Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terrawin.pl [BETA][1.2][VPS][24/7][Największy]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nic nie moge zrobić tak jak mówiłem nie chce mi się kliknąć ten akcept a czytałem na forum że już jest włączony serwer surowcowy . Nawet zarejestrowałem się na stronie terrawin.pl bo myślałem że trzeba przez strone podać nick i wy dodacie na whitelist czy coś ale nie działa . Rzucam ssa .

1ugW7V0.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwer gówno jednym słowem Admin daje mute za nic myśli że jest cwaniak bo jedyny polski dedyk weź się winkiel pier**** za przeproszeniem w łeb bo graczy tracisz przez swoje dziecinne zachowanie co do twojego wieku można go wywnioskować po zakładce "kup vip": 

http://scr.hu/1ofp/qt6tn

Zresztą widać jak się odnosi do graczy:

http://scr.hu/1ofp/bp1ma

Admin powinien walczyć o każdego gracza a on na rodziców wjechał hahah winkiel szkoda mi ciebie i twojego serwera pozdro 600

96jegb.jpg

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Patrząc na WSZYSTKIE posty odradzam serwer. Jeżeli takie teksty są na forum jak podał @yourus to nawet nie chcę odpalać terrari na takie coś. 

b_560_95_2.png

Opublikowano

Patrząc na WSZYSTKIE posty odradzam serwer. Jeżeli takie teksty są na forum jak podał @yourus to nawet nie chcę odpalać terrari na takie coś. 

Nie miałem zamiaru się wypowiadać, ale no cóż. yourus zmienia sobie co chwile IP, wyzywa mnie, rozdaje każdemu graczowi przedmioty (na czitach) oraz DDoSuje stronę i oba serwery. Starczy?

90300032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...