Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravians

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ekipe macie konkretną -.- , serwer dość ciekawy, powodzenia tym razem chłopaki :)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie 65 .75 co chwile dropia w av1 av2 w red lesie z metinow oraz mobów , do expa sie robi z 65, Peta na start sie dostawalo i wierzchowce nie dawały bonusów i z szkaty specjalnej co chwile lecialy juz nieraz 20 w eq w ciagu 20min sie mialo i jest na 1h , jutro bedzie latka dla starych klienow i nowy klient pewnie bedzie dla nowych graczy

A broonie do pvp z tych na 75??

A są zmianki profki ?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Bronie 65 .75 co chwile dropia w av1 av2 w red lesie z metinow oraz mobów , do expa sie robi z 65, Peta na start sie dostawalo i wierzchowce nie dawały bonusów i z szkaty specjalnej co chwile lecialy juz nieraz 20 w eq w ciagu 20min sie mialo i jest na 1h , jutro bedzie latka dla starych klienow i nowy klient pewnie bedzie dla nowych graczy

Teraz pety będą w pełni działały tak samo wierzchowce, dodamy kilka nowych i tak dalej...

A broonie do pvp z tych na 75??

A są zmianki profki ?

Nie ma zmiany profy. Bronie do pvp tak, z tych 75.

Opublikowano

Jedynie w jakiś specjalnych konkursach o ile wgl będzie, zobaczymy.

Skoro to 4fun to powinien być w grze a przynajmniej w IS :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

No nie polecam, ze względu na Harnasia ponieważ nic nie umie zero totalne, straszy atakami 400 GB i że serwery padnią, pozdrawiam serwer pewnie po stoi 7 dni max i zamkną i jeszcze raz nie polecam. Ponieważ Pliki Ethany kradzione zróbcie coś swojego.

Opublikowano

Skoro to 4fun to powinien być w grze a przynajmniej w IS :)

Nie, miałbyć w IS, ale gracze nie chcieli wiec Nie.

Bronie do PVP z 75 nie tylko nie to bo to jest nie fajne moim zdaniem...Lepsza sa bronie 65 do pvp... :(

Bronie do PVP z bojowego itp, do expa z 75. :-)

No nie polecam, ze względu na Harnasia ponieważ nic nie umie zero totalne, straszy atakami 400 GB i że serwery padnią, pozdrawiam serwer pewnie po stoi 7 dni max i zamkną i jeszcze raz nie polecam. Ponieważ Pliki Ethany kradzione zróbcie coś swojego.

Ale ty łżesz, nigdzie nikt Wam nie groził, a podstawka plików jest nasza, pare rzeczy jest z tego serwera co wymieniłeś. Od nas żadne groźby nie padały w Waszą strone zmyślasz bajeczki co jeszcze bardziej Ciebie i twój serwer pogrąża, ssy dałem Wam w prezentacji potwierdzające moje słowa wiec próbujesz teraz wymyślać bzdety. Nie uda Ci się to, obiecuje.

Do jutra w prezentacji ukażą się ssy kolejny petów oraz jakie każdy z nich dodaje, dodam również informacje o fryzurach i może o kostiumach. Dojdzie również kilka ciekawych AUTORSKICH dungeonów i pare innych ciekawych rzeczy.

Startujemy jutro o 17 także czekajcie oraz zapraszamy na nasze forum oraz ts3.

Opublikowano

Teraz pety będą w pełni działały tak samo wierzchowce, dodamy kilka nowych i tak dalej...

Nie ma zmiany profy. Bronie do pvp tak, z tych 75.

Co ty mowisz ze bronie do pvp z tych 75 ? jak wczesniej sie robilo z boja do pvp a z truty pod exp bron tylko

Opublikowano

Co ty mowisz ze bronie do pvp z tych 75 ? jak wczesniej sie robilo z boja do pvp a z truty pod exp bron tylko

Wiem wiem, pomyliło mi sie w poscie dalej już sie poprawiłem, wybacz :)

Jest tak jak piszesz, bronie do PVP z bojowego, do expa z 75.

Opublikowano

Wiem wiem, pomyliło mi sie w poscie dalej już sie poprawiłem, wybacz :)

Jest tak jak piszesz, bronie do PVP z bojowego, do expa z 75.

Wlasnie juz zobaczylem ze pomyłke zrobiliscie , to juz wyjasnione ;) nie mysleliscie zeby cos dac gracza co grali na 1 odslonie ? cos skromnego ?

Opublikowano

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Chłopie , weź stąd wyjdź... wszędzie na każdych prezentacjach jest Cię pełno ... zawsze hejt , czy inne gówno... powiem Ci tyle ... zakłamane ścierwo jesteś bingoman

xDEcNt1.png

Opublikowano

Kiedy bedzie skonczony is i przelewy bedzie mozna robic i eliksiry beda dostepne w is ?

Jak skonczymy prace nad strona (nową) :P

skąd tego Youtubera Oguraska wzieliście bo mi sie płakać ze smiechu chciało jak jego głos usłyszałem.. :P

hyhyhyhy, trzeba mieć znajomości :P

Opublikowano

Jak skonczymy prace nad strona (nową) :P

hyhyhyhy, trzeba mieć znajomości :P

Czyli na piatek nie bedzie ;) wgl wezcie ts ogarnijcie bo do nikogo do Administracji nie da sie napisać , rozumiem ze spamu nie chcecie miec ale niekiedy cos waznego jest i nie kazdy lubi rozmawiac i woli napisac wiec odblokujcie sb to moze nie wszyscy ale zeby do kogos dalo sie pisac

Opublikowano

Czyli na piatek nie bedzie ;) wgl wezcie ts ogarnijcie bo do nikogo do Administracji nie da sie napisać , rozumiem ze spamu nie chcecie miec ale niekiedy cos waznego jest i nie kazdy lubi rozmawiac i woli napisac wiec odblokujcie sb to moze nie wszyscy ale zeby do kogos dalo sie pisac

Bedzie chyba, zobaczymy.

Co do TS3, wystarczy wejść na poczekalnie i na pewno ktoś z czasem zejdzie, poza tym odblokuje jutro możliwośc pisania do administracji.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Iu4D_CQ7Uug&feature=youtu.be

Jeden z naszych youtuberów i jego reklama przed startem! Subskrybujcie, lajkujcie, komentujcie!:)

Ale macie zajebistego youtubera.Cytuje jego wypowiedz pod filmem"Ok.zrobie kanal i morzna pykaci" W dodatku ten nick "ogurasek" haha.

A serwera nie polecam.Nie widze tu nic co mogloby przyciagnac moja uwage.

Jezeli Flourine(11latek z 5cm siusiakiem) jest w administracji nie polecam tym bardziej.Mial juz troche tych serwerow.Wszystkie padly.A gdy byla "moda" na komende dice latal po serwerach i wywalal kanaly.

Aw; Jakie macie lacze bo nie doczytalem?

Opublikowano

"okk zrobie kanal na ts i morzna pykaci"

"Potszebne linki"

Wut? KTO TO JEST?! To jest reklama?! I TA MUUUUZYKA..

@CrooKu Ty tam cichaj jak zależy Ci na topce bo jak Sinister wbije nie ma zmiłuj, a myśli nad tym ^^

Opublikowano

"okk zrobie kanal na ts i morzna pykaci"

"Potszebne linki"

Wut? KTO TO JEST?! To jest reklama?! I TA MUUUUZYKA..

@CrooKu Ty tam cichaj jak zależy Ci na topce bo jak Sinister wbije nie ma zmiłuj, a myśli nad tym ^^

Ktos wbil top 1 potem z 10 osob mialo 180lvl i byl ostatni wiec nie ma co o top sie scigac :) i jeszcze wiekszosc na wh

Opublikowano

Zlalem sie w majtki gdy uslyszalem jego glos.

Hahhaahaaa

Topic@ Macie takiego pro jutubera wiec pewnie wbije duzo osob.

Aw; sa tutaj autopoty bo nie doczytalem??

Sa autopoty

Załamalem sie jak ten filmik otworzyłem , głos jak 10 letnie dziecko i słaba jakoś a za filmik daje 2/10 to nie przekona ludzi do zagrania tutaj wiec znajdzcie innego yt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...