Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terrawin.pl [BETA][1.2][VPS][24/7][Największy]

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie moge wbic ;

lz5mfZn.png

Opublikowano

Dużo mi to nie mówi... Jaki masz komunikat? Serwer jest w wersji 1.2.2

mam kupione terraria gra zaktualizowana wchodze na serwer i calge laczenie ;/

lz5mfZn.png

Opublikowano

tak port 7777 i ciagle laczenie ;

lz5mfZn.png

Opublikowano

Wszystko robisz ok, może spróbuj dodać wyjątek do zapory systemowej lub ją wyłącz na chwile i spróbuj wejść.

zapore windowsa wylaczylem nic ...

lz5mfZn.png

Opublikowano

omg ktos wie czemu nie moge wejsc... (ciagle laczenie)

@EDIT

Problem rrozwiazany wylaczylem jakis port 7777 w ruterze i dziala xD

lz5mfZn.png

Opublikowano

Serwer z działkami: s1.terrawin.pl:7777 PROSZĘ ŁĄCZYĆ SIĘ PRZEZ IP: 155.133.9.13

Serwer z surowcami: s2.terrawin.pl:7777 PROSZĘ ŁĄCZYĆ SIĘ PRZEZ IP: 185.25.149.6

90300032.png

Opublikowano

Siemka . Próbowałem wbić ale nie moge nie wiem w czym problem ale wpisuje ip git ale jak pisze żeby wpisać port czyli 7777 to nie moge dalej kliknąć akcept .Jak coś mam tą najnowszą wersje ze steama v1.2.2

Opublikowano

Prawdopodobnie natrafiłeś na awarię serwera. Polecam śledzić nasze forum, tam wszystkie przerwy i awarie są ogłaszane. Teraz powinieneś wejść bez problemu na oba serwery.

90300032.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...