Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravians

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sa autopoty

Załamalem sie jak ten filmik otworzyłem , głos jak 10 letnie dziecko i słaba jakoś a za filmik daje 2/10 to nie przekona ludzi do zagrania tutaj wiec znajdzcie innego yt

Zapewne mysleli, ze wyjdzie smiesznie...^^

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Mogliście dać dzień przed startem klienta, przez noc by się pobrało i byłby spokój, tak to się wszyscy rzucą przed startem na niego i będzie wolno w chuj się ściągać.

Edit

Sorki, mój błąd, nie zauważyłem oraz pomiędzy linkami na stronie i skopiowałem to jako 1 link, dlatego mi jakiś błąd wyskoczył :D

Opublikowano

Ech, nie mogę edytować posta więc piszę jako nowy: kiedy będzie prezka? Do startu trochę ponad 3h, przydałoby się ją już napisać.

Jak wrócą ze szkoły dadza prezke i wszystko

Opublikowano

1.Administrator Flourine to dzieciak, leci tylko na kase z IS . Jest to również złodziej. Sponsorując server Atarius.pl wykiwał nas i w dniu startu shackował własną stronę (Idiot)

2.Harnaś też gimbusek, nic nie potrafi.

Nie polecam ze wzgl. na Flourie&Harnas...

Tak samo flourine to dziecko,ze lol:)

Dałem mu passsy do bazy a ten psize potem ze mi ukradl pliki przez mysql:)

Ej kurwa kurwa porażka teraz te serwery...

@AW

Czy na psach dropi zółć niedzwiedzia??

Opublikowano

Acha, i jeszcze jak z bsem, skoro to easy to czy jest legalny na serwie (może nawet wbudowany w klienta) czy trzeba się będzie pier*olić ze zmiankami?

Opublikowano

Acha, i jeszcze jak z bsem, skoro to easy to czy jest legalny na serwie (może nawet wbudowany w klienta) czy trzeba się będzie pier*olić ze zmiankami?

Jest legalny ale nie ma w kliencie sam musisz znalesc

Opublikowano

Ten co na stronce? Bo do tego trzeba jeszcze łatke?

Podaj link do najszybszego

Tak do tego ze strony potrzebna łatka którą niedługo podamy, dodatkowo bedzie rowniez nowy klient wraz z łatką zuploadowany. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...