Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerf Zeda

Scyzors

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuj mu w dupe zaraz zaczne go dissować na forum lola. Zjeb pierdolony niech go nie tyka nie jest taki OP tylko pewnie nie umie przeciwko niemu grać. Ja dzisiaj zeda jechałem tryndą na rankedzie jak chciałem. Chuj im w dupala kupiłem tego zeda niedawno, a tutaj nerf zjeby jebane gunwa kurwa !

Opublikowano

Chuj mu w dupe zaraz zaczne go dissować na forum lola. Zjeb pierdolony niech go nie tyka nie jest taki OP tylko pewnie nie umie przeciwko niemu grać. Ja dzisiaj zeda jechałem tryndą na rankedzie jak chciałem. Chuj im w dupala kupiłem tego zeda niedawno, a tutaj nerf zjeby jebane gunwa kurwa !

gównem to możesz być ty. Zed jest op postacią i chuj. Rozjebie zabije cie w pół sekundy, ucieknie a potem wróci jak mu się odnowią CD i zabije reszte teamu z 500 ad.

@Edit

widzę, że na forum same prosy. E no tak przecież zed jest tak chujowy że na WCS to go banowali co gre tylko dlatego że jest za słaby i chcieli pokazać swój bunt. Jak nie umiecie się domyślić, że "pół sekundy" to hiperbola to polecam wrócić do gimbazy.

Opublikowano

gównem to możesz być ty. Zed jest op postacią i chuj. Rozjebie zabije cie w pół sekundy, ucieknie a potem wróci jak mu się odnowią CD i zabije reszte teamu z 500 ad

up

ale mózgi to ktoś ma

cleanse i -beznajdziejna chujowa postać

@edit

a no fakt dmg pierdolnięcie to ma.

Opublikowano

gównem to możesz być ty. Zed jest op postacią i chuj. Rozjebie zabije cie w pół sekundy, ucieknie a potem wróci jak mu się odnowią CD i zabije reszte teamu z 500 ad

Ta, w pół sekundy mówisz, ale chuj z tego, że ulti mu po 3 sekundach się uaktywnia ale ok. Chiałbym zobaczyć jak zrobisz całe combo w pół sekundy, ale chyba na bolu ;)

Opublikowano

Ta, w pół sekundy mówisz, ale chuj z tego, że ulti mu po 3 sekundach się uaktywnia ale ok. Chiałbym zobaczyć jak zrobisz całe combo w pół sekundy, ale chyba na bolu ;)

hehheh tera to go zgasiles :D

kupujesz silver fisha ( ja na to tak mowie ) i zeda ult usseles wiec nie wiem w czym problem ... poza tym kiedys juz dostal nerfa na W

Opublikowano

NIEEEEEEEEEEEEEE. Wszystko mi nerfią, niech chociaż Riven zostawią w spokoju.. Ciekawe jak bardzo nerf zaboli, pewnie deathmark rip.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No i ten nerf jest dobry bo zed to op szmaciarz. Może sam iść na 3 i tak mu uja zrobią bo może sobie skakać i znikać.

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

No nie .. wbrew pozorom łatwo go skontrować, taki stun Morgany z ulta + zhonya w team fight i już go nie ma gdy jest sfocusowany ale oczywiście Trollello go musi znerfić bo w brązie nikt nie potrafi przeciwko niemu grać ;_____;

Dobrze że Dravena nie nerfią ;_;

Opublikowano

No nie .. wbrew pozorom łatwo go skontrować, taki stun Morgany z ulta + zhonya w team fight i już go nie ma gdy jest sfocusowany ale oczywiście Trollello go musi znerfić bo w brązie nikt nie potrafi przeciwko niemu grać ;_____;

Dobrze że Dravena nie nerfią ;_;

Z czasem to i Janne będą nerfić. :angry:

Łatwo go skontrować, ale na wyższych dywizjach jak ktoś w miare ogarnia, gra wygrana. :rolleyes:

8372383248.png
Opublikowano

Zed jest OP i nie jest tak łatwo go skontrować szczególnie jak ktoś go ogarnia i ten Zed ma feeda. Poza tym jego skin ostatnio był najbardziej wyczekiwanym skinem na wyprzedaży.

Opublikowano

Zed juz mial nerfa po wyjsciu postaci przez co byl rzadko grany , potem jakies 2 miesiace po wyjsciu postaci zrobil sie modny dzieki pro playerom ktorzy wyczyniali z nim cuda.

Teraz to juz prawdopodobnie koniec tej postaci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prawdopodobnie płaczą tutaj osoby mainujące Zeda, tak jest zawsze. Zawsze osoba mainująca ma ból dupy o nerfy tej postaci. I w sumie to dobrze jak mniejwięcej zbalansują wszystkie postacie - gra będzie trudniejsza.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Tak topowi gracze banują/pickują zeda bo jest słaby i chcą pokazać ,że potrafią tą słabą postacią grać..

Napiszcie wy "prosy" z mpc forum ("wystarczy clean, silverfish") do topowych graczy i koreańcó którzy najczęściej pickują zeda ,że są głupi bo zed nie ejst op i nauczcie ich jak wziąć cleansa albo silver fisha bo jak mu offniesz ulta to już nic nie robi tak tak tak.

Wy wiecie najlepiej jaką postać powinni znerfić a te debile z riotu pewnie nie ogarniają tej gry.

Opublikowano

specjalnie tą wyprz zrobili na skina dla zeda to myślą tak: dobra jebniemy zedowi takiego nerfa że nie będą nim grali ale przed tym damy na wyprz skina żeby wytrzepać ich z hajsu :D

Opublikowano

Jakby gracze którzy teraz wiedzą o nerfie i chcieli przestać grać zedem to by nie kupowali skina.

ale wyprz jest już kilka dni i sporo ludzi kupiło a nie każdy czyta jakies stronki z informacjami wyobraź sobie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...