Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namerius [DEDYK] [EASY]

Namerius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojj ;) chyba nie :) nie trafiłeś :)

Wytłumacz mi jedno. Dlaczego zamknąłeś serwer " Asylia" ? brakowało kasy ? - Nie polecam wam tego serwera bo jest stawiany pod zarobek a nie dla graczy .

Nie ? Spójrz.

Info o wirusie: http://www.spidersweb.pl/2012/01/ramnit-poznajcie-szkodnika-nowej-generacji.html

' SKan : omgwirus.jpg

i teraz widzisz o co mi biega ?

Namerius i żebyś znów nie pier..... że mam darmowego antywirusa bo kupiłem go 2 tygodnie temu za ponad 200 złotych . ;]

Dla tych co nie widzą jeszcze ... Piszcie na pw do Harrego Pottera. Musiał reinstalować system przez te wirusy w tym kliencie .

Sporo przeplaciles :D Za slabego antyvirka :D

Ten virus zaraza tylko pliki .exe i .html 32 bitowe dlatego robil system bo pewnie mial postawionego na 32 bitach. Watpie by tak zaawansowany wirus by zostal wykorzystywany przez przecietnego czlowieka ktory postawil server metina ;x. Mi ani jedengo 64 bitowego nie zarazilo. Ale pliki html systemowe zostaly zarazone.

Mial juz zakazony komputer ale jego antyvir nie odkryl go i dlatego sie spakowal a ty juz ze chce ojebac konta ;x

1386175744-U112610.png
  • Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sporo przeplaciles :D Za slabego antyvirka :D

Ten virus zaraza tylko pliki .exe i .html 32 bitowe dlatego robil system bo pewnie mial postawionego na 32 bitach. Watpie by tak zaawansowany wirus by zostal wykorzystywany przez przecietnego czlowieka ktory postawil server metina ;x. Mi ani jedengo 64 bitowego nie zarazilo. Ale pliki html systemowe zostaly zarazone.

Mial juz zakazony komputer ale jego antyvir nie odkryl go i dlatego sie spakowal a ty juz ze chce ojebac konta ;x

Ey, on tak pisze bo sie zdenerwował traf w jego słaby punk na temat hacków ;D

A tak wgł po co miałbym okradać konta? Na właśnym servie?

Mądry ty jestes omg... ;D

sygna.png

Opublikowano

Namerius zmniejsz koszt 67 i zmianki 67 u handlarki bo nie da sie tego kupci przy takich yangach i przydalo by sie np dodac do azraela drop 67 i zmianek

Opublikowano

Namerius zmniejsz koszt 67 i zmianki 67 u handlarki bo nie da sie tego kupci przy takich yangach i przydalo by sie np dodac do azraela drop 67 i zmianek

O tym to pomysle jeszcze :)

A nie boisz się że Ci konto okradne jak hejter wyżej pisał ? :D

sygna.png

Opublikowano

Ey, on tak pisze bo sie zdenerwował traf w jego słaby punk na temat hacków ;D

A tak wgł po co miałbym okradać konta? Na właśnym servie?

Mądry ty jestes omg... ;D

Boże.. co za baran ... czy ja napisałem ze na swoim złomie będziesz okradał ludzi ? ... Mówię tu o innych serwerach np Ra*ia

Opublikowano

nie nie boje sie bo to tylko gra ale zrob cos z tym 67 bo wbilem 170 i zdolalem tylko kupic 1 dodanie to torche malo chyba...kasa wogole nie dropi...50kk za dodanie i np 30kk za zmianke by git bylo...i dobre bybylo jakby z azraela dropily to by byl pro serwer juz :P

Opublikowano

masz na stronce przerwa techniczna moze poprawi te 6 7 bo to jest masakra i przydaloby sie zwoj powrotu um:P

Wystarczy kupic pierscien anty expa i isc do v2 na pajaki. W okolo 10-15 minut masz 350kk na 1 zmianke :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

powiedz mi gdzie jest pierscien anty expa i w 10-15 minut w v2 to uzbierasz 30kk...wszyscy co sie pytam to nie maja 67 bo sami mowia ze to przesada i nie da sie uzbierac...rozumiem jakby mozna bylo cos sprzedawac np perly czy kostiumy ale kazdy sobie sam dropi wiec wez to pod uwage :(

max lvl wyexpilem w 7h a kasy to mi ledwo na all eq styklo zeby zrobic na 160 :(

Opublikowano

@up

tak btw to miecz dwuręka jest chyba tylko do 130 lvl tak samo jednoręka wachlarze itd czo nie ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...