Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians [Dedyk] [Easy]

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dlaczego mam wszystkie CH OFF?

nawet jak serwer wystartował to miałem OFF

@EDIT

A po drugie ten TS to jest bezużyteczny czekam już chyba 20 min żeby ktoś mi pomógł z tym.

Jestes gamoniem trzeba sciagnac latke, Bezużyteczny to jestes ty i nie pisz nic juz wiecej

95498489371961097919.png

Opublikowano

Czy konserwacja już się skończyła? Serwer jest w tej chwili on? Mam łatkę, ale chanele off, nikt nie napisał jeszcze czy już po konserwacji.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Czy konserwacja już się skończyła? Serwer jest w tej chwili on? Mam łatkę, ale chanele off, nikt nie napisał jeszcze czy już po konserwacji.

Ataki są .

Serwer Online.

Mi nie działa ;o ?

Opublikowano

Ox zakończony, oczywiscie nie mogło obejść się bez problemów przezd DDosy. No cóż..

Jutro o godzinie 14 zrobimy dla was Zuo, pod warunkiem ze bedzie 150+ graczy :)

Opublikowano

Generalnie fajnie się grało... do czasu. Wydropiłem bojowy na +6, dobiłem lvl, to tepam M1. Kupuje metale, ulepszam +7, +8, +9... Stop. Nie udało ulepszyć się przedmiotu... i tak 30 razy z rzędu. Straciłem troche kasy, odpuszczam. Nagle wyrzuca. Połączyć się z serwerem to cud, a jak już się mi to udało zrobić, to po wyborze postaci, znów wraca mi do głównego menu ^^ Na razie zraziłem się do serwera, ze względu na te dwie sytuacje. Do samego przebiegu gry, nie mogę się przyczepić. Przypuszczam, że czeka mnie godzinka "łączenia się z serwerem", o ile po wyborze postaci, znów mnie nie wyrzuci <_< . Proszę dopracujcie to !

Opublikowano

Generalnie fajnie się grało... do czasu. Wydropiłem bojowy na +6, dobiłem lvl, to tepam M1. Kupuje metale, ulepszam +7, +8, +9... Stop. Nie udało ulepszyć się przedmiotu... i tak 30 razy z rzędu. Straciłem troche kasy, odpuszczam. Nagle wyrzuca. Połączyć się z serwerem to cud, a jak już się mi to udało zrobić, to po wyborze postaci, znów wraca mi do głównego menu ^^ Na razie zraziłem się do serwera, ze względu na te dwie sytuacje. Do samego przebiegu gry, nie mogę się przyczepić. Przypuszczam, że czeka mnie godzinka "łączenia się z serwerem", o ile po wyborze postaci, znów mnie nie wyrzuci <_< . Proszę dopracujcie to !

Ddosy ....

Opublikowano

Mi się łatka nie chce pobrac. Wyskakuje takie coś :

Temporarily unavailable

mam to samo. poproszę reupload na inny host. poza tym miała być łatka z rootami, a zajmuje ponad 70MB. ;d

Opublikowano

Odradzam gry na tym serwerze, administracja tragiczna a w szczególność [GM]Harnaś.

wypierdalaj, następnym razem uzasadniaj swoją krytykę. serwer trzyma się dobrze tylko jest parę niedociągnięć ale z tego co wiem, to jutro ma być konserwacja i już tego nie będzie, dostaną też lepsze zabezpieczenia.

Opublikowano

Jutro odbędzie się konserwacja ze względu na dzisiejsze problemy.

Pseudo "hakerzy" ddosowali boterami Nam porty logowania(co dalej się ciągnie), przy próbie naprawienia paru rzeczy wywalało przed zapisaniem wszystkiego.

Przykro Nam że dzisiaj nie mogliśmy tego zrobić, problemy wynikły nie z Naszej winy.

Łatka na innym hostingu jest na naszym forum.

Serdecznie zapraszamy.

Opublikowano

Jeju.. po chuj wogóle takie serwery ktoś tworzy.

Ile tu jest graczy ?

15 ?

razem z teamem który liczy 10 osób..

Nic ciekawego na serwerze nie ma.

To jest zlepowisko zła :) wszystko co najgorsze jest na tym serwerze + administracja.

W dodatku patrząc na zachowanie :D admina odechciewa się grać :p

N I E P O L E C A M

@ Skąd bronie 75 lv ? (prezentacja jest taka bogata że aż takich informacji nie zawiera)

GPRS

GRAM PRO ROBIE SOLO

15510283694560869204.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...