Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ravians

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się wydaje, że ten serwer tym razem wypali i będzie dobrze.

Ja na 100 % zawitam, gdyż wiem że tym razem postarają się i dopną na ostatni guzik.

Mimo "kryzysów", który Flourine przeszedł to i tak nie poddaje się. Bardzo dobrze, tak trzymać. ;)

Harnaś - nic do ciebie nie mam, mam nadzieję że zrobicie tak jak trzeba i będziesz mógł w czymś pomóc innym.

Mimo opinii.. ludzi to i tak w cb nie zwątpiłam, bo każdy zasługuje na 2 szansę. Każdy człowiek uczy się na błędach. ;-p

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

po 1 . Ortografia

po 2 . Jak zaczęłem to czytać to śmiechłem

po 3 . Navi ? Piesiu? Dla Ciebie Pan jak już

po 4 . Złodziej ? no to dojebałeś ;| teraz mogę napisać tylko

ahahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahah nie jeszcze troche

ahahahahahahahahahahahah ok skończyłem

po 5 . Robisz pliki na zamówienie ? Cieeekawe ale nauczyłeś się już

zmieniać hasło do bsd albo instalować mysql? bo cienko Ci szło

po 6 . Szkoda maszyny na syf 10 online bez poblokowanych podstawowych coredownerow

po 7 . Nie wypowiadaj się w mojej prezce bo aż musialem konto aktywować , żeby Ci odp .

Każdy wie, że jesteś idiotą i nim będziesz. Masz 14latek koleżko i tutaj nie podskakuj. Bo nawet na TS'a bałeś się wejść. Ci*a jesteś i tyle;/

@AW: DNO!

quest MPC_Shirek begin
state start begin
when Shirek.chat."Zostaw Mi Like" with pc.level >= 1 begin
say_title("Shirek:")
say("Jeżeli ci pomogłem")
say("zostaw motywującego like!")

Opublikowano

Każdy wie, że jesteś idiotą i nim będziesz. Masz 14latek koleżko i tutaj nie podskakuj. Bo nawet na TS'a bałeś się wejść. Ci*a jesteś i tyle;/

@AW: DNO!

Prosze cie nie wchodz tutaj

Opublikowano

No serwer fajny...ale Harnaś w pierwszej odsłonie przesadzał bo banował nawet Gm-ow banowali sie nawzajem :P troche nie wypada tak robić ale reszta ok:D i fajnie by było jakbyście zmienili bronie na jakies inne bo te co sa to już są stare i nudne :P taka moja propozycja...

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na osobe w team - harnas.

Jak można takiego człowieka do team dać ? anty reklama.

AW : skąd truta?

jestem tego samego zdania..

Harnaś dzieciak w teamie

nie polecam serwera on startuje już chyba czwarty raz i pewnie po dniu od startu znowu będzie startował :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

No serwer fajny...ale Harnaś w pierwszej odsłonie przesadzał bo banował nawet Gm-ow banowali sie nawzajem :P troche nie wypada tak robić ale reszta ok:D i fajnie by było jakbyście zmienili bronie na jakies inne bo te co sa to już są stare i nudne :P taka moja propozycja...

Co do broni to jeszcze jest ciągle w planach czy zmienić je na coś innego czy nie. A co do banów to nie wiem jak wytłumaczyć, tak dla beki to było raczej.

dajcie jakies linki do pobrania tylko nie beta

Dostaniecie przed startem parę h lub jutro.

Prócz DT będą jeszcze jakieś dungeony czy bezmyślne grindowanie na mapach ?

Będzie około 5 dodatkowych dungeonów.

jestem tego samego zdania..

Harnaś dzieciak w teamie

nie polecam serwera on startuje już chyba czwarty raz i pewnie po dniu od startu znowu będzie startował :)

Nie znasz nie oceniaj.

Czwarty raz? To jest jego druga odsłona. Nie wiem czy wy jesteście jacyś tępi czy jak, płacą Wam za wypisywanie tych bezpodstawnych hejtów?

Nie zna ktoś sytuacji to niech się nie wypowiada tak będzie najlepiej, bo gadacie głupoty.

Jutro postaramy się dać więcej informacji.

Opublikowano

No zmieńcie bronie na coś fajnego czego jeszcze nie było bo te co w prezce są juz przereklamowane są :P

Bronie dobre sa w grze swietnie sie sprawdzily a zmiana broni to nie jest tak odrazu to start bedzie pozniej a juz w piatek ma byc wiec niech zostana

Opublikowano

No zmieńcie bronie na coś fajnego czego jeszcze nie było bo te co w prezce są juz przereklamowane są :P

Bedzie w przyszłości update do 200lvla to dodamy rowniez nowe sety broni.

Dziękujemy CrooKowi za nagranie konkurs OX który miał miejsce na wczesniejszej edycji serwera.

http://www.youtube.com/watch?v=7-FIFOxAT30&feature=player_embedded

Jak ktoś chetny może obejrzeć, dziś bądź jutro dodam do prezentacji opis jaki pet posiadać bedzie jakie bonusy itp.

Opublikowano

Ravians Nowy klient trzeba będzie pobierać ? czy będzie łatka do starego?

Co z tym konkursem na GamePlay'a ? trzeba będzie kręcić nowy filmik czy stary wystarczy ?

Zapowiedź Serwera.

Opublikowano

to nie lepiej dodac odrazu 200 lvl ale chodzi mi o zmiane tych co sa bo one sa starej daty i takie monotonne :P

Nie.

Ravians Nowy klient trzeba będzie pobierać ? czy będzie łatka do starego?

Co z tym konkursem na GamePlay'a ? trzeba będzie kręcić nowy filmik czy stary wystarczy ?

Będzie łatka ~150mb, oraz nowy klient.

GP sam nie wiem, wiele zmian nas czeka i lepiej jakby nowe nakręcić do konkursu, ale to w waszym interesie lezy.

Opublikowano

Potwierdzam, eq jest ładne.

Zmienialsicie cos w dropie kasy czy to samo co na Eth, ze zmianki za 20kk i itemy za miliardy milairdow bryłek?

Opublikowano

Macie jakiś jutruberów ? Prezentacja tylko tutaj ? Ile osób na start okoła bedzie? Czemu w topce same 180 już? To po becie?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Macie jakiś jutruberów ? Prezentacja tylko tutaj ? Ile osób na start okoła bedzie? Czemu w topce same 180 już? To po becie?

Sa yt ;d Prezentacja jutro bedzie w publikacji ulepszcozna jak pisali , na start z 400 osob , w topce sa 180lvl w tym ja bo serwer juz stal 3 dni ale potem sie cos stalo i od nowa robia

Zmienialsicie cos w dropie kasy czy to samo co na Eth, ze zmianki za 20kk i itemy za miliardy milairdow bryłek?

Co ty mowisz ;d Ceny sa dobre a zmianki tyle nie kosztuja , a za 50kk mialem perfekt eq do pvp zrobione

Opublikowano

Co do kasy, kto grał ten wie, że ceny u nas są zmienione i tak dalej...

Mamy jednego stałego youtubera, paru sie zobowiązało już do zrobienia

serii + z kilkoma cały czas prowadze dyskusje, bedzie dobrze :)

To zostało po wczesniejszym starcie, jutro bedzie usunieta topka.

Ile osób? Zobaczymy... :) Postaramy sie dobrze rozreklamować serwer i również na tą pomoc liczmy od was.

Opublikowano

Co do kasy, kto grał ten wie, że ceny u nas są zmienione i tak dalej...

Mamy jednego stałego youtubera, paru sie zobowiązało już do zrobienia

serii + z kilkoma cały czas prowadze dyskusje, bedzie dobrze :)

To zostało po wczesniejszym starcie, jutro bedzie usunieta topka.

Ile osób? Zobaczymy... :) Postaramy sie dobrze rozreklamować serwer i również na tą pomoc liczmy od was.

Wgl to pomyslcie nad czyms dla tych co grali zanim usuniecie ;) bo wkoncu grali i to nie oni dali plamy tylko wy

Opublikowano

Skąd bronie na 65,75, z tych na 75 robi się jakieś do expa? Skąd petki ?Są wierzchowce z bonusami? skąd je wziąć? Kiedy będzie już ostateczny client?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Skąd bronie na 65,75, z tych na 75 robi się jakieś do expa? Skąd petki ?Są wierzchowce z bonusami? skąd je wziąć? Kiedy będzie już ostateczny client?

Bronie 65 .75 co chwile dropia w av1 av2 w red lesie z metinow oraz mobów , do expa sie robi z 65, Peta na start sie dostawalo i wierzchowce nie dawały bonusów i z szkaty specjalnej co chwile lecialy juz nieraz 20 w eq w ciagu 20min sie mialo i jest na 1h , jutro bedzie latka dla starych klienow i nowy klient pewnie bedzie dla nowych graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...