Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravians [Dedyk] [Easy]

Ravians

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miała być łatka z rootami pare min przed startem a jest 11:59 ;] a łatki nie ma ;]

LeBron pedał ;]

Juz podałem, macie wyzej link. Jak ktos moze niech zrobi skan.

Serwer odpalony :)

Opublikowano

Jest łatka ślepi ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

12:12 a serwer dalej OFF widzę bardzo staracie się o serwer kolejny nie wypał jak zwykle przez to VolTwins 14 latek

który chcę zarobić ale nie udaje mu się.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

12:12 a serwer dalej OFF widzę bardzo staracie się o serwer kolejny nie wypał jak zwykle przez to VolTwins 14 latek

który chcę zarobić ale nie udaje mu się.

Serwer od startu nie był ani razu wyłączony.

O godzinie 16:00 planujemy krótką przerwe techniczną która ma na celu naprawienie niektórych niedociągnięć.

Wszelkie bugi zgłaszać u nas na forum

Opublikowano

Duzo nie dopracowan poki co:

DT - Metin na pierwszym pietrze nie wiem jaki ma resp, godzine? To jest easy? Pozatym mozecie dodac prywatne DT.

Moby na kazdej mapie maja dmg z dupy, mentalem wiadomo ze ogarniesz. Na mapie od 100 to juz wogole , 2 grupki i ninja/bodym padniesz.

WW na pietrze z kowalem w 3 nie dalismy rady ubic bosa. Az wkoncu sie zbugowal.

Piekielne katakumby Azrael 91 lvl , bije po 20k gdy mamy 25 , i ma chyba ze 100k hp jak nie wiecej.

Petowi nie da sie rozdac umiejetnosci.

Oslabcie bosy, na mapce od 100 nie widzialem metina . bosa.

Cos sobie przypomne to napisze.

Opublikowano

Serwer od 12 cały czas działa, o godzine 16 planowana jest konserwacja która bedzie trwała pare minut. Po niej zapraszamy wszystkich na konkurs OX. :)

Opublikowano

Serwer od 12 cały czas działa, o godzine 16 planowana jest konserwacja która bedzie trwała pare minut. Po niej zapraszamy wszystkich na konkurs OX. :)

No Chyba nie ... Cały czas jest Błąd Łączenia ...

Opublikowano

No Chyba nie ... Cały czas jest Błąd Łączenia ...

Atakowani byliśmy przez skurwysynów jakiś. :>

Aktualnie odbywa się przerwa techniczna mająca na cele naprawe bugów i tak dalej...

Po konserwacji zapraszamy na konkurs OX, na którym bedzie mozna zdobyć ciekawe nagrody! :)

Zapraszamy na nasz ts3! game.atarius.pl

Opublikowano

To dlaczego mam wszystkie CH OFF?

nawet jak serwer wystartował to miałem OFF

@EDIT

A po drugie ten TS to jest bezużyteczny czekam już chyba 20 min żeby ktoś mi pomógł z tym.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

serwer zapowiada sie nawet nawet. Ale moim zdaniem tylko tą prezentacją niszczysz zapowiedz serwa. słaba prezka ! ;/ malo się dowiedziałęm

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...