Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians [Dedyk] [Easy]

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

harnaś -,-

Strona on ? można pobrać klienta?

Mozna.

Powinien zostać nagrany jakiś przez was podczas testów beta i wbity na yt :)

Ciekawy jestem jak z bugami i zabezpieczeniami :D Harnaś zAWsze się tak chwalił na wszystkich serwerach i wyśmiewał ich zabezpieczenia i bugi.. Wielki technik haha :D Ciekawe jak z tym u was będzie :)

Harnaś nie jest technikiem a GM...

Miałem chęć zagrać lecz prezentacja niczym nie porywa ani te npc... klient pobiera sie w 1/2 transferu, do tego postacie w rankingu. Zwykle gotowce albo od kogos pliki ;)

Masz 7 linków do klienta... Co ci nie pasuje w postaciach z rankingu?

Start o 12:00.

IS bedzie jeszcze uzupelniony.

Opublikowano

Jak tak patrzę to jednak zagram, mimo ha ha ha harnaśka. Może uda mi się zobaczyć jak rozpiernicza serwa i banuje za nic ^^ nie mam co robić więc wbiję.

mam pytanka.

Czy są tylko dwie nowe mapy?

Czy będą jakieś dungeony?

Czy możecie podać tabelkę z bonusami?

Czy trudno ubić bossy, metki BM?

Czy jest 6 i 7bon?

JAK na razie to tyle pytań :)

Opublikowano

Kiedy reje on ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Kiedy reje on ?

Jest on cały czas.

Harnaś nie jest technikiem a GM...

W takim razie jak stoicie z zabezpieczeniami?

A co do harnaska to juz wam moge powiedziec, ze wam spierdoli serwer ;d

ZjaranaPanda

Opublikowano

Jest on cały czas.

W takim razie jak stoicie z zabezpieczeniami?

A co do harnaska to juz wam moge powiedziec, ze wam spierdoli serwer ;d

Cała administracja zna się dobre pare lat, ufamy sobie i nie robimy tego po to, by to spierdolić, nie martw się. :)

9bv1.png

taki tam ptaszek na start :) Nie bedzie on miał bonów, trzeba go bedzie expić... :>

Rejestracja jest wlaczona.

strona:

ravians.com.pl

Pare minut przed startem dostaniecie Link do łatki z rootami i paroma poprawkami, byście mogli spokojnie grać :)

Opublikowano

Pytań ciąg dalszy :

W sklepie widzę zieloną roskę, czy ma bonus odp na magię? Jak tak to ile?

Czy możecie dać w sklepie po 200 rosek?

Czy są na serwie autopoty?

Czy są inne ulepki jak te perły w sklepie?

Czy może ktoś pokazać przykładowe ulepszenie broni epickiej, mam na myśli przerobienie np z trzeciej broni na czwartą + tą trzecią na 9

Czy trudno o ekwipunek?

Czy jest tutaj bało bało?

Jakie bonusy ma taki piesek? <pet>

Widzę, że jest napisane będą dodane nowe pety tzn.?

Czy stalki w sklepie są drogie?

Czy na serwerze znajdę zwój zmiany statusu?

Widzę metal, czy możecie dać od razu 200 sztuk?

W sklepie nie widzę kamieni duszy, skąd mogę je zdobyć?

CDN

widzę juliette, czyli miszczufne harnaśka, ciekawe co tu się będzie działo

Opublikowano

Toć dajcie wszyscy spokój. Serwer nie padł by tak szybko, gdyby dał jakieś nowości takie łał, żeby graczy przyciągnąć.

Żeby grało dużo luda nie może być zbyt dużo dropienia ulepszaczy, zbyt długiego bicia lvl, tani is, brak elitarnych kd bo to bezsens, profesje muszą być tak zbalansowane, żeby każdy miał z każdym szansę. Ten serwer właśnie taki jest w połowie bo wiem, co to za silnik i miałem na nim swój serwer hamachi.

@Ravians: Zmień pety na jakieś inne bo te są przereklamowane. Z biegiem czasu zmieniaj serwer a wtedy napewno uzbierasz graczy. Jakby co mogę Ci pomóc nawet w skryptach i grafice za darmo.

Pytań ciąg dalszy :

Czy może ktoś pokazać przykładowe ulepszenie broni epickiej, mam na myśli przerobienie np z trzeciej broni na czwartą + tą trzecią na 9

Czy trudno o ekwipunek?

CDN

Dołączam się.

Miałem chęć zagrać lecz prezentacja niczym nie porywa ani te npc... klient pobiera sie w 1/2 transferu, do tego postacie w rankingu. Zwykle gotowce albo od kogos pliki ;)

Edit. Albo zobacze ten serwer i tak nie mam co robic...

Postacie w rankingu są testowe. Strona nie jest gotowcem. Tylko silnik jest w połowie gotowcem ale i tak bardzo dużo zmian wprowadził.

Napisane, że o 12, nawet w temacie.

@Jakie raty na serwerze?

domyślne razy na tym silniku 700 , 500, 700 o ile dobrze pamiętam

Opublikowano

Pytań ciąg dalszy :

W sklepie widzę zieloną roskę, czy ma bonus odp na magię? Jak tak to ile? Standardowo.

Czy możecie dać w sklepie po 200 rosek? Nie.

Czy są na serwie autopoty? Tak

Czy są inne ulepki jak te perły w sklepie? Tak, nowe ulepszacze zdobedziecie na nowych mapach itd.

http://prntscr.com/1wsmf2

Czy trudno o ekwipunek? Zalezy jak grasz

Czy jest tutaj bało bało? tak

Widzę, że jest napisane będą dodane nowe pety tzn.? To z czasem :)

Czy stalki w sklepie są drogie? Nie.

Czy na serwerze znajdę zwój zmiany statusu? Nie.

Widzę metal, czy możecie dać od razu 200 sztuk? Zobaczymy :P

W sklepie nie widzę kamieni duszy, skąd mogę je zdobyć? Sa w sklepie.

CDN

nie skomentuje. :D

Toć dajcie wszyscy spokój. Serwer nie padł by tak szybko, gdyby dał jakieś nowości takie łał, żeby graczy przyciągnąć.

Żeby grało dużo luda nie może być zbyt dużo dropienia ulepszaczy, zbyt długiego bicia lvl, tani is, brak elitarnych kd bo to bezsens, profesje muszą być tak zbalansowane, żeby każdy miał z każdym szansę. Ten serwer właśnie taki jest w połowie bo wiem, co to za silnik i miałem na nim swój serwer hamachi.

@Ravians: Zmień pety na jakieś inne bo te są przereklamowane. Z biegiem czasu zmieniaj serwer a wtedy napewno uzbierasz graczy. Jakby co mogę Ci pomóc nawet w skryptach i grafice za darmo.

Serwer bedzie caly czas ulepszany a to nowe update itp... wszystko dla ludzi ;)

Opublikowano

Jeszcze jedno. Ludzi to on uzbiera na pewno, a raczej gracze będą robić to za niego :

W IS na stronce mamy zawarty taki tekst:

Link polecający:
Jeśli ktoś założy konto używając Twojego linku polecającego (widoczny powyżej) dostaniesz 10% (zaokrąglone w górę) gratisowych SM od każdego doładowania dni VIP użytkowinka przez Ciebie zaproszonego.
Jeśli któraś z postaci użytkownika przez Ciebie zaproszonego osiągnie 250 level to będziesz miał możliwość jednorazowego odebrania nagrody w postaci 2 dni VIP i 100 gratisowych SM.
Nagroda będzie możliwa do odebrania poniżej.

Opublikowano

Polecam serwer! Możecie się już bać bo imagination na serwerze :D, ehh parę dni po starcie nakręcę wam trailer serwera :*

// imagus here

@AW, czy na serwerze będą kostiumy dostępne w is? na ile dni?

nie rozumiem was czemu czepiacie się harnaśka, wiele gmów ma zablokowane komendy typu /m /item etc etc, więc? logi będą mieli sprawdzane, navi na serwerze nie będzie :)

Reklama też będzie, a co do tego pro technika z ethany, jebłem, na ich serwerze klasy postaci nie są nawet wyrównane < śmiech > więc elo, zabezpieczenia też są, mogę wam obiecać że to serwer na dłużej. elo

Opublikowano

Polecam serwer! Możecie się już bać bo imagination na serwerze :D, ehh parę dni po starcie nakręcę wam trailer serwera :*

// imagus here

@AW, czy na serwerze będą kostiumy dostępne w is? na ile dni?

nie rozumiem was czemu czepiacie się harnaśka, wiele gmów ma zablokowane komendy typu /m /item etc etc, więc? logi będą mieli sprawdzane, navi na serwerze nie będzie :)

Reklama też będzie, a co do tego pro technika z ethany, jebłem, na ich serwerze klasy postaci nie są nawet wyrównane < śmiech > więc elo, zabezpieczenia też są, mogę wam obiecać że to serwer na dłużej. elo

IMAGINATION CZAS NA PRZYGODY!

ja sie czepiam hajnaśka bo to typowy kozaczek :/

Co do moich pytań odpowie ktoś? :>

Opublikowano

Czy bufke bedzie mozna teleportnac na nowe mapy? Przez slub z malym lvlem.

Czy na nowych mapkach jest duzo bosow , metkow?

Czy bosy sa ciezkie?

Czy sa marmury?

Opublikowano

System Ulepszeń ( + ) Ładnie to wygląda ;P

Możecie dodać po 200 rosek do sklepu ? ( a jak nie to chociaż dajcie maxymalne wartości ros )

Skąd zdobęde dłonie krytyka ?

Widzę że serwer dużoo podobny do Eth*na ( Zmniejszyliście ceny u NPC ? czy są takie same jak na Eth*na ? )

Będzie konkurs na najlepszy GamePlay ?

Eventy Ox , Zuo co ile się będą odbywać ?

w ile wbije max lvl grając po 8 / 10 h dziennie ?

drop yang dostosowany do cen u npc ?

Na serwerze chyba nie będzie rozdawane eq Navi ?

Dodaj 200 magicznych metali ( Po co mamy sobie zawalać eq i kupować pojedyńczo jak można naraz 200 sztuk mieć ? :P )

Przydało by się żeby odrazu skille na P były ( Skoro to serwer 4Fun / easy )

Zwój zmiany skilli ( Dodaj Do Is'u jak w grze sie nie da )

Opublikowano

System Ulepszeń ( + ) Ładnie to wygląda ;P

Możecie dodać po 200 rosek do sklepu ? ( a jak nie to chociaż dajcie maxymalne wartości ros )

Skąd zdobęde dłonie krytyka ?

Widzę że serwer dużoo podobny do Eth*na ( Zmniejszyliście ceny u NPC ? czy są takie same jak na Eth*na ? )

Będzie konkurs na najlepszy GamePlay ?

Eventy Ox , Zuo co ile się będą odbywać ?

w ile wbije max lvl grając po 8 / 10 h dziennie ?

drop yang dostosowany do cen u npc ?

Na serwerze chyba nie będzie rozdawane eq Navi ?

Dodaj 200 magicznych metali ( Po co mamy sobie zawalać eq i kupować pojedyńczo jak można naraz 200 sztuk mieć ? :P )

Przydało by się żeby odrazu skille na P były ( Skoro to serwer 4Fun / easy )

Zwój zmiany skilli ( Dodaj Do Is'u jak w grze sie nie da )

Popieram dodanie 200 rosek do sklepu ale jeszcze maksymalnych i 200 magicznych metali. Skile na p moga zostac bo i tak 1 kamien na p, zwoj zmiany skili dodaj tylko do is ;) i blogo i dlonie krytyka dodadaj do npc drogie i itemy do biologa tez moze byc drogie bo pewnie dropu nie zrobiliscie

Opublikowano

PONAWIAM PYTANIA I CZEKAM NA ODPOWIEDZI :)

Czy jest 6 i 7bon?

Przepraszam nie zauważyłam, że na większość odpowiedział, lecz trudno mi było zauważyć, bo ten sam kolor i rozmiar :/

Opublikowano

Popieram dodanie 200 rosek do sklepu ale jeszcze maksymalnych i 200 magicznych metali. Skile na p moga zostac bo i tak 1 kamien na p, zwoj zmiany skili dodaj tylko do is ;) i blogo i dlonie krytyka dodadaj do npc drogie i itemy do biologa tez moze byc drogie bo pewnie dropu nie zrobiliscie

Napisali ze nie bedzie zwoju zmiany profesji i dobrze , Wy byscie tylko dobijali max lvl i zmieniali profke.. Zero przyjemnosci z gry..

Opublikowano

Napisali ze nie bedzie zwoju zmiany profesji i dobrze , Wy byscie tylko dobijali max lvl i zmieniali profke.. Zero przyjemnosci z gry..

Wiesz co mowisz do mnie ze ja zmieniam profke ? Napisalem specjalnie zeby w sklepie nie bylo , a tak zawsze bodym gram i nie mialem zamiaru profki zmieniac to nie pisz tak jak by to do mnie bylo , prosze

Opublikowano

PONAWIAM PYTANIA I CZEKAM NA ODPOWIEDZI :)

Czy jest 6 i 7bon?

Czy trudno o ekwipunek?

Mogę tak pytać dalej, ale nie chce mi się już pisać, najpierw czekam na odpowiedź :)

Przecież ci na wszystkie odpowiedział//

Opublikowano

Przecież ci na wszystkie odpowiedział//

właśnie ;)

A może tak dla pierwszych 30 graczy trochę sm chociaż na PD z is'a ? :D

Kto za lajkować posta ;)

Opublikowano

Serwer rudego to wątpie że postoi ... ale w weekend sb pogram bo robie przerwe od lola

Napisali ze nie bedzie zwoju zmiany profesji i dobrze , Wy byscie
tylko dobijali max lvl i zmieniali profke.. Zero przyjemnosci z gry.

No i kurwa prawidłowo , lepiej sobie zrobic jedna postac do exp jedna do pvp, nie znudzi sie gra tak szybko na tym wlasnie polegają easy :] zeby kilka postaci robic, na xenox mialem 5x 250

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...