikowano

Czuć gotowca terenzo po lekkim edycie ... Ostatnio Art napisał w swoim temacie gdzie udostępnił swoje pliki serwerowe, że składał tamten serwer 18h no to powiedzcie sami co to za serwer którego składają 18 h ? Nie bierzcie tego za hejt czy coś po portu dziele się z wami swoim zadniem :)

Co ma czas do jakości serwa?

Bylo wiele serwerow "tworzonych przez profesjonalistow wiele miesiecy", ktore padaly zanim wystartowały. Mam pisac, ze np. Argen postawiony na rykoxie v2 stoi juz dlugo i startowal bez zadnych problemow gdzie np. taka Alistka prawie wyjechala sie na starcie a niby profesjonalisci.

To zalezy od ekipy, nie od plików.

Opublikowano

Co ma czas do jakości serwa?

Bylo wiele serwerow "tworzonych przez profesjonalistow wiele miesiecy", ktore padaly zanim wystartowały. Mam pisac, ze np. Argen postawiony na rykoxie v2 stoi juz dlugo i startowal bez zadnych problemow gdzie np. taka Alistka prawie wyjechala sie na starcie a niby profesjonalisci.

To zalezy od ekipy, nie od plików.

Znowu wypowiedz mega znawcy, człowieku poczytaj swoje wypowiedzi i skończ robić z siebie niedorozwoja postami kompletnie nic nie wnoszącymi do tematu.

sygnatura3k.png

Opublikowano

No działa że mi antywirus wykrywa wirusy a jak skanuje to 6 wirusów ma :/ dajcie jakiegoś czystego

nie ma wirusów bo całą ddl i binkę mam z pl`a po za tym skanowałem WirusTotal i nic nie ma po 4 Wyp*** Awansta Przez Okno bo to syf On ci nawet w Paincie Wirusy znajdzie :)

Polecić ci mogę

- Kaspersky

- Eset

Opublikowano

Napisałem Ci że to są pliki serwerowe których nigdy nie było na mpc forum . Art robił swój serwer i nie postarał się w reklame , to jest mój serwer i ja go od 0 robię . Staram się aby jak najwięcej graczy było .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Napisałem Ci że to są pliki serwerowe których nigdy nie było na mpc forum . Art robił swój serwer i nie postarał się w reklame , to jest mój serwer i ja go od 0 robię . Staram się aby jak najwięcej graczy było .

Dokładnie ja im pomagałem z drobnostkami typu skrypt startowy zabezpieczenia anty ddos strona i sponsoruje serwer plikami serwerem się nie zajmuję !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...