Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerf Zeda

Scyzors

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nerfią też Fizza i zmieniają trochę Ahri :) Fajnie,bo Zed był serio przegięty i jak da mu się 3 kille w early to już po grze jest teoretycznie.

Opublikowano

Co Wy w ogóle pierdolicie -.-

Tak Zed jest op, bardzo długo nim gram ALE GO DA SIĘ ZABIĆ

Mówicie, że płaczemy, bo Zed jest już stratny, postawcie się na naszym miejscu i niech znerfią waszego chempa inaczej pośpiewacie.

RIOT działa tak, że albo za mocno znerfi, albo za dobrze zbalansuje niech najlepiej nie rusza tej postaci...

Opublikowano

Nerfello nie daje o sobie zapomnieć -.-

Zed jest mocny ale zobaczcie, że Zhonyia i po sprawie z jego ultem. Według mnie od czegoś muszą być te 6 banów dla każdej gry i nerfienie postaci, która już dostała nerfa to bezsens i głupota. Nie mówię tak, bo mainuje Zeda ale po prostu jaka jest logika w tym?

Wydanie Zeda --> Poprawki jakieś, ok rozumiem --> Nerf bo za mocny się okazał, rozumiem --> Kolejny bo za silny dalej --> Przerwa kilka miesięcy --> Kolejny nerf? No do kwy nędzy jaka w tym logika. Jeśli zaprzestali na tych 2 nerfach czyli uznali, że jest balanced a teraz znowu za silny?

Logika Nerfello part 3829

Opublikowano

Nerfello nie daje o sobie zapomnieć -.-

Zed jest mocny ale zobaczcie, że Zhonyia i po sprawie z jego ultem. Według mnie od czegoś muszą być te 6 banów dla każdej gry i nerfienie postaci, która już dostała nerfa to bezsens i głupota. Nie mówię tak, bo mainuje Zeda ale po prostu jaka jest logika w tym?

Wydanie Zeda --> Poprawki jakieś, ok rozumiem --> Nerf bo za mocny się okazał, rozumiem --> Kolejny bo za silny dalej --> Przerwa kilka miesięcy --> Kolejny nerf? No do kwy nędzy jaka w tym logika. Jeśli zaprzestali na tych 2 nerfach czyli uznali, że jest balanced a teraz znowu za silny?

Logika Nerfello part 3829

Zhonya i po sprawie? Na adc też zhonye budujesz? Nawet bez ulta cię zmiecie ze swoim 400 AD.

Opublikowano

Zed [*]

No cóż jest dobry ale łatwo go skontrować.

Nerfello uznał że pora zniszczyć kolejną postać ;)

Jak ty łatwo chcesz skontrować Zeda,chętnie posłucham i może się czegoś nauczę...

Opublikowano

Jokerr: Yyy, większośc midlanerów rozmiata adc :) I tak, można kupywać zhonye na adc.

Topic: Szkoda, że go nerfią.. Jedna z moich ulubionych postaci, miałem w pona skina kupywać, ale chyba jednak nie kupię :/

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Po co go nerfić? Przecież to jest Assasin to ma wbijać się w jednego bohatera i ewentualnie zabijać. A teraz dostanie nerfa to ja mam iść nim teraz pod tanka może ?

wpr.png

Opublikowano

Jokerr: Yyy, większośc midlanerów rozmiata adc :) I tak, można kupywać zhonye na adc.

Topic: Szkoda, że go nerfią.. Jedna z moich ulubionych postaci, miałem w pona skina kupywać, ale chyba jednak nie kupię :/

Większość,ale muszą się przy tym natrudzić,a Zed cię zultuje zabije w 3 sekundy i nawet nie masz żadnych szans na reakcję chyba,że grasz na prawdę czymś mobilnym...Nie wiem też na jakim adc ty chcesz zhonye budować...

Opublikowano

Ci już płaczą, że stanie się niegrywalnym gównem ale opisu nerfa to ja jeszcze nie widziałem ;D

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Zajebiście, nerfią Zeddiego. . . No, ale w sumie, dostanie parę fragów i jest maszyną do zabiajnia. Zobaczyli, że na LCS był banem nr 1 lub pickiem nr 1 i teraz robią swoje.

No, ale jeszcze nie wiemy co dokładnie będzie znerfione (wydaje mi się, że ult).

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

RIP Zed

Bardzo fajny champion z ciekawą mechaniką, ogólnie to jeden z moich ulubionych championów. Szkoda, że go zepsują.

Ogólnie, to zamiast nerfić niby mocnych championów, powinni buffować tych słabszych.

Opublikowano

Jokerr a co jest dziwnego w tym, że mid ściąga na combo adc? Mają tak znerfić każdego middera żeby nie dał rady ściągać na combo adc?

Zed ściąga na combo adc i tak ma dalej być, takie jest zadanie Zeda a patrząc z perspektywy adc to musi dobrze pozycjonować

Opublikowano

Trochę przegina RIOT z tym nerfem dla Zeda, bo każdą postacią, którą ogarniesz to zgarniasz fragi. Zgadzam się i już to wcześniej pisałem, że ZED jest op i trudno go skontrować ale jak ktoś ogarnia i tak jest z większością postaci. Mogli by faktycznie trochę go zbalansować i oby tylko to zrobili i nie wprowadzili tych "ostrych nerfów". Poza tym jeżeli ktoś wie jak grać przeciwko Zedowi to nie będzie miał problemów, bo bez feeda nic nie zrobi jak każdy, a jak ktoś teraz potrafi grać Zedem to i później będzie mu dobrze szło.

Opublikowano

Wkońcu coś normalnego. Znerfienie Zeda jest git. Dlaczego? Ponieważ dobry gracz + dobra farma(feed) + dobry build = koks.

Nie lubię Zeda z pewnych spraw, np. dzisiaj grałem i wgl, go nie dotykałem przy 300 ap. A raczej nawet do niego nie doleciałem :C 2v1 to tak wtedy Zed upada.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Ci już płaczą, że stanie się niegrywalnym gównem ale opisu nerfa to ja jeszcze nie widziałem ;D

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Riot obeznani w tych internetach, wszyscy pokupowali skórkę do Zeda na przecenie, a teraz nerfią. Osobiście też lubiłem grać Zedem, lecz czułem że tak Riot postąpi dlatego też nie kupiłem skórki.

Opublikowano

Morello już dawno udowodnił, że jest tępą, beznadziejną kurwą, która W OGÓLE NIE GRA W LOLA, ten człowiek jest po prostu gównem. Zed nie jest OP, bo ma przeliczniki z Q x842091845 tylko dlatego, że jego ult i W dają mu coś takiego jak POTENCJAŁ, co sprawia, że noob dostanie Zed'em po dupie, ale pro mainujący go będzie gniótł. Oczywiśćie dlatego, że Morello to jebane, śmierdzące gównem ścierwo to tego nie widzi, i pójdzie po najniższej linii oporu, czyli znerfi mu DMG. Polecam zresztą wejść na forum lola i popatrzeć, jakie podejście ma do niego community :)

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...